MOEDER/Vaderdag

Voor Moeder Geluksmuntje Mom I Love You!

voor Moeder met Moederdag een Geluksmuntje met de tekst Mom I Love You! en op de achterzijde de tekst Mother, When i think of you, i remember the warmth of your eyes, and the beauty that blooms like a roos, every time you smile. ALLE ARTIKELEN AAN DE LINKERKANT VAN DEZE SITE (Brievenbuskado's) ZIJN INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #5 Prijs: € 5,95 Aantal:

Voor Vader geluksmuntje Dad I Love You!

Voor Vader een Geluksmuntje Dad I Love You! met op de achterzijde de tekst A Father like you is hard to find-one who's Honest, Strong, wise and kind. Leuk Kadootje voor Vaderdag!! VADERDAGKADOTIP!! KIJK OOK EENS AAN DE RECHTERKANT BIJ ONZE UFO-BALLOONS EN WATERLANTAARNS LEUKE VADERDAGGESCHENKEN!!

Artikel: #8 Prijs: € 5,95 Aantal:

Klein Kaartje met hartje met daaraan gelukspoppetje

Heel leuk kaartje met daarop een hartje en daaraan vast een gelukspoppetje met hartje. Leuk om iemand als kadootje toe te sturen met een leuk tekstje op het kaartje, je kunt desgewenst een tekst invullen aan het eind van je bestelling die wij dan meesturen.(tekst kan niet te lang)Kijk ook eens bij bedankjes en kaartjes voor meer soorten. afmeting kaartje +- 7 x 9 cm.

Artikel: #139 Prijs: € 2,50 Aantal:

Sleutelhangertje hartje This mom is Loved a lot

Heel schattig sleutelhangertje, een Hartje met daarop de tekst This Mom is Loved a lot. Leuk om kado te doen met Moederdag. verzilverd metaal, afm hartje 2 x 2,5 cm. Totaal 4,5 cm

Artikel: #178 Prijs: € 7,50 Aantal:

Gelukspoppetjes met hartje!

Heel leuk deze Gelukspoppetjes met hartjes. Setje bestaat uit 2 stuks! Leuk voor Moeder of Vaderdag!!Kijk voor grotere aantallen en prijzen onder Gelukspoppetjes!

Artikel: #376 Prijs: € 1,25 Aantal:

Geluksmannetjes 2 stuks!!

Heel leuk deze Geluksmannetjes met hoedje.Leuk voor Vaderdag! Ze zijn per 2 stuks verpakt! Kijk voor grotere aantallen met prijzen onder gelukspoppetjes!!

Artikel: #413 Prijs: € 1,50 Aantal:

Sleutelhanger Mother & Daughter

leuke Sleutelhanger The love between Mother and Daughter is forever. Bestaat uit 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 30 en 21 mm samen aan zilverkleurig sleutelhangertje! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK ALS SET OF KETTING VERKRIJGBAAR, KIJK HIERVOOR ONDER SIERADEN - SETJES -KETTINGEN!!

Artikel: #569 Prijs: € 3,95 Aantal:

Lucky Bag een Boeddha voor jou!

Lucky Bag,een Boeddha voor jou! voor goed geluk! Leuk zakje gevuld met Chinese geluksmuntjes 3 stuks, een gelukspoppetje en een Boeddha. Prijs is incl. verzendkosten! LET OP OP DE FOTO STAAN 4 ZAKJES, MAAR JE KRIJGT ER 1 GAAT OM 1 ZAKJE MET INHOUD ZOALS HIERBOVER BESCHREVEN.

Artikel: #601 Prijs: € 6,50 Aantal:

Kaart I love you mom

Superlieve kaart met daarop de tekst I love you mom. Deze Kaarten worden speciaal voor jou gemaakt mocht je meerdere willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze kaarten speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #617 Prijs: € 2,95 Aantal:

Hartewensje

Hartewensje, zonder tekst. Schrijf je persoonlijke boodschap op het briefje. Let op dit hartewensje heeft geen magneet en verzendenv. Briefje wat erbij zit is klein en dun dus kwetsbaar.

Artikel: #634 Prijs: € 4,50 Aantal:

Hartjes kaart Liefste Moeder

Speciaal voor moeder, hartjes kaart liefste Moeder! Deze Kaarten worden speciaal voor jou gemaakt mocht je meerdere willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze kaarten speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #749 Prijs: € 2,95 Aantal:

Voor Moeder Geluksmuntje Mom I Love You!

voor Moeder met Moederdag een Geluksmuntje met de tekst Mom I Love You! en op de achterzijde de tekst Mother, When i think of you, i remember the warmth of your eyes, and the beauty that blooms like a roos, every time you smile.

Artikel: #1022 Prijs: € 5,95 Aantal:

Rapport voor Papa

Wat vind je van je vader? Doen jullie leuke dingen samen? Hoe blij ben je met hem? Jij krijgt op school een rapport. Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf in voor je vader! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je vader weten wat je voelt en leuk vindt! En wat niet... Incl: *8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. *2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers. LET OP PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN! OOK VERKRIJGBAAR IN MAMA, OPA EN OMA KIJK ONDER EEN RAPPORT VOOR...

Artikel: #1122 Prijs: € 9,95 Aantal:

Rapport voor Mama

Wat vind je van je moeder? Doen jullie leuke dingen samen? Hoe blij ben je met haar? Jij krijgt op school een rapport. Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf in voor je moeder! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je moeder weten wat je voelt en leuk vindt! En wat niet.... Incl: *8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. *2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers. LET OP PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN! OOK VERKRIJGBAAR VOOR PAPA, OPA EN OMA, KIJK BIJ EEN RAPPORT VOOR...

Artikel: #1123 Prijs: € 9,95 Aantal:

Hangertje mini klosjes

Heel schattig Hangertje leuk om aan je moeder te geven! , voor bijv. aan haar sleutels, handtas of aan haar autospiegel met daaraan 2 mini houten klosjes (afm 20mmx15mm)met lint en onder aan de klosjes kleine bedels met handmade en made with a smile. Prijs is incl. verzendkosten

Artikel: #1181 Prijs: € 4,20 Aantal:

Prachtige Ketting met groot hart met tekst!

Hele mooie Ketting van Rose suede achtige veterkoord met daaraan een zilverkleurig hart(56 x 44 x 2 mm) met daarop de tekst I'll be loving you Always Until the ocean covers every mountain high... (let op de hanger is niet echt zilver!)Lente Ketting incl. hanger 40 cm. KIJK BIJ SIERADEN VOOR MEER MOOIE KETTINGEN!)

Artikel: #1182 Prijs: € 6,50 Aantal:

Prachtige Set Mother & Dauhter

Prachtige set voor Moeder en Dochter. Set bestaat uit 2 dezelfde kettingen met aan elke ketting 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 30 en 21 mm en hebben de tekst The love between Mother and Daughter is forever. De kettingen dubbele suede veter in de kleuren licht en donker bruin met daaraan een prachtig slotje. Kettingen zijn ong. 50 cm. Bij de kettingen zit een klein kaartje met daarop een hartje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.Meer van deze leuke kettingen of setjes vind je onderin onze site onder Sieraden!

Artikel: #1214 Prijs: € 11,50 Aantal: