Tekstkaars Tuin

Waxine Beker what happens in the garden

Leuke beker met daarin een waxinehouder. Op de beker de tekst: What happens in the garden stays in the garden. Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #636 Prijs: € 7,50 Aantal:

Glasblok In onze tuin

Leuk voor de zomeravonden voor in de tuin! Glasblok (groen) met de tekst In onze tuin zijn we gezellig samen genieten we van het zonnetje , vlinders & vogels praten & lachen we bbqen we met onze vrienden hebben we tijd voor elkaar! Leuk voor binnen maar ook leuk in de zomer op de tuintafel! (niet vorstbestendig!). afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK VERKRIJGBAAR ALS MIJN VADER, OF EIGENTEKST/AFBEELDING MAIL ONS.

Artikel: #685 Prijs: € 19,95 Aantal:

Waxine beker Watermelons

Leuke beker met daarin een hanger voor een waxine. Met op de beker de tekst Watermelons are the Smiles of Summer. Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #739 Prijs: € 7,50 Aantal:

Waxine beker Sunshine

Leuke beker met daarin hanger voor waxine. En op de beker de tekst Sunshine Kisses Summer Wishes. Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #744 Prijs: € 7,50 Aantal: