Liefde/Bruiloft

Klein Kaartje Just Married met Geluksbruidspaartje eraan!

Kaartje Just Married met geluksbruidspaartje. afm.kaartje 9 x 6,5 cm

Artikel: #44 Prijs: € 3,00 Aantal:

Zakje trouwgeluk in roze zakje!

Leuk dit zakje trouwgeluk, bestaande uit een organzazakje met een 2 gelukspoppetjes met hartje! LET OP ZAKJE IS VERANDERD IS ROZE ZAKJE MET BLOEMEN!

Artikel: #57 Prijs: € 2,50 Aantal:

Geluksbruidspaartje!!

Heel leuk dit setje gelukspoppetjes als Bruidspaartje!! Leuk ook als Trouwbedankje! Bij bestelling van grotere aantallen even een paar dagen van te voren bestellen!Kijk voor prijzen van grotere aantallen onder Gelukspoppetjes!!

Artikel: #105 Prijs: € 1,50 Aantal:

Kaartje Happy Valentine! met daaraan gelukspoppetje

Heel leuk kaartje Happy Valentine! en daaraan vast een gelukspoppetje met hartje. Leuk om iemand als kadootje toe te sturen met een leuk tekstje op het kaartje, je kunt desgewenst een tekst invullen aan het eind van je bestelling die wij dan meesturen.(tekst kan niet te lang)Kijk ook eens bij bedankjes en kaartjes voor meer soorten.

Artikel: #135 Prijs: € 2,50 Aantal:

Hartjes Confetti (doosje)

Doosje met rode Hartjes Confetti. Leuk om mee te versieren, maar ook leuk om mee te sturen in kaarten!

Artikel: #156 Prijs: € 1,75 Aantal:

Love is Angel token

Een muntje met een wens, ze zijn in 8 soorten! Kijk voor alle 4 de soorten onder Angels Token! Token, muntje van metaal. Met engel aan de voorzijde en op de achterzijde: Love is how you earn your Wings. Afmeting: 3 x 2,5 cm. Op bijpassend paars kaartje.

Artikel: #242 Prijs: € 6,75 Aantal:

Gelukspoppetjes Hartje

Setje van 2 Gelukspoppetjes met hartje, harstikke leuk!Kijk voor grotere aantallen en prijzen ook bij Gelukspoppetjes!

Artikel: #368 Prijs: € 1,50 Aantal:

You are my love muntje

You are my love munt, met op de achterzijde de tekst, Grow old along with me, the best is yet to be

Artikel: #501 Prijs: € 5,95 Aantal:

Sleutelhanger You Me (naam erbij mogelijk!)

Leuke Hartjes sleutelhanger met daarin gegraveerd you me en een hartje, op de achterzijde kunnen 1 of 2 namen gegraveerd worden. (vul aan het einde van je bestelling bij opmerkingen de naam of namen in die je gegraveerd wilt hebben) de hartjes zijn er in het Licht en Donker paars, Rose en Rood je kunt aan het einde van de bestelling bij opmerkingen de kleur aangeven. Doorsnede hartje is ong. 3,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. VOOR MEER SLEUTELHANGERS KIJK ONDERIN ONDER SIERADEN - SLEUTELHANGERS

Artikel: #604 Prijs: € 4,95 Aantal:

Hangertje Heart Locket

Klein hangertje met een medaillon. Een charm dat door middel van een koordje te bevestigen is aan je mobieltje, tas, portemonnee of rits. Gemaakt van metaal. Gemiddeld zijn alle charms � 2 cm groot. Uitvoering Heart Locket: Een medaillon van metaal dat je openen kunt en kunt vullen met een klein fotootje of een lieve wens of droom.

Artikel: #687 Prijs: € 5,50 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Maya Love worries

Bij de Maya's is het gebruikelijk wanneer zij zorgen hebben deze aan hun zorgenpoppetje vertellen, die hun zorgen wegneemt. Ben je samen of alleen? Jouw love Worry helpt je erdoorheen. Afmeting totaal 7,5 x 3,8 cm. Poppetje 3,3 x 2,5 cm.

Artikel: #697 Prijs: € 0,00 Aantal:

Sleutelhanger set Love has Wings! Zilverkleurig

Heel leuk Sleutelhanger setje Love has Wings! Zilverkleurig. 1 voor hem en 1 voor haar! Die van hem met bruine kraaltjes en die van haar met roze! Lengte ong. 6,5 cm. Met klein kaartje erbij Love. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #747 Prijs: € 7,50 Aantal:

Sleutelhanger set Love has Wings! Goudkleurig

Heel leuk Sleutelhanger setje Love has Wings! Goudkleurig. 1 voor hem en 1 voor haar! Die van hem met bruine kraaltjes en die van haar met roze! Lengte ong. 6,5 cm. Met klein kaartje erbij Love. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #783 Prijs: € 7,50 Aantal:

UITVERKOCHT! Toast Tattoos

Verras je geliefde met deze Toast Tattoos Druk eenvoudig de stempel in het brood, verwijder de stempel en doe het brood in de tosti ijzer. Een erg lief motief komt er in de tosti te staan! 3 Toast assortie stempels van verschillende "I love you" motieven, die elk 8 x 10 cm groot zijn. Wordt ass. geleverd dus laat je verrassen welk motief je erin wilt zetten. LET OP PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #830 Prijs: € 0,00 Aantal:

Zakje Liefde

Zakje met Liefde leuk tulezakje met daarin een Love Steentje, Van metaal. Doorsnede ong. 18 mm. Liefde is geduldig, liefde kent geen tijd met liefde heb je mogelijkheden om het leven naar de goede kant te leiden.

Artikel: #968 Prijs: € 5,50 Aantal:

Zilveren Hartjes hanger met wit koord!

Zilveren Hartjes hanger met wit koord! doorsnede +- 5,5 cm.

Artikel: #970 Prijs: € 3,50 Aantal:

Sleutelhanger true love story, (naam erbij mogelijk)

Leuke langwerpige tag sleutelhanger met daarin gegraveerd A True Love Story Never Ends. op de achterzijde kunnen 1 of 2 namen gegraveerd worden of een kleine zin. (vul aan het einde van je bestelling bij opmerkingen de naam of namen in die je gegraveerd wilt hebben) Lengte tag is ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1021 Prijs: € 4,95 Aantal: