Verjaardag/Jubileum

Delfsblauwe klompjes

Hele schattige delfsblauwe klompjes. Setje van 2 stuks aan elkaar verbonden met koord. 3,5 cm

Artikel: #157 Prijs: € 2,75 Aantal:

Windorgel met Elfje

Heel schattig Windorgeltje met Elfje. Van metaal en enkele kralen en haakje om aan op te hangen, afm. 40 cm

Artikel: #374 Prijs: € 9,50 Aantal:

Klein Kaartje Happy Birthday Kids met Gelukspoppetje

Heel schattig kaartje met daarop de tekst Happy Birthday en daaraan vast een gelukspoppetje, leuk ook te combineren met de kadootjes! Je kunt ook een tekstje laten meesturen. Om alleen het kaartje te bestellen, of andere Verjaardagskaartjes, kijk bij Bedankjes/Kaartjes! afm.kaartje 9 x 6,5 cm

Artikel: #479 Prijs: € 2,25 Aantal:

Sleutelhanger Happy Birthday

Leuke Sleutelhanger om iemand mee te feliciteren! Aan de sleutelhanger 2 zilverkleurige bloemen met daaronder een zilverkleurige Taart met daarop de Tekst Happy Birthday. En 2 vrolijke lintjes waarvan 1 met tekst en 1 met cupcake's! Totale lengte is +- 13 cm. Prijs is incl. verzendkosten. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #502 Prijs: € 3,95 Aantal:

Gefeliciteerdgeurenkaart uitverkocht!

UITVERKOCHT! Geurwenskaart Gefeliciteerd, bevat 3x2 geuren wierookstokjes toepasselijk voor een mooie Verjaardag plus een emotionele beschrijving hoe bijzonder de dag van je verjaardag is. De tekst van de kaart: Feest, feest, feest want we vieren vandaag je verjaardag Je verjaardag is de dag waarop het allemaal begonnen is de mooiste dag van het jaar voor jou de dag waarop je in het middelpunt van de belangstelling staat (enz.....). KIJK ONDER GEURKAARTEN VOOR MEER TEKSTEN!

Artikel: #625 Prijs: € 0,00 Aantal:

Schattig Klein Kaartje Happy Birthday 5.7 x 8.9 cm.

Schattig Klein Kaartje Happy Birthday 5.7 x 8.9 cm.

Artikel: #873 Prijs: € 1,00 Aantal:

Geluksballonnen!

LEUK VOOR BIJV EEN VERJAARDAG! schattig Geluksballonnetje! (2cm) prijs is voor 2 stuks. Let op willekeurige kleuren! Voor meerdere aantallen 16 of 30 stuks,kijk bij gelukspoppetjes!

Artikel: #1070 Prijs: € 1,50 Aantal:

Sleutelhangertje Bloem

Leuk als verjaardagskadootje, ipv een bosje bloemen een bloemetjes sleutelhanger! Schattig Sleutelhangertje met een bloem bedel en bloemkraaltjes (kleuren van de kralen zijn willekeurig en kunnen afwijken van de foto! Lengte sleutelhanger is ong. 6 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor al onze sleutelhangers kijk onderin onder Sieraden - Sleutelhangers.

Artikel: #1195 Prijs: € 3,50 Aantal: