Liefde/Bruiloft

Klein Kaartje Just Married met Geluksbruidspaartje eraan!

Kaartje Just Married met geluksbruidspaartje. afm.kaartje 9 x 6,5 cm

Artikel: #44 Prijs: € 3,00 Aantal:

Zakje trouwgeluk in roze zakje!

Leuk dit zakje trouwgeluk, bestaande uit een organzazakje met een 2 gelukspoppetjes met hartje! LET OP ZAKJE IS VERANDERD IS ROZE ZAKJE MET BLOEMEN!

Artikel: #57 Prijs: € 2,50 Aantal:

Geluksbruidspaartje!!

Heel leuk dit setje gelukspoppetjes als Bruidspaartje!! Leuk ook als Trouwbedankje! Bij bestelling van grotere aantallen even een paar dagen van te voren bestellen!Kijk voor prijzen van grotere aantallen onder Gelukspoppetjes!!

Artikel: #105 Prijs: € 1,50 Aantal:

Love is Angel token

Een muntje met een wens, ze zijn in 8 soorten! Kijk voor alle 4 de soorten onder Angels Token! Token, muntje van metaal. Met engel aan de voorzijde en op de achterzijde: Love is how you earn your Wings. Afmeting: 3 x 2,5 cm. Op bijpassend paars kaartje.

Artikel: #242 Prijs: € 6,75 Aantal:

You are my love muntje

You are my love munt, met op de achterzijde de tekst, Grow old along with me, the best is yet to be

Artikel: #501 Prijs: € 5,95 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Maya Love worries

Bij de Maya's is het gebruikelijk wanneer zij zorgen hebben deze aan hun zorgenpoppetje vertellen, die hun zorgen wegneemt. Ben je samen of alleen? Jouw love Worry helpt je erdoorheen. Afmeting totaal 7,5 x 3,8 cm. Poppetje 3,3 x 2,5 cm.

Artikel: #697 Prijs: € 0,00 Aantal:

Sleutelhanger set Love has Wings! Zilverkleurig

Heel leuk Sleutelhanger setje Love has Wings! Zilverkleurig. 1 voor hem en 1 voor haar! Die van hem met bruine kraaltjes en die van haar met roze! Lengte ong. 6,5 cm. Met klein kaartje erbij Love. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #747 Prijs: € 7,50 Aantal:

Sleutelhanger set Love has Wings! Goudkleurig

Heel leuk Sleutelhanger setje Love has Wings! Goudkleurig. 1 voor hem en 1 voor haar! Die van hem met bruine kraaltjes en die van haar met roze! Lengte ong. 6,5 cm. Met klein kaartje erbij Love. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #783 Prijs: € 7,50 Aantal:

UITVERKOCHT! Toast Tattoos

Verras je geliefde met deze Toast Tattoos Druk eenvoudig de stempel in het brood, verwijder de stempel en doe het brood in de tosti ijzer. Een erg lief motief komt er in de tosti te staan! 3 Toast assortie stempels van verschillende "I love you" motieven, die elk 8 x 10 cm groot zijn. Wordt ass. geleverd dus laat je verrassen welk motief je erin wilt zetten. LET OP PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #830 Prijs: € 0,00 Aantal:

Zakje Liefde

Zakje met Liefde leuk tulezakje met daarin een Love Steentje, Van metaal. Doorsnede ong. 18 mm. Liefde is geduldig, liefde kent geen tijd met liefde heb je mogelijkheden om het leven naar de goede kant te leiden.

Artikel: #968 Prijs: € 5,50 Aantal: