Sleutelhanger/Keycord

Sleutelhanger Sister

Leuke Sleutelhanger met een wolkje (let op wijkt van de foto af!!)(tibetaans zilver) met daarop de tekst Sister (18x17mm) en 3 leuke lintjes in de kleuren, blauw, groen, bruin. totale lengte sleutelhanger +- 12 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #151 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger schaar

Schattig Sleutelhangertje met een schaartje en een hartje met vrolijk gekleurde kraaltjes (kleur van de kralen is willekeurig en kunnen afwijken van foto) Leuk voor bijv. Kapster! Lengte sleutelhanger is ong. 6 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #170 Prijs: € 3,50 Aantal:

Mini hangertje Engeltje

Mini hangertje engeltje, Van glanzend metaal, met enkele minikraaltjes. Afmeting: totaal: 4,5 cm, engel: 2 x 2 cm.

Artikel: #226 Prijs: € 7,50 Aantal:

sleutelhangertje This Mom is loved a lot

Leuk Sleutelhangertje met de tekst This Mom is loved a lot. Verzilverd metaal afm hartje 2x2,5 cm. Totaal 4,5 cm Leuk Kado voor Moederdag!

Artikel: #236 Prijs: € 7,50 Aantal:

sleutelhangertje This friend is loved a lot

Heel schattig hangertje voor aan je sleutelbos, met daarop de tekst This friend is loved a lot. Leuk om Kado te sturen! verzilverd metaal afm hartje 2x2,5 cm totaal 4,5 cm

Artikel: #237 Prijs: € 7,50 Aantal:

Sleutelhanger Some see (naam of korte tekst erbij mogelijk)

Leuke langwerpige tag sleutelhanger met daarin gegraveerd Some see a Weed others see a wish. op de achterzijde kunnen 1 of 2 namen gegraveerd worden of een kleine zin. (vul aan het einde van je bestelling bij opmerkingen de naam of namen in die je gegraveerd wilt hebben) de tags zijn er in het Licht en Donker Rose, Groen, Paars, Blauw en Rood je kunt aan het einde van de bestelling bij opmerkingen de kleur aangeven. Lengte tag is ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #308 Prijs: € 4,95 Aantal:

Schattige Kerstsleutelhanger Sneeuwman met kaartje!

Heel leuk om Cadeau te geven deze schattige Kerstsleutelhanger met Kerstkaartje! Lengte van de Sleutelhanger is ong.11 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #443 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger Veel geluk!

Sleutelhanger voor Geluk! met daaraan 2 bedeltjes, 1 Klavertje 4 en 1 rond bedeltje met daarop someone special met een vrolijke bruine kraal (kleur van kraal kan afwijken, is willekeurig). Lengte sleutelhanger is ong. 6 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. Ook verkrijgbaar als Ketting of setje, kijk hiervoor onder Kettingen of Setje!

Artikel: #446 Prijs: € 3,50 Aantal:

UITVERKOCHT! Mini hangertje Faith Hope Love

Sleutelhangertje met opschrift: Faith, hope, love. Afmeting: hartje: 2 x 2,5 cm. Totaal: 4,5 cm.

Artikel: #521 Prijs: € 0,00 Aantal:

Sleutelhanger Sneeuwpop

Schattig Winterse Sleutelhanger met daaraan een Sneeuwpopje met zoetwater parels een zachte fluffie bal en 2 mooie witte kralen met glans. Lengte sleutelhanger is ong. 10,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #531 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger hart met lintjes

leuke Sleutelhanger goudkleurig met daaraan 6 verschillende lintjes en een goudkleurig hartje! lengte sleutelhanger totaal ong. 18 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. Kijk onderin onder Sieraden-Sleutelhangers voor meer soorten!

Artikel: #541 Prijs: € 3,50 Aantal:

Sleutelhanger Angels, Imagine

Schattige Sleutelhanger met daaraan 3 hangertjes, 1 bedel van een Engel met daarop de tekst Angel en 1 bedel met daarop de tekst Imgine!(en een zilverkleurige kraal) en 1 met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variŽren. Lengte sleutelhanger ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #559 Prijs: € 3,50 Aantal:

Sleutelhanger Eiffeltoren

Leuke Sleutelhanger met zilverkleurige Eifeltoren en een lint met daarop de afbeelding van de Eiffeltoren als soort postzegel en een bruin lint met groen/blauwe bloemetjes. Sleutelhanger zelf is in de vorm van een bloem. Lengte sleutelhanger totaal +- 13 cm. Prijs is incl. verzendkosten. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #576 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger Coffee

Leuke Sleutelhanger met een zilverkleurig koffiepotje en daarboven zilverkleurige vlinders. Met roze lintjes en een lint met daarop de tekst Coffee tastes better with friends en Tea for Two. En een heel klein roze belletje wat zachtjes rinkelt. Sleutelhanger is in totaal ong. 10 cm lang. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #602 Prijs: € 3,95 Aantal:

Stukje van de puzzel Unique

Zonder jou is de puzzel niet compleet.Let op: Tekst op de puzzel Unique. Hoe laat je weten, hoe belangrijk die ander voor je is? Een puzzelstukje van metaal, dat je als sleutelhangertje kunt gebruiken, met een woordje erop, waarmee je kunt zeggen, dat die ander geliefd is. Geleverd in een organza buideltje met het gedichtje erbij geleverd. Afmeting: 3 x 1,8 cm. Totale lengte: 4 cm.

Artikel: #613 Prijs: € 10,50 Aantal:

Schattig Telefoonhangertje Roze

Schattig Telefoonhangertje in de kleur Roze met een klein zilverkleurig belletje wat echt zacht rinkelt en een zilverkleurig bedeltje zonnetje met op de achterzijde de tekst Made With a smile! (gaat om 1 bedel, de 2e losse bedel op de foto zit er niet bij die is om te laten zien wat de tekst is.) Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #638 Prijs: € 2,95 Aantal:

Schattig Telefoonhangertje Blauw

Schattig Telefoonhangertje in de kleur Blauw met een klein belletje wat echt zacht rinkelt en een zilverkleurig bedeltje met op de achterzijde de tekst Made With Love. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #693 Prijs: € 2,95 Aantal:

Schattig Telefoonhangertje Roze Handmade

Schattig Telefoonhangertje in de kleur Roze met een klein belletje wat echt zacht rinkelt en een zilverkleurig bedeltje met de tekst Hand made. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #707 Prijs: € 2,95 Aantal:

Key Koord Beertje kort

Heel schattig Key Koord Beertje met bloem Van Me for You! Kort model ong. 15 Š 15 cm dus leuk voor aan je sleutelbos of aan je tas vast. Deze Keykoords worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Keykoord speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN.

Artikel: #725 Prijs: € 3,95 Aantal:

Key Koord Eiffeltoren kort

Leuke Key Koord Eiffeltoren kort model ong. 15 Š 15 cm dus leuk voor aan je sleutelbos of aan je tas vast. Deze Keykoords worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Keykoord speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN

Artikel: #731 Prijs: € 3,95 Aantal:

Korte Key Koord Bloem met Bedels

Hele schattig korte Keykoord Bloem. Lengte totaal ong 11 cm. Met daaraan 3 bedels , zilverkleurig hartje en een klein hangertje met daarop de tekst made with love en een kleine schattige roze schelp bloem. Leuk voor aan je sleutelbos of aan je handtas. Deze Keykoords worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Keykoord speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #759 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger Blauw

Hele leuke sleutelhanger met 4 verschillende lintjes en blauw tinten. En 2 mooie roze parelachtige kralen. Met blauw mini belletje wat echt zacht rinkelt.Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #766 Prijs: € 3,95 Aantal:

Key Koord Live Laugh Love

Heel leuk Key Koord met op het lint de tekst Live Laugh Love met daaraan een kettinkje met bedeltjes. Lengte Key koord is ong. 19 cm. Dus niet geschikt voor om je hals maar wel voor om je pols, leuk voor aan je sleutelbos! Deze Keykoords worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Keykoord speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #773 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhangertje Best Friends

Sleutelhangertje Best Friends. Schattig Goudkleurig Sleutelhangertje met bedeltje Best Friends en een schattig bedeltje met een hartje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #781 Prijs: € 3,50 Aantal:

Sleutelhanger Live your dream

Schattige sleutelhanger goudkleurig met daaraan een bedel Live your dream en een schattig klein hartje met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variŽren. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven

Artikel: #784 Prijs: € 3,50 Aantal:

Set Sleutelhanger Angels, Imagine

Leuke Cadeau set bestaande uit een klein kaartje met daarop de tekst 'n Engeltje voor jou met een tule zakje waarin een Schattige Sleutelhanger zit met daaraan 3 hangertjes, 1 bedel van een Engel met daarop de tekst Angel en 1 bedel met daarop de tekst Imgine!(en een zilverkleurige kraal) en 1 met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variŽren. Leuk om cadeau te doen! Lengte sleutelhanger ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #895 Prijs: € 4,50 Aantal:

Schattige Kerstsleutelhanger Kerstboom met kaartje!

Heel leuk om Cadeau te geven deze schattige Kerstsleutelhanger met Kerstkaartje! Lengte van de Sleutelhanger is ong.11 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #904 Prijs: € 3,95 Aantal:

Key Koord Cupcake met bedels

Heel leuk Key Koord met op het lint allemaal cupcakes! met daaraan een kettinkje met bedeltjes. Lengte Key koord is ong. 19 cm. Dus niet geschikt voor om je hals maar wel voor om je pols, leuk voor aan je sleutelbos! Deze Keykoords worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Keykoord speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #907 Prijs: € 3,95 Aantal:

Schattige Kerstsleutelhanger Sneeuwpop met kaartje!

Heel leuk om Cadeau te geven deze schattige Kerstsleutelhanger met Kerstkaartje! Lengte van de Sleutelhanger is ong.13 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #910 Prijs: € 4,50 Aantal:

Sleutelhanger Mother & Daughter

leuke Sleutelhanger The love between Mother and Daughter is forever. Bestaat uit 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 30 en 21 mm samen aan zilverkleurig sleutelhangertje! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK ALS SET OF KETTING VERKRIJGBAAR, KIJK HIERVOOR ONDER SIERADEN - SETJES -KETTINGEN!!

Artikel: #918 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger Matroesjka zwart/wit

Sleutelhanger Matroesjka zwart/wit, leuke sleutelhanger met zwart/witte lintjes en een Matroesjka! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #924 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger Best Friends

Hele leuke Sleutelhanger met 3 hangertjes 1 met daarop de tekst Best Friends, 1 met een hartje en 1 met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variŽren. Lengte sleutelhanger ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #934 Prijs: € 3,50 Aantal:

Sleutelhanger Believe (naam/tekst erbij mogelijk)

Leuke langwerpige tag sleutelhanger met daarin gegraveerd Believe en een vlinder, op de achterzijde kunnen 1 of 2 namen gegraveerd worden of een kleine zin. (vul aan het einde van je bestelling bij opmerkingen de naam of namen in die je gegraveerd wilt hebben) de tags zijn er in het Licht en Donker Rose, Groen, Paars, Blauw en Rood je kunt aan het einde van de bestelling bij opmerkingen de kleur aangeven. Lengte tag is ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #993 Prijs: € 4,95 Aantal:

Sleutelhanger Roze

Hele leuke sleutelhanger met 4 verschillende lintjes, roze, roze met werkje, wit met cupcakes en wit met bloemetjes. En 2 mooie roze parelachtige kralen. Met roze mini belletje wat echt zacht rinkelt. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #996 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger Home is where the dog is Cat kan ook! (naam erbij mogelijk!)

Leuke Pootjes sleutelhanger met daarin gegraveerd in de achterzijde Home is where the dog is, cat kan ook! Aan de voorzijde kan de naam van de hond of kat, vermeld aan het einde van je bestelling bij opmerkingen of het om dog of cat gaat en de naam! De pootjes zijn er in de kleuren Zilver, Rood, Blauw, Groen, Licht en Donker rose. de kleur kun je ook bij opmerkingen vermelden. Doorsnede pootje is ongev. 3 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1113 Prijs: € 4,95 Aantal:

Inspiration (Keyring) Learn from Yesterday! (LAATSTE)

LET OP LAATSTE! LET OP DEZE IS ALLEEN NOG LEVERBAAR ZONDER SLEUTELHANGER!! DUS ALLEEN ALS FIGUURTJE! Van metaal. Afmeting: goddess: 4 x 2 cm. Totaal: 6cm. Een sleutelhanger in de vorm van een godin met een inspirerende tekst, die je telkens weer tot je kunt nemen. Tekst: Learn from yesterday live for today hope for tomorrow.

Artikel: #1124 Prijs: € 7,95 Aantal:

Sleutelhanger Klavertje 4 Geloof in jezelf

Sleutelhanger met kunststof ovaaltje met een echt klavertje vier en de opschrift: Geloof in jezelf. Afmeting: ovaaltje 3 x 2 cm , totaal: 9 cm.

Artikel: #1138 Prijs: € 7,50 Aantal:

Sleutelhangertje Bloem

Schattig Sleutelhangertje met een bloem bedel en bloemkraaltjes (kleuren van de kralen zijn willekeurig en kunnen afwijken van de foto! Lengte sleutelhanger is ong. 6 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1191 Prijs: € 3,50 Aantal:

Sleutelhanger Happy Birthday

Leuke Sleutelhanger om iemand mee te feliciteren! Aan de sleutelhanger 2 zilverkleurige bloemen met daaronder een zilverkleurige Taart met daarop de Tekst Happy Birthday. En 2 vrolijke lintjes waarvan 1 met tekst en 1 met cupcake's! Totale lengte is +- 13 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1192 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger It's a Girl

Schattige Sleutelhanger met 3 zilverkleurige vlindertjes met daaronder een Zilverkleurig rompertje met tekst Baby. 1 Roze lintje met daarop de tekst It's a girl en aan de andere kant 2 lintjes roze/wit. Lengte sleutelhanger +- 13 cm. LET OP OOK VERKRIJGBAAR IN BLAUW MET TEKST IT'S A BOY! Mocht je hem in blauw willen vul dan aan het eind van je bestelling bij opmerkingen in Kleur blauw it's a boy. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1193 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger Home is (naam of korte tekst erbij mogelijk)

Leuke langwerpige tag sleutelhanger met daarin gegraveerd Home is our happy place.op de achterzijde kunnen 1 of 2 namen gegraveerd worden of een kleine zin. (vul aan het einde van je bestelling bij opmerkingen de naam of namen in die je gegraveerd wilt hebben) de tags zijn er in het Licht en Donker Rose, Groen, Paars, Blauw en Rood je kunt aan het einde van de bestelling bij opmerkingen de kleur aangeven. Lengte tag is ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1215 Prijs: € 4,95 Aantal: