VADERDAG!!

UITVERKOCHT!BloemBord Mijn vader

UITVERKOCHT, VOOR ANDERE BORDEN MAIL ONS! Leuk voor Vader!! Mooi Bloembord zwart (schoolbordverf) met daarop de tekst Mijn vader Houdt van mij zoals ik ben, geeft mij liefde en geeft mij kracht. Staat altijd voor mij klaar, dag en nacht. Steunt mij bij alles wat ik doe, hij heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Dank je wel lieve papa! Ik hou van jou! Bord is ongeveer 25x25 cm. Bestel op tijd want de levertijd is 3 � 4 dagen. Desgewenst kan er nog 1 of meerdere namen van bijv de kinderen op het bord die zullen in de rondingen van de bloem geplaatst worden, wil je een naam erbij geef die dan op aan het eind van je bestelling bij opmerkingen! Deze Borden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat dit bordje speciaal wordt gemaakt kan het niet worden geruild of teruggegeven. Prijs van 7,95 euro is incl. verzendkosten!

Artikel: #158 Prijs: € 0,00 Aantal:

Sleutelhanger You are the Dad

Leuke sleutelhanger met daarin gegraveerd you are the Dad everyone wishes they had, op de achterzijde kunnen 1 of 2 namen gegraveerd worden. (vul aan het einde van je bestelling bij opmerkingen de naam of namen in die je gegraveerd wilt hebben) de plaatjes zijn er in het Licht en Donker paars, Rose en Rood je kunt aan het einde van de bestelling bij opmerkingen de kleur aangeven. Doorsnede hartje is ong. 3,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. VOOR MEER SLEUTELHANGERS KIJK ONDERIN ONDER SIERADEN - SLEUTELHANGERS

Artikel: #592 Prijs: € 5,95 Aantal:

Stoere bolletjes ketting met hanger you are the dad

Stoere bolletjes ketting met daaraan een hanger met daarin gegraveerd de tekst You are the Dad everyone wishes they had. op de achterzijde kunnen 1 of 2 namen gegraveerd worden. (vul aan het einde van je bestelling bij opmerkingen de naam of namen in die je gegraveerd wilt hebben) de plaatjes zijn er in het Licht en Donker paars, Rose, Goud en Rood je kunt aan het einde van de bestelling bij opmerkingen de kleur aangeven.Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. VOOR MEER SLEUTELHANGERS KIJK ONDERIN ONDER SIERADEN - SLEUTELHANGERS

Artikel: #748 Prijs: € 6,95 Aantal:

Sleutelhanger I love you...

Voor je geliefde deze sleutelhanger met de tekst I love you to the moon and back. Bestaat uit 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 29 en 22 mm lang. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #957 Prijs: € 3,50 Aantal:

Rapport voor Papa

Wat vind je van je vader? Doen jullie leuke dingen samen? Hoe blij ben je met hem? Jij krijgt op school een rapport. Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf in voor je vader! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je vader weten wat je voelt en leuk vindt! En wat niet... Incl: *8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. *2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers. LET OP PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #1063 Prijs: € 9,95 Aantal:

Sleutelhanger You are the Dad met gereedschap!

Leuke langwerpige tag sleutelhanger met daarin gegraveerd You are the dad everyone wishes they had met daaraan willekeurig een hamer, boor, meetlat, waterpomptang, sleutel of bijl . Op de achterzijde kunnen 1 of 2 namen gegraveerd worden of een kleine zin. (vul aan het einde van je bestelling bij opmerkingen de naam of namen in die je gegraveerd wilt hebben) de tags zijn er in het Licht en Donker Rose, , Paars en Rood je kunt aan het einde van de bestelling bij opmerkingen de kleur aangeven. Lengte tag is ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1194 Prijs: € 6,95 Aantal: