OP=OPRUIMING!

Photo Stone

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK NU VAN 7,50 VOOR 5,95 EURO! Een kunststof steentje met de mogelijkheid om er een 1e baby foto of tekst in te bevestigen. Aan een zijde zit er een gleufje waardoor je met behulp van een plastickaartje de foto of de woorden of een 1e haarlokje kunt laten glijden. Afmeting: 3,7 x 3 cm. Leuk ook als Kraamkadootje!

Artikel: #23 Prijs: € 5,95 Aantal:

Pawsitive Token

GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 2 STUKS, NU VAN 7,95 VOOR 6,50 EURO.! Deze token heeft een gegraveerde tekst en is mooi uitgevoerd. Het straalt emotie en verbinding uit. Aan de ene kant staat een spreuk vermeld: Love is a four legged word en aan de andere kant een afdruk. Je kunt deze token heel simpel bij je dragen en er altijd aan herinnerd worden, dat jij een speciale band hebt met jouw viervoeter! Nikkel vrij. Doorsnede: 3 cm.

Artikel: #24 Prijs: € 6,50 Aantal:

LAATSTE 2! Bedelarmbandje

Hele mooie armband, waar je eventueel de amazing charms aan kunt bevestigen. Verzilverd en ongeveer 19 cm lang. als je op de foto klikt dan verschijnt er een voorbeeld met bedels!Zowel de armband als de bedels zijn van metaal en goede kwaliteit!

Artikel: #37 Prijs: € 3,50 Aantal:

Maya Love worries

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE! LAATSTE 2 STUKS NU VAN 6,95 VOOR 5,50 EURO. Bij de Maya's is het gebruikelijk wanneer zij zorgen hebben deze aan hun zorgenpoppetje vertellen, die hun zorgen wegneemt. Ben je samen of alleen? Jouw love Worry helpt je erdoorheen. Afmeting totaal 7,5 x 3,8 cm. Poppetje 3,3 x 2,5 cm.

Artikel: #43 Prijs: € 5,50 Aantal:

Troostvrouwtje

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 2 STUKS, NU VAN 8,50 EURO VOOR 7,50 EURO! Tekst staat tijdelijk op visitekaartje! Handgemaakt. Afmeting: 3 x 2 cm. Je geeft dit troostvrouwtje aan degene die extra steun en kracht nodig heeft. Het vrouwtje biedt troost en staat iemand bij in een moeilijke tijd. Op het kaartje de tekst: Twee armen sluiten zich om je heen Kom maar bij me, met jouw tranen Huil je grondig en stevig uit Laat je maar even gaan Het verdriet is soms te zwaar Is bijna niet te dragen Ik zal je troosten telkens weer Je hoeft me enkel maar te vragen

Artikel: #78 Prijs: € 7,50 Aantal:

Mini hangertje klaver, 1 STUK!

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK. PRIJS NU VAN 7,50 EURO VOOR 5,95 EURO. Klein hangertje voor bijv aan je sleutelbos met een klaver. Van mat metaal. Afmeting: 1,5 x 1,5 cm.

Artikel: #88 Prijs: € 5,95 Aantal:

hanger hartje You

Nu van 4,95 naar 3,50 euro, nog 2 stuks laatste! Hanger hartje met het woordje You. Jij bent de liefste vader!. Leuk voor aan je GSM of Sleutelbos.

Artikel: #98 Prijs: € 3,50 Aantal:

Hanger hartje Me

Nu van 4,95 naar 3,50 euro, nog 2 stuks laatste! Hanger hartje met het woordje Me. Leuk voor aan je Mobiel, Sleutelbos of Handtas maar hij kan ook aan een bedelarmband. Leuk ook om te combineren met de bedel You!

Artikel: #107 Prijs: € 3,50 Aantal:

LAATSTE 3! Geloof in engelen muntje

GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 3 STUKS NU VAN 4,95 VOOR 3,95 EURO. Geloof in engelen. Ze zijn altijd aanwezig om je te begeleiden en beschermen. Opschrift: Believe in angels. Van metaal. Doorsnede: 22 mm.

Artikel: #188 Prijs: € 3,95 Aantal:

Muntje Roze Lintje

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE! LAATSTE 1 STUK! NU VAN 5,95 VOOR 4,50 EURO. Klein Muntje met Roze Lintje met de tekst "What lies behind us & what lies before us are small matters compared to what lies within us" Celebrats Life!

Artikel: #192 Prijs: € 4,50 Aantal:

Roze lintje hangertje met kraaltjes voor aan bijv je sleutelbos

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 2 STUK! NU VAN 7,50 VOOR 5,50 EURO! Klein Hangertje met kraaltjes, om bijv aan je sleutelhanger te doen.

Artikel: #220 Prijs: € 5,50 Aantal:

BOEDDHA MUNTJE!

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK! NU VAN 4,25 EURO NAAR 3,75 EURO. SCHATTIG BOEDDHA MUNTJE

Artikel: #232 Prijs: € 3,75 Aantal:

windorgeltje Elfje Love

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 2 STUKS! NU VAN 9,50 VOOR 7,50 EURO! Heel schattig windorgeltje met een Elfje met de tekst Love. Van Metaal en enkele kralen met ophanghaakje. afm 40 cm Klik op de foto om het elfje groter te zien.

Artikel: #373 Prijs: € 7,50 Aantal:

Beschermengel voor Kapster

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 3 STUKS! NU VAN 7,50 VOOR 5,95 EURO PST.Beschermengeltje voor Kapster, je kunt hem opspelden, The beautician's guardian angel Ensures your customers will look great They'll be comforted and protected, And never, their hair, will they hate.

Artikel: #386 Prijs: € 5,95 Aantal:

Beschermengel voor Cheerleaders

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 2 STUKS! NU VAN 7,50 VOOR 5,95 EURO PST.Een beschermengeltje voor Cheerleaders op een kaartje met daarop de tekst A cheerleader's quardian angel, Protects you on your tricks, Comforts you and quides you, And helps you do high kicks.

Artikel: #389 Prijs: € 5,95 Aantal:

Beschermengel Ambulance/medisch personeel

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 3 STUKS! NU VAN 7,50 VOOR 5,95 EURO PST.Een beschermengel voor Ambulancepersoneel, op een kaartje met daarop de tekst The EMT Angel Will protect and quide, on all your rescues Be at your side.

Artikel: #390 Prijs: € 5,95 Aantal:

LAATSTE ! Muntje Godchild

GAAN UIT DE COLLECTIE, LAATSTE NOG 1 STUK!NU VAN 5,95 VOOR 4,50 EURO.Lief Muntje met daarop de tekst Godchild, met op de achterzijde de tekst, You are a special gift, filling my life with love. May angels bless you from above.

Artikel: #494 Prijs: € 4,50 Aantal:

Hoefijzer

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK, NU VAN 4,25 VOOR 3,75 EURO. Een verzilverd hoefijzer. Afmeting: 2 x 2,3 cm. Het hoefijzer is het teken voor succes en geluk. Dit geschenkje kun je iemand geven die voor een examen staat of juist z'n diploma gehaald heeft of die het rijbewijs heeft gehaald. Geluk op z'n weg die voor hem of haar ligt.

Artikel: #551 Prijs: € 3,75 Aantal:

LAATSTE! Aartsengel Uriel muntje

LAATSTE NU VAN 4,95 VOOR 3,95 EURO GAAN UIT DE COLLECTIE! Uriel is de aartsengel die inzichten biedt in vriendschap en liefde, maar ook helpt hij je mee de liefde voor jezelf en voor de mensen om je heen tot je te brengen. Eventuele blokkades, boosheid en gekwetstheid zullen hierdoor verdwijnen. Door zijn vuur zul jij je weer met warmte vullen, door zijn kracht voorziet hij jou van kracht en overtuiging. Hij helpt je, wanneer je hem vraagt. Van metaal. Een klein muntje met aan de ene zijde een afbeelding van de Aartsengel Uriel en aan de andere zijde het symbool De Vlam en Archangel Uriel. Afmeting. 2 x 1,5 cm.

Artikel: #582 Prijs: € 3,95 Aantal:

LAATSTE 1 STUK! Miracles happen

GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK NU VAN 9,50 VOOR 7,50 EURO. Een klein bordje van polystone. Geleverd met een haakje, dat je eventueel in een bloembakje, vaas of bloemstuk kunt steken. Maar die je ook aan de muur kunt hangen of op een bijzonder plekje zodat je er steeds weer aan herinnerd wordt, dat wonderen bestaan!! Afmeting: 7,8 x 5,5 x 1 cm.

Artikel: #616 Prijs: € 9,50 Aantal:

Bits of luck met tekst Hope

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, NOG 2 STUKS, NU VAN 6,50 EURO VOOR 5,50 EURO. Schattig klavertje 4! Een stukje geluk speciaal voor jou! Van metaal in de vorm van een klavertje vier met op de achterzijde Hope. Afmeting: 1,5 x 2 cm.

Artikel: #661 Prijs: € 5,50 Aantal:

LAATSTE NOG 1 ! beschermschild van Aartsengel Gabriel

LAATSTE 1 STUK, GAAT UIT DE COLLECTIE, NU VAN 7,50 NAAR 5,95 EURO! Een beschermschild van een Aartsengel. Wil je de beschermer van liefde en vrede en vooral de zegeningen van het leven ervaren, dan kies je Gabriel.Op de achterzijde de tekst Messenger of Peace & Love sharing BLESSINGS from above. Afmeting: 3 x 2,5 cm. Zie ook Raphael en Michael.

Artikel: #672 Prijs: € 5,95 Aantal:

Inspiration Stone Butterfly You're an angel

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 2 STUK, NU VAN 8,75 VOOR 6,95 EURO! You're an angel. For someone special. Een kunststof steen met daarin een vlinder. Het wordt geleverd in een plastic verpakking. De afmeting van de steen: 4 x 3 x 1 cm. Op de achterzijde staat vermeld: You're an angel. Met mogelijkheid tot het schrijven van een naam en de afzender. Een steen met een vlinder, die je in jouw broekzak of tas bij je kunt dragen, maar die je ook onder jouw hoofdkussen zou kunnen leggen. Het herinnert jou aan de zegeningen die je elke dag weer mag ontvangen. Zie je de vlinder, ruik je de heerlijke geuren, voel je de streling van de wind? Probeer met behulp van de steen vooral de zonnige zijde van het leven te blijven zien.

Artikel: #798 Prijs: € 6,95 Aantal:

Bits of luck met tekst luck

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, NOG 2 STUKS, NU VAN 6,50 EURO VOOR 5,50 EURO. Schattig klavertje 4! Een stukje geluk speciaal voor jou! Van metaal in de vorm van een klavertje vier met op de achterzijde Luck. Afmeting: 1,5 x 2 cm.

Artikel: #799 Prijs: € 5,50 Aantal:

LAATSTE! muntje Friendship. loyalty, love

GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK NU VAN 4,95 VOOR 3,95 EURO.Van metaal. Doorsnede: 22 mm.

Artikel: #881 Prijs: € 3,95 Aantal:

Love Token

GAAN UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 2 STUKS, NU VAN 7,95 VOOR 6,50 EURO! Muntje met Love, love, love en aan de andere kant Love is always a good idea! Liefde is altijd een goed idee. Zonder de liefde zou er niets zijn. Je kunt alles bezitten, maar de ware rijkdom voel je wanneer je van iemand houdt en dat er van jou gehouden wordt. Doorsnede: 3 cm. Van metaal. Als een token bij je te dragen, in broekzak of portemonnee, maar je kunt het natuurlijk ook op een ander plekje neerleggen.

Artikel: #901 Prijs: € 6,50 Aantal:

LAATSTE NOG 1 STUK! Angel in a Bottle

GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE NOG 1 STUK NU VAN 7,95 VOOR 6,95 EURO. Angel in a Bottle. Een engeltje dat de boodschap met zich meeneemt. Afmeting:ongeveer 4 cm. Opschrift aan de achterkant: 'Strength'.

Artikel: #914 Prijs: € 6,95 Aantal:

Blessing Stone Butterfly

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK, PRIJS NU VAN 7,95 VOOR 6,50 EURO.Deze paarse vlinder biedt zegeningen, vrijheid en geluk. Wanneer je weet dat iemand dit nodig heeft, is het een prachtig geschenk. Door het kettinkje kun je het gemakkelijk bevestigen aan tas, rugzak, schooltas of ritssluiting.

Artikel: #973 Prijs: € 6,50 Aantal:

LAATSTE NOG 1 STUK! Klein geluksengeltje

GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE NOG 1 STUK, NU VAN 4,50 VOOR 3,95 EURO. Als troost, Dit kleine schattig metalen engeltje wat je bij je kunt dragen of neer kunt zetten (blijft staan) ter bescherming, voor geluk, hoop, kracht, moed.... afm 22 x 16 mm

Artikel: #987 Prijs: € 4,50 Aantal:

Vlinderhangertje-mat

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 2 STUKS, NU VAN 7,50 EURO VOOR 5,95 EURO. Van metaal. Als sleutelhangertje te gebruiken, maar ook als gewoon hangertje aan een veter of kettinkje. Afmeting: 1,5 x 1,5 cm.

Artikel: #998 Prijs: € 7,50 Aantal:

Spreuk muntje Stronger

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK! NU VAN 6,50 VOOR 3,95 EURO. Een muntje van metaal met een ondersteunende tekst in het Engels. Afmeting: 2,4 x 1,9 cm. What doesn't kill you, really makes you stronger. Betekenis: Wat je niet zal doden, zal je alleen maar sterker maken.

Artikel: #999 Prijs: € 3,95 Aantal:

Spreuk muntje Miracle

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK NU VAN 6,50 EURO VOOR 3,95 EURO. Een muntje van metaal met een ondersteunende tekst in het Engels. Afmeting: 2,4 x 1,9 cm. You can live as if nothing is a miracle, you can live as if everything is a miracle. Vertaling: Je kunt leven alsof niks een wonder is, je kunt leven alsof alles een wonder is.

Artikel: #1000 Prijs: € 3,95 Aantal:

Angel on my Shoulder Geluksengeltje zilverkleurig

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK! NU VAN 6,50 EURO VOOR 5,50 EURO! Leuk als verjaardagskadootje dit Angel on my Shoulder A Quardian Angel to Watch Over Me. Pin met klein engeltje in goudkleurige uitvoering op leuk kaartje afm 1x1 cm.

Artikel: #1137 Prijs: € 5,50 Aantal: