Setjes!!

Setje Angel

Leuk Setje Angel! Setje bestaat uit - Een schattig Kettinkje met daaraan een zilverkleurig engeltje met de tekst Angel hangend aan een zilverkleurige suede veter. Lengte Ketting ong. 50 cm. Ketting heeft slotje & - Sleutelhanger met daaraan 3 hangertjes, 1 bedel van een Engel met daarop de tekst Angel en 1 bedel met daarop de tekst Imgine!(en een zilverkleurige kraal) en 1 met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variëren. Lengte sleutelhanger ong. 5,5 cm. Met daarbij een klein kaartje met de tekst 'n engeltje voor jou....Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK VERKRIJGBAAR ALS LOSSE KETTING OF SLEUTELHANGER , KIJK HIERVOOR BIJ KETTINGEN & SLEUTELHANGERS!

Artikel: #572 Prijs: € 8,50 Aantal:

Prachtige Set Mother & Dauhter

Prachtige set voor Moeder en Dochter. Set bestaat uit 2 dezelfde kettingen met aan elke ketting 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 30 en 21 mm en hebben de tekst The love between Mother and Daughter is forever. De kettingen dubbele suede veter in de kleuren licht en donker bruin met daaraan een prachtig slotje. Kettingen zijn ong. 50 cm. Bij de kettingen zit een klein kaartje met daarop een hartje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #585 Prijs: € 11,50 Aantal:

Setje Geluk!

Schattig Setje voor Geluk!! bestaande uit: -Ketting met daaraan 2 zilverkleurige hangertjes. Klavertje 4 en een ring met daarop de tekst Believe. Hangertjes hangen aan een donkerbruine suede veter. Lengte van de veter is ong. 50 cm en heeft een slotje, & - Sleutelhanger met daaraan 2 bedeltjes, 1 Klavertje 4 en 1 rond bedeltje met daarop someone special met een vrolijke gekleurde kraal. Lengte sleutelhanger is ong. 6 cm. Dit samen met een kaartje met daarop de tekst Veel geluk!! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat dit setje speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #642 Prijs: € 8,50 Aantal:

Sleutelhanger set Love has Wings! Zilverkleurig

Heel leuk Sleutelhanger setje Love has Wings! Zilverkleurig. 1 voor hem en 1 voor haar! Die van hem met bruine kraaltjes en die van haar met roze! Lengte ong. 6,5 cm. Met klein kaartje erbij Love. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #779 Prijs: € 7,50 Aantal:

Setje Best Friends (oud goudkleurig) !

Schattig setje Best Friends, bestaande uit: Ketting met 2 kleine (oud)goudkleurige bedeltjes 1 Best Friends (ong 16 mm) en 1 met hartje. Hangers hangen aan een goudbruine met glans suede veter die in lengte verstelbaar is & Sleutelhangertje met bedeltje Best Friends & bedeltje hartje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze setjes speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK VERKRIJGBAAR ALS LOSSE KETTING OF SLEUTELHANGER , KIJK HIERVOOR BIJ KETTINGEN & SLEUTELHANGERS!

Artikel: #911 Prijs: € 8,50 Aantal:

Dubbele Ketting Joy, Love, Dream, Hope, Trust.

Leuke Dubbele Ketting (zijn 2 losse kettingen die samen gedragen kunnen worden) 1 Ketting met daaraan grote gesloten ring met daarop de tekst Love, Dream, Hope, Trust (doorsnede ring ongv.3,5 cm) aan een lichtgrijze suéde veterkoord en 1 ketting met Zilverkleurig engeltje Joy aan Lila suède veter koord. Kettingen in lengte verstelbaar van kort naar lang. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1009 Prijs: € 8,00 Aantal:

Sleutelhanger set Love has Wings! Goudkleurig

Heel leuk Sleutelhanger setje Love has Wings! Goudkleurig. 1 voor hem en 1 voor haar! Die van hem met bruine kraaltjes en die van haar met roze! Lengte ong. 6,5 cm. Met klein kaartje erbij Love. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1149 Prijs: € 7,50 Aantal: