Spellen

BBQ Party

Hmmmm, lekker barbecueën.. Maar pas op! Deze barbecue staat op springen! Leg heel voorzichtig de voedselstukken op de barbecue... anders springt het rooster omhoog! Ligt het voedsel al op de barbecue? Pak het er dan voorzichtig af zonder het rooster omhoog te laten springen... Verzamel als eerste 3 stukken voedsel en win, maar... als het rooster springt begin je opnieuw! Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013 - categorie 6 t/m 8 jaar

Artikel: #646 Prijs: € 34,95 Aantal:

Ticket to ride Africa, Asia, India/Zwitserland of Nederland

Ticket to ride Africa, Ticket to ride Asia, Ticket to ride India/Zwitserland of Ticket to ride Nederland keuze uit 4 soorten. Geef aan het eind van je bestelling bij opmerkingen aan om welke van de 4 het gaat!! LET OP PRIJS IS PER STUK!

Artikel: #1002 Prijs: € 26,99 Aantal:

Studio Bijoux

Studio Bijoux

Artikel: #1004 Prijs: € 54,99 Aantal:

Let´s Cook: IJsjesmaker

Artikel: #1005 Prijs: € 0,00 Aantal:

UITVERKOCHT! Ik Hou Van Nederland

Ik Hou Van Nederland

Artikel: #1006 Prijs: € 0,00 Aantal:

UITVERKOCHT! Levensweg: Refresh

LET OP:Dit artikel is niet op voorraad. Leverbaar: september 2013.Het bekende familiespel vol opwinding! Maak de juiste keuzes tijdens je reis door het leven om je fortuin te maken. Voor 2 tot 6 spelers.

Artikel: #1025 Prijs: € 0,00 Aantal:

UITVERKOCHT! Hinkel Twister

Een compleet nieuwe manier van hinkelen! Leef je uit met de twee bekende spelletjes, hinkelen en twister, die Hasbro heeft samengevoegd in het het doldwaze spel Hinkel Twister! Hinkel Twister is nooit hetzelfde! Geef een ferme draai aan de draaiwijzer en hinkel over de Twister Hinkelbaan zonder in de ring van de gedraaide kleur te komen. De gekleurde ringen kun je elke keer anders neerleggen zodat geen enkel spelletje Hinkel Twister hetzelfde is! Elke keer heb je dus weer een andere hinkelbaan. Speel Hinkel Twister binnen of buiten. Kenmerken 13 Ringen 16 Klemmen Draaiwijzer Draagtas.

Artikel: #1131 Prijs: € 0,00 Aantal:

UITVERKOCHT! Spel Hop Kikker Hop

Ga op zoek naar de vriendjes van Hop de Kikker! Gevonden? Spring op het pompje… en Hop de Kikker springt een gat in de lucht. Verzamel de meeste kikkervriendjes en je wint! Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 3 jaar.

Artikel: #1132 Prijs: € 0,00 Aantal:

Levensweg VIP Edition

Dit is Levensweg in sterrenstijl! Word jij een prof sporter of filmregisseur? Filmster of topmodel? Wat voor cariere je ook kiest, jij leeft als een echte ster met de Levensweg VIP editie. Zorg voor de juiste crew om je te helpen op je weg naar de top. Neem een fotograaf, styliste, bodyguard of personal trainer in dienst die je helpen op jouw weg naar de top. Maak de juiste keuzes in je leven als VIP en wordt als eerste een 5 sterren VIP en je hebt gewonnen. Met dubbelzijdige speelbord waardoor het spel verandert. Vanaf 8 jaar. Voor 2 – 4 spelers

Artikel: #1133 Prijs: € 34,95 Aantal: