Oma/Opa

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR! Geluksmuntje GrandMa, I Love you!

Leuk kadootje voor Oma Geluksmuntje met de tekst Grandma I Love You! met op de achterzijde Grandma, When I think of you, I remember the warmth of your eyes, and the beauty that blooms like a rose, every time you smile.

Artikel: #196 Prijs: € 0,00 Aantal:

kadootje voor Opa, Geluksmuntje Grandpa, I Love You!!

Voor de Opa, een Geluksmuntje Grandpa, I Love You! met op de achterzijde de tekst You're the Greatest Grandpa...Caring and fun, Honest, and wise....I feel so glad we share a strong family ties.

Artikel: #218 Prijs: € 5,95 Aantal:

Hart lieve oma met tekst

Heel schattig hart met aan de voorzijde Lieve oma en op de achterzijde de tekst Grandmas never run out of Hugs or Cookies. Hart is ong 8,5 cm groot. Deze hartjes worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hartjes speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. De tekst op de achterzijde van de hartjes wordt geprint op een heel dun plastic vliesje dat zich hecht aan de hartjes. Het blijft handwerk dus er kunnen Kleine oneffenheden zichtbaar zijn onder het tekstvliesje.

Artikel: #449 Prijs: € 2,50 Aantal:

Mini hangertje This Grandpa is loved a lot

Sleutelhangertje met opschrift: This grandpa is loved a lot. ( Vertaling: Van deze opa wordt veel gehouden) Verzilverd metaal. Afmeting: rondje: 1,8 cm. Totaal: 4,5 cm.

Artikel: #1058 Prijs: € 7,50 Aantal:

Mini hangertje This Grandma is loved a lot

Sleutelhangertje met opschrift: This grandma is loved a lot. ( Vertaling: Van deze oma wordt veel gehouden) Verzilverd metaal. Afmeting: hartje: 2 x 2,5 cm. Totaal: 4,5 cm.

Artikel: #1059 Prijs: € 7,50 Aantal:

Rapport voor Oma

Wat vind je van je oma? Doen jullie leuke dingen samen? Hoe blij ben je met haar? Jij krijgt op school een rapport. Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf in voor je oma! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je oma weten wat je voelt en leuk vindt! En wat niet.... Incl: *8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. *2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers. LET OP PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN! OOK VERKRIJGBAAR VOOR OPA, MAMA EN PAPA, KIJK ONDER EEN RAPPORT VOOR...

Artikel: #1106 Prijs: € 9,95 Aantal:

Wenskaart Woezel en Pip: lieve oma

Wenskaart Woezel en Pip: lieve oma. LET OP ALLE KAARTEN ZIJN INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #1203 Prijs: € 3,95 Aantal:

Wenskaart Woezel en Pip: lieve opa

Wenskaart Woezel en Pip: lieve opa. LET OP ALLE KAARTEN ZIJN INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #1205 Prijs: € 3,95 Aantal: