Vriendschap

Hangertje Watch over me

Kleine hangertjes met een engeltje. Een charm dat door middel van een koordje te bevestigen is aan je mobieltje, tas, portemonnee of rits. Gemaakt van metaal. Gemiddeld zijn alle charms � 2 cm groot. Uitvoering Watch over me: Waak je over mij, wanneer ik op reis ga en zorg je dat ik weer veilig thuis kom?

Artikel: #22 Prijs: € 7,50 Aantal:

Geluksmuntje Friends Forever, voor Vriendschap!

Geluksmuntje Friends Forever met op de achterzijde de tekst, Thanks for making me laugh & letting me cry, you truly mean the world to me. Super leuk om aan je Vriend of Vriendin te sturen. Al deze kadootjes (alles onder Brievenbus Kado's) is incl. verzendkosten.

Artikel: #28 Prijs: € 5,95 Aantal:

Voor je Zus, Geluksmuntje Sisters

Om je zus mee te verrassen een Geluksmuntje Sisters always friends forever, met op de achterzijde de tekst We share joy, we share tears. Our special bond lasts through the years. Stuur een Geluksmuntje naar je zus, je kunt ook een berichtje meesturen!!

Artikel: #31 Prijs: € 5,95 Aantal:

Kaartje een Engeltje voor jou met daaraan een geluksengeltje!

Leuke klein kaartje met daarop de tekst 'n Engeltje voor jou...met daaraan een geluksengeltje! Leuk om iemand kado te doen. Je kunt desgewenst een tekst invullen aan het eind van je bestelling die wij dan meesturen.(tekst kan niet te lang)

Artikel: #71 Prijs: € 2,50 Aantal:

Voor je Broer een GeluksMuntje Brother

Stuur je Broer een Geluksmuntje Brother. Met op de achterzijde de tekst You are my brother, you are my friend. My bond with you will never end.

Artikel: #82 Prijs: € 5,95 Aantal:

Kaart Plantable butterfly

Een kaart met aan de voorzijde een kaartje met een opdruk van een vlinder. In dit kaartje (met opdruk van vlinder) bevinden zich bloemzaadjes. Wanneer iemand de kaart ontvangt, kan die dit kleine kaartje (met opdruk vlinder) in een potje aarde stoppen en na verloop zullen er bloemetjes tevoorschijn komen. Afmeting: Kaart: 17 c 13 cm. Klein kaartje: 9 x 6 cm.

Artikel: #109 Prijs: € 4,50 Aantal:

Kaart Thank you Brither place

Bedankt kaart. OOk aan de binnenzijde de afbeelding. Afmeting: 18 x 14 cm. Tekst: The world's a little brighter place because of friends like you, whose warm concern for others shows in all they say and do... Ans all of those who've known you will surely say it's so, that you're one of the nicest folks this world will ever know. Thank you so much!

Artikel: #131 Prijs: € 3,95 Aantal:

Hangertje voor aan je sleutelbos This friend is loved a lot.

Schattig Hangertje wat je aan je sleutelbos kunt doen, met de tekst This friend is loved a lot. Leuk om iemand Kado te sturen!! verzilverd metaal, afm hartje 2x2,5 cm. totaal 4,5 cm

Artikel: #164 Prijs: € 7,50 Aantal:

UITVERKOCHT! Hangertje Best friends

Nu van 4,95 naar 3,50 euro NOG 1 STUK! Van metaal. Een charm dat door middel van een koordje te bevestigen is aan je mobieltje, tas, portemonnee of rits. Gemiddeld zijn de charms � 2 cm groot.

Artikel: #165 Prijs: € 0,00 Aantal:

Geluksmuntje Someone Special

Heel schattig geluksmuntje met daarop de tekst Someone Special en op de achterzijde Someone Special just like you, is certainly a prayer come true. Voor een speciale vader!

Artikel: #206 Prijs: € 5,95 Aantal:

Hangertje this Sister is loved a lot

Leuk hangertje )bijv voor aan je sleutelbos) met de tekst This Sister is Loved a Lot.

Artikel: #207 Prijs: € 7,50 Aantal:

Friendship Hearts Angels are often disguised as friends.

Een hartje met een liefdevolle tekst. Let op de tekst op het hartje is anders dan op de foto, Angels are often disguised as friends. Van metaal, Afmeting: 3 x 2,5 cm.

Artikel: #472 Prijs: € 8,50 Aantal:

Muntje Thank you

Tekst aan de ene zijde: For all you say, for all you do, please know I truly thank you (Vertaling: Voor alles wat je zegt en alles wat je doet, laat ik je weten dat ik je daar ontzettend dankbaar voor ben) en aan de andere zijde staat gegraveerd een libelle met de worden Thank You. Van metaal. Doorsnede: 28 mm.

Artikel: #491 Prijs: € 5,95 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Hangertje Medailon ovaal

Klein hangertje met een medaillon. Een charm dat door middel van een koordje te bevestigen is aan je mobieltje, tas, portemonnee of rits. Gemaakt van metaal. Gemiddeld zijn alle charms � 2 cm groot. Uitvoering Heart Locket: Een medaillon van metaal dat je openen kunt en kunt vullen met een klein fotootje of een lieve wens of droom.

Artikel: #745 Prijs: € 0,00 Aantal:

Sleutelhangertje Best Friends

Sleutelhangertje Best Friends. Schattig Goudkleurig Sleutelhangertje met bedeltje Best Friends en een schattig bedeltje met een hartje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #782 Prijs: € 3,50 Aantal:

Ketting Best Friends

Leuk voor de Feestdagen!! Deze leuke ketting Best Friends! Ketting bestaat uit 2 kleine (oud)goudkleurige bedeltjes 1 Best Friends (ong 16 mm) en 1 met hartje. Hangers hangen aan een goudbruine met glans suede veter die in lengte verstelbaar is. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK ALS SET VERKRIJGBAAR, KIJK HIERVOOR ONDER SIERADEN - SETJES!!

Artikel: #786 Prijs: € 6,50 Aantal:

Setje Best Friends (oud goudkleurig) !

Schattig setje Best Friends, bestaande uit: Ketting met 2 kleine (oud)goudkleurige bedeltjes 1 Best Friends (ong 16 mm) en 1 met hartje. Hangers hangen aan een goudbruine met glans suede veter die in lengte verstelbaar is & Sleutelhangertje met bedeltje Best Friends & bedeltje hartje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze setjes speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK VERKRIJGBAAR ALS LOSSE KETTING OF SLEUTELHANGER , KIJK HIERVOOR BIJ KETTINGEN & SLEUTELHANGERS!

Artikel: #795 Prijs: € 8,50 Aantal:

Sleutelhanger Best Friends

Hele leuke Sleutelhanger met 3 hangertjes 1 met daarop de tekst Best Friends, 1 met een hartje en 1 met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variren. Lengte sleutelhanger ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER SLEUTELHANGER/KEYKOORD VOOR MEER!

Artikel: #871 Prijs: € 3,50 Aantal:

NIET MEER LEVERBAAR! Pawsitive Token

Deze token heeft een gegraveerde tekst en is mooi uitgevoerd. Het straalt emotie en verbinding uit. Aan de ene kant staat een spreuk vermeld: Love is a four legged word en aan de andere kant een afdruk. Je kunt deze token heel simpel bij je dragen en er altijd aan herinnerd worden, dat jij een speciale band hebt met jouw viervoeter! Nikkel vrij. Doorsnede: 3 cm

Artikel: #902 Prijs: € 0,00 Aantal:

Sleutelhanger Klavertje 4 Geloof in jezelf

Sleutelhanger met kunststof ovaaltje met een echt klavertje vier en de opschrift: Geloof in jezelf. Afmeting: ovaaltje 3 x 2 cm , totaal: 9 cm.

Artikel: #1139 Prijs: € 7,50 Aantal: