Rapport voor....

Rapport voor Juf of Meester!

Voor ouders/verzorgers: Kinderen worden regelmatig beoordeeld en bekritiseerd. Nu is het de beurt aan je kind om te vertellen wat hij/zij ervan vind. Laat je kind zelf (of doe het samen) creatief bezig zijn met dit Rapport stickerboekje. Spelenderwijs denken ze na over hun juf/meester op school, zwemles, sport etc. en over hun eigen mening… Een goed gesprek is nu zo begonnen. Spannend, bevestigend, ontroerend, grappig en misschien ook confronterend en leerzaam. • 8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. • 2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers Voor kinderen Jij krijgt op school een rapport van je juf/meester, maar wat vind je eigenlijk van haar/hem? Luistert zij/hij ook naar jou? Ziet zij/hij er leuk uit? Wat zegt zij/hij altijd? Doe als de juf/meester en vul dit rapport nu zelf in voor haar/hem! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je juf/meester weten wat je denkt, voelt en leuk vindt! En wat niet? PRIJS INCL VERZENDKOSTEN, JE VINDT ZE OOK TERUG ONDER EEN RAPPORT VOOR.. OF JUF/MEESTER.

Artikel: #537 Prijs: € 9,95 Aantal:

Rapport voor jou!

Voor ouders/verzorgers: Kinderen worden regelmatig beoordeeld en bekritiseerd. Nu is het de beurt aan je kind om te vertellen wat hij/zij ervan vindt. Laat je kind zelf (of doe het samen) creatief bezig zijn met dit Rapport stickerboekje. Spelenderwijs denken ze na over hun broer, zus, oom, tante, vriend(in), de buurman of de oppas etc. en over hun eigen mening… Een goed gesprek is nu zo begonnen. Spannend, bevestigend, ontroerend, grappig en misschien ook confronterend en leerzaam. • 8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. • 2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers Voor kinderen: Wat vind je van je broer, zus, je oom, je tante, je viend(in), of de oppas bijvoorbeeld? Doen jullie leuke dingen samen? Hoe zie jij hem of haar? Jij krijgt op school een rapport. Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf voor iemand in! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat weten wat je denkt, voelt en leuk vindt! En wat niet!

Artikel: #594 Prijs: € 9,95 Aantal:

Rapport voor Mama

Wat vind je van je moeder? Doen jullie leuke dingen samen? Hoe blij ben je met haar? Jij krijgt op school een rapport. Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf in voor je moeder! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je moeder weten wat je voelt en leuk vindt! En wat niet.... Incl: *8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. *2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers. LET OP PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #1053 Prijs: € 9,95 Aantal:

Rapport voor Papa

Wat vind je van je vader? Doen jullie leuke dingen samen? Hoe blij ben je met hem? Jij krijgt op school een rapport. Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf in voor je vader! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je vader weten wat je voelt en leuk vindt! En wat niet... Incl: *8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. *2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers. LET OP PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #1054 Prijs: € 9,95 Aantal:

Rapport voor Oma

Wat vind je van je oma? Doen jullie leuke dingen samen? Hoe blij ben je met haar? Jij krijgt op school een rapport. Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf in voor je oma! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je oma weten wat je voelt en leuk vindt! En wat niet.... Incl: *8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. *2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers. LET OP PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #1055 Prijs: € 9,95 Aantal:

Rapport voor Opa

Wat vind je van je opa? Doen jullie leuke dingen samen? Hoe blij ben je met hem? Jij krijgt op school een rapport. Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf in voor je opa! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je opa weten wat je voelt en leuk vindt! En wat niet... Incl: *8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. *2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers. LET OP PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #1056 Prijs: € 9,95 Aantal:

Rapport voor Juf!

Voor ouders/verzorgers Kinderen worden regelmatig beoordeeld en bekritiseerd. Nu is het de beurt aan je kind om te vertellen wat hij/zij ervan vind. Laat je kind zelf (of doe het samen) creatief bezig zijn met dit Rapport stickerboekje. Spelenderwijs denken ze na over hun juf, school, zwemles, sport etc. en over hun eigen mening… Een goed gesprek is nu zo begonnen. Spannend, bevestigend, ontroerend, grappig en misschien ook confronterend en leerzaam. •8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. •2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers Voor kinderen Jij krijgt op school een rapport van je juf, maar wat vind je eigenlijk van haar? Luistert zij ook naar jou? Ziet ze er leuk uit? Wat zegt ze altijd? Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf in voor haar! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je juf weten wat je denkt, voelt en leuk vindt! En wat niet?

Artikel: #1158 Prijs: € 9,95 Aantal:

Rapport voor Meester!

Voor ouders/verzorgers Kinderen worden regelmatig beoordeeld en bekritiseerd. Nu is het de beurt aan je kind om te vertellen wat hij/zij ervan vind. Laat je kind zelf (of doe het samen) creatief bezig zijn met dit Rapport stickerboekje. Spelenderwijs denken ze na over hun meester op school, zwemles, sport etc. en over hun eigen mening… Een goed gesprek is nu zo begonnen. Spannend, bevestigend, ontroerend, grappig en misschien ook confronterend en leerzaam. • 8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. • 2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers Voor kinderen Jij krijgt op school een rapport van je meester, maar wat vind je eigenlijk van hem? Luistert hij ook naar jou? Ziet hij er leuk uit? Wat zegt hij altijd? Doe als de meester en vul dit rapport nu zelf in voor hem! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je meester weten wat je denkt, voelt en leuk vindt! En wat niet?

Artikel: #1162 Prijs: € 9,95 Aantal: