Tekst Liefde

Tekstkaars P.S. I love you roze

Mooie Roze Tekstkaars met tekst: P.S. I LOVE YOU!!! XXXJES Geplaatste kaarsen zijn als voorbeeld, de kaarsen kunnen ook met eigen tekst mail ons hierover!! afm ong 11 x 5,5 cm. Deze Kaarsen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze kaarsen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. “De tekstkaarsen zijn vooral in de eerste instantie bedoeld als decoratie!! De tekst van de kaarsen wordt geprint op een heel dun plastic vliesje dat zich hecht aan de kaars. De tekst wordt niet geprint op de kaars, het vliesje kan (altijd onder toezicht) worden gebrand en zal in de meeste gevallen verschrompelen en in het kaarsvet terecht komen. Ziet u dat dat niet het geval is en de tekst blijft zitten terwijl de kaars eraan voorbij smelt dan kunt u het beste dat stuk tekst afknippen tot waar de kaars op dat moment gesmolten is! Volg altijd de veiligheids voorschriften op! Het blijft handwerk dus er kunnen Kleine oneffenheden zichtbaar zijn onder het tekstvliesje. Ook verkrijgbaar in de kleur Blauw, Groen of Geel mocht je 1 van deze kleuren willen vermeld dit dan aan het eind van je bestelling onder Opmerkingen!

Artikel: #715 Prijs: € 5,95 Aantal:

A True Love Story Never Ends lijstje zwart

Schattig lijstje met diepte effect met daarin op hartjes achtergrond de tekst A True Love Story Never Ends. Kleur van het lijstje is Zwart afmeting 18,5x22,5x2,5 cm.

Artikel: #832 Prijs: € 7,50 Aantal:

A True Love Story Never Ends lijstje Wit

Schattig lijstje met diepte effect met daarin op hartjes achtergrond de tekst A True Love Story Never Ends. Kleur van het lijstje is Wit afmeting 18,5x22,5x2,5 cm.

Artikel: #833 Prijs: € 7,50 Aantal: