Nieuw!!

Puzzelstukje Zonder jou

Puzzelstukje Zonder jou Er ontbreekt een stukje van de puzzel. Een duidelijke leegte, een bijna tastbaar gemis, omdat er iemand die je liefhebt, niet meer lijfelijk aanwezig is. Sleutelhangertje. Van metaal. Met de tekst: Zonder jou... Afmeting: 3 x 1,8 cm. Totale lengte: 4 cm. (Het gedicht wordt erbij geleverd ) Zonder jou moet ik nu verder Zonder jou.. kan ik dat aan? Kan ik leven zonder jou in mijn dagelijkse bestaan Zonder jou voel ik me eenzaam Zonder jou ben ik uit balans Zonder jou ben ik verloren Er ontbreekt speciale glans Zonder jou komen de dagen Zonder jou .. die ik zo mis Zonder jou voel ik de leegte Die nooit meer op te vullen is

Artikel: #79 Prijs: € 18,95 Aantal:

NIET MEER LEVERBAAR! Love Token

Muntje met Love, love, love en aan de andere kant Love is always a good idea! Liefde is altijd een goed idee. Zonder de liefde zou er niets zijn. Je kunt alles bezitten, maar de ware rijkdom voel je wanneer je van iemand houdt en dat er van jou gehouden wordt. Doorsnede: 3 cm. Van metaal. Als een token bij je te dragen, in broekzak of portemonnee, maar je kunt het natuurlijk ook op een ander plekje neerleggen.

Artikel: #96 Prijs: € 0,00 Aantal:

Geluksflesje

Een klein glazen flesje met de hand gevuld, met kleine gelukssymbooltjes. Steentjes, worteltjes voor groei, uiltjes voor wijsheid, samenzijn,liefde en geluk. Afmeting: 5 x 2 cm.

Artikel: #108 Prijs: € 9,95 Aantal:

Inspiration stone Fairy

Een kunststof steen met daarin een elfje die lachend de wereld inkijkt. Het wordt geleverd in een plastic verpakking. De afmeting van de steen: 4 x 3 x 1 cm. Op de achterzijde staat vermeld: May life's little treasures Surround you each day Bringing hope for the future And joy your way (Vertaling: Moge de schatten van het leven, jou elke dag omgeven. Waardoor je hoop en vreugde voor de toekomst mag beleven) Een steen om bij je te dragen in een broekzak of een tas, maar je kunt het ook onder je hoofdkussen leggen. Het elfje zal je de weg wijzen naar vreugde, vrolijkheid en plezier. En natuurlijk helpt ze jou altijd weer om het goede van het leven te blijven ontdekken.

Artikel: #134 Prijs: € 8,95 Aantal:

Mini hangertje vlinder

Vlindertje van metaal Het vlindertje is aan een sleutelhanger te bevestigen, ten teken van altijd blijvende verbondenheid. Een vlinder staat voor transformatie en een oervertrouwen, dat na de duisternis het licht weer terug zal komen. Van metaal, met enkele minikraaltjes. Afmeting: totaal: 4 cm, vlinder: 1,5 x 1,5 cm.

Artikel: #143 Prijs: € 7,50 Aantal:

Blessing Angel stone

Tel je zegeningen. Deze engel zal je elke dag weer op weg helpen. Ze zal je ondersteunen en begeleiden. Een kunststof steentje met een prachtige engel, die je altijd bij je kunt dragen, waar je ook gaat. In een schitterend bijpassend zakje. Afmeting: 3 x 2 cm.

Artikel: #183 Prijs: € 8,75 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Geluksarmband

DIT ARTIKEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE 1 STUK! NU VAN 4,95 EURO VOOR 3,95 EURO. Een armbandje van gelukspoppetjes met rood, blauw en groene kleur. Gelukspoppetjes zijn gemaakt van hout. Door het elastiekje door iedereen te dragen. Heb je een moeilijk gesprek, een lezing te geven, een uitslag of een behandeling voor de boeg. Draag het armbandje bij je voor geluk en een goede afloop.

Artikel: #189 Prijs: € 3,95 Aantal:

NIEUW WISH STAR!

Wanneer een ster valt, gaat er een wens in vervulling. Welke wens wil je aan iemand geven? Kleine sterretjes met lieve woorden er op. Van metaal. Afmeting ┬▒ 1 x 1 cm. Keuzen uit woorden: Dream Imagine Passion Blessings Grace Joy Peace Bliss Gratitude Live Bold Courage Happiness Wisdom Dare Hope Magic Wish. VERMELD AAN HET EINDE VAN JE BESTELLING BIJ OPMERKINGEN WELK WOORD JE OP JOUW STER WILT! MAAK JE GEEN KEUZE DAN KRIJG JE DE WISH STAR.

Artikel: #233 Prijs: € 5,95 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Angel in a Bottle

Angel in a Bottle. Een engeltje dat de boodschap met zich meeneemt. Afmeting:ongeveer 4 cm. Opschrift aan de achterkant: 'Strength'.

Artikel: #300 Prijs: € 0,00 Aantal:

Kaleidoscoop klein

Een kaleidoscoop met vloeistof met sterretjes en maantjes, dat je om je nek kunt hangen door middel van een koordje. Afmeting: 10 cm lang en 9 cm breed, doorsnede 2 cm. Let op kleur kan afwijken. Kaleidoscoop: Een buis om door te kijken, je ziet dan figuurtjes met mooie kleuren en wanneer je de buis gaat draaien veranderen de figuurtjes en je blijft kijken en de betovering van kleuren in je opnemen.

Artikel: #370 Prijs: € 7,95 Aantal:

Sleutelhanger Best Friends

Hele leuke Sleutelhanger met 3 hangertjes 1 met daarop de tekst Best Friends, 1 met een hartje en 1 met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variŰren. Lengte sleutelhanger ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER SLEUTELHANGER/KEYKOORD VOOR MEER!

Artikel: #387 Prijs: € 3,50 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Inspiration Stone Butterfly You're an angel

You're an angel. For someone special. Een kunststof steen met daarin een vlinder. Het wordt geleverd in een plastic verpakking. De afmeting van de steen: 4 x 3 x 1 cm. Op de achterzijde staat vermeld: You're an angel. Met mogelijkheid tot het schrijven van een naam en de afzender. Een steen met een vlinder, die je in jouw broekzak of tas bij je kunt dragen, maar die je ook onder jouw hoofdkussen zou kunnen leggen. Het herinnert jou aan de zegeningen die je elke dag weer mag ontvangen. Zie je de vlinder, ruik je de heerlijke geuren, voel je de streling van de wind? Probeer met behulp van de steen vooral de zonnige zijde van het leven te blijven zien.

Artikel: #410 Prijs: € 0,00 Aantal:

UITVERKOCHT! Mini hangertje Faith Hope Love

Sleutelhangertje met opschrift: Faith, hope, love. Afmeting: hartje: 2 x 2,5 cm. Totaal: 4,5 cm.

Artikel: #412 Prijs: € 0,00 Aantal:

Peace begins Angel token

Token, muntje van metaal. Met engel aan de voorzijde en op de achterzijde: Peace begins with a smile. Afmeting: 3 x 2,5 cm. Op bijpassend paars kaartje.

Artikel: #476 Prijs: € 6,75 Aantal:

Sleutelhanger Happy Birthday

Leuke Sleutelhanger om iemand mee te feliciteren! Aan de sleutelhanger 2 zilverkleurige bloemen met daaronder een zilverkleurige Taart met daarop de Tekst Happy Birthday. En 2 vrolijke lintjes waarvan 1 met tekst en 1 met cupcake's! Totale lengte is +- 13 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sleutelhanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER GELUKSSLEUTELHANGERS VOOR MEER!

Artikel: #489 Prijs: € 3,95 Aantal:

Boeddhaplankje met wierook

Zwart polystone wierookbrandertje met 10 kleine stokjes wierook, met aan het eind de Boeddha van geluk. Afmeting: 9 x 2 x 3,5 cm.

Artikel: #490 Prijs: € 7,95 Aantal:

Klein flesje voor Geluk

Klein flesje voor Geluk! Heel schattig klein glazen flesje met kurkendop in het flesje zitten kleine "geluks"steentje en op de voorkant staat een klavertje 4. afm flesje is ong. 2,1 x 1 cm. Pas op breekbaar!

Artikel: #524 Prijs: € 7,95 Aantal:

Prachtige Ketting met groot hart met tekst!

Hele mooie Ketting van Rose suede achtige veterkoord met daaraan een zilverkleurig hart(56 x 44 x 2 mm) met daarop de tekst I'll be loving you Always Until the ocean covers every mountain high... (let op de hanger is niet echt zilver!)Lente Ketting incl. hanger 40 cm. KIJK BIJ SIERADEN VOOR MEER MOOIE KETTINGEN!)Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #543 Prijs: € 6,50 Aantal:

regenboogarmbandje Love

Heel leuk Armbandje in regenboogkleur met daaraan een Hartjes hangertje met de tekst Love! Lengte Armbandje ong. 19,5 cm . Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #545 Prijs: € 3,50 Aantal:

Bedankgeurenkaart

Geurwenskaart bevat 3x2 geuren wierookstokjes toepasselijk om te Bedanken plus het woord Bedankt in 38 talen beschreven. De tekst van de kaart: Hartelijk bedankt - (Hartelijk) bedankt in 38 talen. KIJK ONDER GEURKAARTEN VOOR MEER TEKSTEN!

Artikel: #557 Prijs: € 2,60 Aantal:

Leren/Suede Ketting met Vleugels

Leuke Ketting van zwart suede achtige veterkoord met daaraan mooie Tibetaans zilveren Engelen vleugels (29x17mm). Vleugels symboliseren opstand, vrijheid en snelheid. Ketting is in Totaal +- 49 cm lang. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK BIJ SIERADEN VOOR MEER!

Artikel: #577 Prijs: € 6,50 Aantal:

Lucky Bag, een Boeddha voor jou!

Lucky Bag,een Boeddha voor jou! voor goed geluk! Leuk zakje gevuld met Chinese geluksmuntjes 3 stuks, een gelukspoppetje en een Boeddha. Prijs is incl. verzendkosten! LET OP OP DE FOTO STAAN 4 ZAKJES, MAAR JE KRIJGT ER 1 GAAT OM 1 ZAKJE MET INHOUD ZOALS HIERBOVER BESCHREVEN.

Artikel: #578 Prijs: € 6,50 Aantal:

Wensbuidel Geloof in jezelf

Twee muntjes en een engeltje in een buideltje met een kaartje (let op kaartje is iets veranderd) met de opschrift 'Geloof in jezelf' Een muntje met Opschrift: One Day At a Time. Een muntje met Believe in miracles. Een engeltje. Deze drie begeleiders zullen je naar je eigen weg en kracht leiden. Soms zullen er vragen zijn, soms komen tegenslagen op je pad, soms denk je dat geluk niet voor jou is weggelegd, maar met deze krachtbrengers komen de antwoorden, strijd je voor de overwinning en vind jij je eigen geluk. Probeer het maar eens en 'Geloof in jezelf'. Ontdek je op een gegeven moment dat iemand anders een begeleidertje nodig heeft, kun je het ook doorgeven. Zo groeit het vertrouwen ook in een ander.

Artikel: #611 Prijs: € 9,95 Aantal:

You can do it

Een klein bordje van polystone. Geleverd met een haakje, dat je eventueel in een bloembakje, vaas of bloemstuk kunt steken. Maar die je ook aan de muur kunt hangen of op een bijzonder plekje zodat je er steeds weer aan herinnerd wordt, dat je het kunt!! Afmeting: 7,8 x 5,5 x 1 cm.

Artikel: #615 Prijs: € 9,50 Aantal:

You can do it schelpje

Een schelpje dat de woorden You can do it! Je kunt het, probeer het maar en ga er voor! Afmeting: 3 x 3,5 x 1 cm. Deze schelpen zijn namaak van polystone. Kijk bij Schelpjes voor meer andere! LET OP ALLE ARTIKELEN AAN DEZE KANT VAN DE SITE ZIJN INCL. VERZENDKOSTEN!!

Artikel: #618 Prijs: € 5,95 Aantal:

Schattig Telefoonhangertje Roze

Schattig Telefoonhangertje in de kleur Roze met een klein zilverkleurig belletje wat echt zacht rinkelt en een zilverkleurig bedeltje zonnetje met op de achterzijde de tekst Made With a smile! (gaat om 1 bedel, de 2e losse bedel op de foto zit er niet bij die is om te laten zien wat de tekst is.)Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER GELUKSSLEUTELHANGERS VOOR MEER!

Artikel: #624 Prijs: € 2,95 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Miracles happen

Een klein bordje van polystone. Geleverd met een haakje, dat je eventueel in een bloembakje, vaas of bloemstuk kunt steken. Maar die je ook aan de muur kunt hangen of op een bijzonder plekje zodat je er steeds weer aan herinnerd wordt, dat wonderen bestaan!! Afmeting: 7,8 x 5,5 x 1 cm.

Artikel: #640 Prijs: € 0,00 Aantal:

Sleutelhanger It's a Girl

Schattige Sleutelhanger met 3 zilverkleurige vlindertjes met daaronder een Zilverkleurig rompertje met tekst Baby. 1 Roze lintje met daarop de tekst It's a girl en aan de andere kant 2 lintjes roze/wit. Lengte sleutelhanger +- 13 cm. LET OP OOK VERKRIJGBAAR IN BLAUW MET TEKST IT'S A BOY! Mocht je hem in blauw willen vul dan aan het eind van je bestelling bij opmerkingen in Kleur blauw it's a boy. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER GELUKSSLEUTELHANGERS VOOR MEER!

Artikel: #641 Prijs: € 3,95 Aantal:

beschermschild van Aartsengel Gabriel

Een beschermschild van een Aartsengel. Wil je de beschermer van liefde en vrede en vooral de zegeningen van het leven ervaren, dan kies je Gabriel.Op de achterzijde de tekst Messenger of Peace & Love sharing BLESSINGS from above. Afmeting: 3 x 2,5 cm. Zie ook Raphael en Michael.

Artikel: #667 Prijs: € 7,50 Aantal:

beschermschild van Aartsengel Michael

Een beschermschild van een Aartsengel. Heb je moed, kracht en macht nodig, dan kies je Aartsengel Michael. Op de achterzijde de tekst PROTECT US day & night with courage, strengt & might. Zie ook Gabriel en Raphael. Afmeting: 3 x 2,5 cm.

Artikel: #668 Prijs: € 7,50 Aantal:

Vleugel Ketting

Mooie Ketting van wit suede achtige veterkoord met daaraan mooie Tibetaans zilveren Engelen vleugels (29x17mm). Vleugels symboliseren opstand, vrijheid en snelheid, met 2 mooie kralen, (kleuren van de kralen kunnen verschillen van foto) Ketting is in Totaal +- 50 cm lang. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER SIERADEN VOOR MEER!

Artikel: #670 Prijs: € 6,50 Aantal:

beschermschild van Aartsengel Raphael

Een beschermschild van een Aartsengel.Wil je graag vreugde, liefde, gezondheid van lichaam, ziel en geest, dan kies je Raphael. Op de achterzijde de tekst May JOY & LOVE help us find a healthy body, soul & mind . Afmeting: 3 x 2,5 cm. Zie ook Gabriel en Michael.

Artikel: #671 Prijs: € 7,50 Aantal:

Bedelarmbandje belletjes

Schattig verzilverd Bedelarmbandje met 3 kleine belletjes (je hoort ze echt) in gemengde kleurtjes en een zilverkleurig bedeltje met daarop de tekst Made with love. Verpakt in een schattig roze zakje Lengte van het armbandje is ong. 19 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER SIERADEN OF GELUKSARMBANDJES VOOR MEER!

Artikel: #709 Prijs: € 6,50 Aantal:

Ketting Engel Roze

Hele mooie Ketting van Wit suede achtige veterkoord met daaraan een Geluksengeltje van zacht roze parelkralen. Engelen bieden spirituele steun, inspiratie, kracht, bescherming. Lente Ketting incl. hanger ong. 50 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER SIERADEN VOOR MEER!

Artikel: #750 Prijs: € 6,50 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Bits of luck met tekst Hope

Schattig klavertje 4! Een stukje geluk speciaal voor jou! Van metaal in de vorm van een klavertje vier met op de achterzijde Hope. Afmeting: 1,5 x 2 cm.

Artikel: #800 Prijs: € 0,00 Aantal:

Friendship Hearts Angels are often disguised as friends

Een hartje met een liefdevolle tekst. Let op de tekst op het hartje is anders dan op de foto, Angels are often disguised as friends. Van metaal, Afmeting: 3 x 2,5 cm.

Artikel: #879 Prijs: € 8,50 Aantal:

UITVERKOCHT! Engelen pin Angel Heart

Engelenpin 'Angel Heart'. Een pin met aan de achterkant een 'stopje', zodat je het op je kleding of je tas kunt dragen. Zilverkleurig. Afmeting ongeveer 2,5 cm. Opschrift aan de achterkant van het kaartje: | May the presence of the Angels Sourround your life today. Bringing gifts of gentle healing and hope along the way!

Artikel: #989 Prijs: € 0,00 Aantal:

Stukje van de puzzel Unique

Zonder jou is de puzzel niet compleet. LET OP tekst op de puzzel is Unique. Hoe laat je weten, hoe belangrijk die ander voor je is? Een puzzelstukje van metaal, dat je als sleutelhangertje kunt gebruiken, met een woordje erop, waarmee je kunt zeggen, dat die ander geliefd is. Geleverd in een organza buideltje met het gedichtje erbij geleverd. Afmeting: 3 x 1,8 cm. Totale lengte: 4 cm.

Artikel: #1008 Prijs: € 10,50 Aantal:

organza zakje 9x7 cm fuchsia met zilveren bloemen

Hele leuke organza zakje 9x7 cm fuchsia met zilveren bloemen Prijs is per stuk!

Artikel: #1013 Prijs: € 1,00 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Blessing Stone Butterfly

Deze paarse vlinder biedt zegeningen, vrijheid en geluk. Wanneer je weet dat iemand dit nodig heeft, is het een prachtig geschenk. Door het kettinkje kun je het gemakkelijk bevestigen aan tas, rugzak, schooltas of ritssluiting.

Artikel: #1067 Prijs: € 0,00 Aantal:

Geluksballonnen!

schattig Geluksballonnetje! (2cm) prijs is voor 2 stuks. Let op willekeurige kleuren! Voor meerdere aantallen 16 of 30 stuks, geldt dezelfde prijs als de anders gelukspoppetjes, vul dan aan het eind van je bestelling bij opmerkingen dat het om de Geluksballonnetjes gaat!!

Artikel: #1069 Prijs: € 1,50 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Sleutelhanger met Roze lintje

Sleutelhanger met Roze lintje Afmeting: 3 x 4 cm. Opdruk op verpakking: A special reminder of Hope and Courage. Expand Awareness and understanding...

Artikel: #1079 Prijs: € 0,00 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Roze lintje voor vertrouwen, hoop en moed

Stone met Roze lintje met toevoeging van de woorden, vertrouwen, hoop en moed. Ter ondersteuning voor de mensen die getroffen zijn door borstkanker. Afmeting: 3 x 4 cm.

Artikel: #1082 Prijs: € 0,00 Aantal: