Tekstbordjes!

Koffiekop bord met Tekst Cup of Coffee

Leuk bord geverfd met schoolbordkrijt in de vorm van een koffiebeker met daarop de tekst a good day start with a cup of coffee. Deze borden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze borden speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! prijs is incl. verzendkosten!

Artikel: #205 Prijs: € 6,95 Aantal:

Brocant Bord Home Sweet Home

Heel leuk Brocant Bord Home Sweet Home! LET OP IS MAAR 1 STUK VAN OP=OP! Afmeting 2 borden hangend zonder (bovenste) ketting is 27,5 x 30 cm. PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #216 Prijs: € 6,95 Aantal:

Bord Liefde is...

Leuk Bord Liefde is... LET OP IS MAAR I STUKS OP = OP! afm bord is 20x26,5 cm. PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #965 Prijs: € 6,95 Aantal:

Theepot bord met tekst Cup of Tea

Leuk bord in de vorm van een theepot kleur zwart (schoolbordverf) en daarop de tekst it's Always a good time to drink a cup of tea. Deze borden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze borden speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even!

Artikel: #1102 Prijs: € 6,95 Aantal:

uitverkocht! BloemBord Mijn vader

UITVERKOCHT, VOOR ANDERE BORDEN MAIL ONS!Leuk voor Vader!! Mooi Bloembord zwart (schoolbordverf) met daarop de tekst Mijn vader Houdt van mij zoals ik ben, geeft mij liefde en geeft mij kracht. Staat altijd voor mij klaar, dag en nacht. Steunt mij bij alles wat ik doe, hij heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Dank je wel lieve papa! Ik hou van jou! Bord is ongeveer 25x25 cm. (kan ook voor mama, oma of opa!) Bestel op tijd want de levertijd is 3 � 4 dagen. Desgewenst kan er nog 1 of meerdere namen van bijv de kinderen op het bord die zullen in de rondingen van de bloem geplaatst worden, wil je een naam erbij geef die dan op aan het eind van je bestelling bij opmerkingen! Deze Borden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat dit bordje speciaal wordt gemaakt kan het niet worden geruild of teruggegeven. Prijs van 7,95 euro is incl. verzendkosten!

Artikel: #1103 Prijs: € 0,00 Aantal: