Tekst Moeder/Vader

Waxinehuisje Liefste Moeder

Schattig Waxinehoudertje in de vorm van een huisje met de tekst Liefste Moeder. Deze Waxinehouders worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze waxine speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even!

Artikel: #228 Prijs: € 6,50 Aantal:

Canvas You are the Mom

Voor Moeder, deze schattige canvas met daarop de tekst You are the Mom that everyone wishes they had. Met schattig roosje. Afmeting Canvas is 20x20 cm. Deze canvas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze canvas speciaal wordt gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even!

Artikel: #380 Prijs: € 7,50 Aantal:

Waxinehuisje Liefste Moeder met ledlichtje!

Schattig Waxinehoudertje met ledlichtje wat van kleur veranderd! in de vorm van een huisje met de tekst Liefste Moeder. Deze Waxinehouders worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze waxine speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even!

Artikel: #384 Prijs: € 7,50 Aantal:

Kaars You are the Mom

Voor Moeder, deze schattige kaars met daarop de tekst You are the Mom that everyone wishes they had. Deze Kaarsen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze kaarsen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #385 Prijs: € 6,50 Aantal:

Waxine You are the Mom

Voor Moeder, deze schattige waxine met daarop de tekst You are the Mom that everyone wishes they had. Deze Waxinehouders worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze waxine speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even!

Artikel: #510 Prijs: € 4,95 Aantal: