VALENTIJN!

Kaartje Happy Valentine! met daaraan gelukspoppetje

Heel leuk kaartje Happy Valentine! en daaraan vast een gelukspoppetje met hartje. Leuk om iemand als kadootje toe te sturen met een leuk tekstje op het kaartje, je kunt desgewenst een tekst invullen aan het eind van je bestelling die wij dan meesturen.(tekst kan niet te lang)Kijk ook eens bij bedankjes en kaartjes voor meer soorten.

Artikel: #135 Prijs: € 2,50 Aantal:

Hartjes Confetti (doosje)

Doosje met rode Hartjes Confetti. Leuk om mee te versieren, maar ook leuk om mee te sturen in kaarten!

Artikel: #156 Prijs: € 1,75 Aantal:

Gelukspoppetjes Hartje

Setje van 2 Gelukspoppetjes met hartje, harstikke leuk!Kijk voor grotere aantallen en prijzen ook bij Gelukspoppetjes!

Artikel: #368 Prijs: € 1,50 Aantal:

Zilverkleurige armband met kleine steentjes

Armband, zilverkleurig v.v. kristal elementen. Lengte ca. 17 cm. Mooi verpakt in tule zakje. LET OP IS MAAR 1 STUK VAN OP = OP!

Artikel: #377 Prijs: € 15,00 Aantal:

Schattige hartjes ketting paars steentje

Ketting, zilverkleurig v.v. hartvormige hanger met Paarse kristal steen. . Lengte verstelbaar van ca. 42 tot ca. 47 cm. In schattig kadodoosje. LET OP IS MAAR 1 STUK VAN OP = OP!

Artikel: #570 Prijs: € 15,00 Aantal:

Schattige hartjes ketting

Ketting, zilverkleurig v.v. hartvormige hanger met Roze kristal steen. . Lengte verstelbaar van ca. 42 tot ca. 47 cm. In schattig kadodoosje. LET OP IS MAAR 1 STUK VAN OP = OP!

Artikel: #583 Prijs: € 15,00 Aantal:

Sleutelhanger You Me (naam erbij mogelijk!)

Leuke Hartjes sleutelhanger met daarin gegraveerd you me en een hartje, op de achterzijde kunnen 1 of 2 namen gegraveerd worden. (vul aan het einde van je bestelling bij opmerkingen de naam of namen in die je gegraveerd wilt hebben) de hartjes zijn er in het Licht en Donker paars, Rose en Rood je kunt aan het einde van de bestelling bij opmerkingen de kleur aangeven. Doorsnede hartje is ong. 3,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. VOOR MEER SLEUTELHANGERS KIJK ONDERIN ONDER SIERADEN - SLEUTELHANGERS

Artikel: #604 Prijs: € 4,95 Aantal:

Hartewensje

Hartewensje, zonder tekst. Schrijf je persoonlijke boodschap op het briefje. Let op dit hartewensje heeft geen magneet en verzendenv. Briefje wat erbij zit is klein en dun dus kwetsbaar.

Artikel: #634 Prijs: € 4,50 Aantal:

Hangertje Heart Locket

Klein hangertje met een medaillon. Een charm dat door middel van een koordje te bevestigen is aan je mobieltje, tas, portemonnee of rits. Gemaakt van metaal. Gemiddeld zijn alle charms � 2 cm groot. Uitvoering Heart Locket: Een medaillon van metaal dat je openen kunt en kunt vullen met een klein fotootje of een lieve wens of droom.

Artikel: #687 Prijs: € 5,50 Aantal:

Ketting dubbele hanger, hartje

LAATSTE 1 STUK! Ketting v.v. zilverkleurige hartvormige hanger. Belegd met strass steentjes, verpakt in leuk kado doosje. Lengte verstelbaar van ca. 42 tot ca. 47 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #953 Prijs: € 15,00 Aantal:

Sleutelhanger I love you...

Voor je geliefde deze sleutelhanger met de tekst I love you to the moon and back. Bestaat uit 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 29 en 22 mm lang. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #957 Prijs: € 3,50 Aantal:

Zilveren Hartjes hanger met wit koord!

Zilveren Hartjes hanger met wit koord! doorsnede +- 5,5 cm.

Artikel: #970 Prijs: € 3,50 Aantal:

Sleutelhanger true love story, (naam erbij mogelijk)

Leuke langwerpige tag sleutelhanger met daarin gegraveerd A True Love Story Never Ends. op de achterzijde kunnen 1 of 2 namen gegraveerd worden of een kleine zin. (vul aan het einde van je bestelling bij opmerkingen de naam of namen in die je gegraveerd wilt hebben) Lengte tag is ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1021 Prijs: € 4,95 Aantal:

UITVERKOCHT! Zeer zware Gietijzeren (braad) pan 20 cm Ook voor boven kampvuur!

Peterhof gietijzeren pan. Diameter ca. 20cm. De pan is bestand tegen slijtage en hoge temperaturen. Incl. deksel Inhoud 2,5 Liter. Kan gebruikt worden in de oven. Geschikt voor alle types fornuizen: gas, elektrisch, halogeen en inductie Ook geschikt voor boven kampvuur!. LET OP 1 STUK!

Artikel: #1022 Prijs: € 0,00 Aantal: