Tekst Overig

Kadobon twv 10,00 euro

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen. Wil je een ander bedrag op de Kadobon, kan altijd, mail ons daarover!

Artikel: #154 Prijs: € 30,00 Aantal:

Tekstkaars Some see a Weed

Geurende kaars met daarop de tekst Some see a Weed others see a Wish. Geplaatste kaarsen zijn als voorbeeld, de kaarsen kunnen ook met eigen tekst mail ons hierover!! Deze Kaarsen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze kaarsen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. “De tekstkaarsen zijn vooral in de eerste instantie bedoeld als decoratie!! De tekst van de kaarsen wordt geprint op een heel dun plastic vliesje dat zich hecht aan de kaars. De tekst wordt niet geprint op de kaars, het vliesje kan (altijd onder toezicht) worden gebrand en zal in de meeste gevallen verschrompelen en in het kaarsvet terecht komen. Ziet u dat dat niet het geval is en de tekst blijft zitten terwijl de kaars eraan voorbij smelt dan kunt u het beste dat stuk tekst afknippen tot waar de kaars op dat moment gesmolten is! Volg altijd de veiligheids voorschriften op! Het blijft handwerk dus er kunnen Kleine oneffenheden zichtbaar zijn onder het tekstvliesje.

Artikel: #457 Prijs: € 6,50 Aantal:

Tekstkaars Dream

Schattige Tekstkaars met de Tekst Dream en 2 hartjes! Afm ong 9 x 5,5 cm. Geplaatste kaarsen zijn als voorbeeld, de kaarsen kunnen ook met eigen tekst mail ons hierover!! Deze Kaarsen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze kaarsen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. “De tekstkaarsen zijn vooral in de eerste instantie bedoeld als decoratie!! De tekst van de kaarsen wordt geprint op een heel dun plastic vliesje dat zich hecht aan de kaars. De tekst wordt niet geprint op de kaars, het vliesje kan (altijd onder toezicht) worden gebrand en zal in de meeste gevallen verschrompelen en in het kaarsvet terecht komen. Ziet u dat dat niet het geval is en de tekst blijft zitten terwijl de kaars eraan voorbij smelt dan kunt u het beste dat stuk tekst afknippen tot waar de kaars op dat moment gesmolten is! Volg altijd de veiligheids voorschriften op! Het blijft handwerk dus er kunnen Kleine oneffenheden zichtbaar zijn onder het tekstvliesje.

Artikel: #716 Prijs: € 5,50 Aantal:

Tekstkaars Live Well... met zachte vanille geur

Tekstkaars Live Well...Laugh Often...Love Much... met zachte vanille geur. Afm ong.9,5 x 5,5 cm. Geplaatste kaarsen zijn als voorbeeld, de kaarsen kunnen ook met eigen tekst mail ons hierover!! Deze Kaarsen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze kaarsen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. “De tekstkaarsen zijn vooral in de eerste instantie bedoeld als decoratie!! De tekst van de kaarsen wordt geprint op een heel dun plastic vliesje dat zich hecht aan de kaars. De tekst wordt niet geprint op de kaars, het vliesje kan (altijd onder toezicht) worden gebrand en zal in de meeste gevallen verschrompelen en in het kaarsvet terecht komen. Ziet u dat dat niet het geval is en de tekst blijft zitten terwijl de kaars eraan voorbij smelt dan kunt u het beste dat stuk tekst afknippen tot waar de kaars op dat moment gesmolten is! Volg altijd de veiligheids voorschriften op! Het blijft handwerk dus er kunnen Kleine oneffenheden zichtbaar zijn onder het tekstvliesje.

Artikel: #720 Prijs: € 5,95 Aantal:

Sea you a the Beach lijstje wit

Schattig lijstje met diepte effect met daarin op zacht bruin/creme streepjes achtergrond de tekst Sea you a the Beach. Kleur van het lijstje is Wit afmeting 18,5x22,5x2,5 cm.

Artikel: #834 Prijs: € 7,50 Aantal:

Sea you a the Beach lijstje Zwart

Schattig lijstje met diepte effect met daarin op zacht bruin/creme streepjes achtergrond de tekst Sea you a the Beach. Kleur van het lijstje is Zwart afmeting 18,5x22,5x2,5 cm.

Artikel: #835 Prijs: € 7,50 Aantal: