Kettingen

Prachtige Ketting Boeddha

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Mooie Ketting met een Boeddha (boeddha staat voor geluk) met een zilverkleurige ring. Hangers hangen aan een zwarte ketting. Ketting is zowel lang als kort te dragen. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.LET OP JE KUNT OOK EEN ANDERE KLEUR KETTING KRIJGEN, KIJK BIJ DE ANDERE KETTINGEN NAAR DE KLEUREN DIE ER ZIJN EN MOCHT JE LIEVER EEN ANDERE KLEUR ZET DAT AAN HET EINDE VAN JE BESTELLING BIJ OPMERKINGEN WELKE KLEUR JE WILT, GELD OOK VOOR DE BEDELS, MOCHT JE BEPAALDE BEDELS WILLEN MIXEN JE EIGEN KETTING WILLEN SAMENSTELLEN MAIL ONS DAN!

Artikel: #56 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting Mother & Daughter

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Leuke ketting The love between Mother and Daughter is forever.Bestaat uit 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 30 en 21 mm. Hangers hangen aan een mosgroene suede veter. Lengte van de veter is ong. 50 cm en heeft een slotje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK ALS SET VERKRIJGBAAR, KIJK HIERVOOR ONDER SIERADEN - SETJES!!

Artikel: #116 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting Love You (LET OP GOUDKLEURIG ALLEEN NOG)

TIJDELIJK UITVERKOCHT IN BESTELLING! WEL RESERVEERBAAR, MAIL ONS HIEROVER!DEZE IS IN GOUDKLEUR!! NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Leuke ketting met tekst I love you to the moon and back. Bestaat uit 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 29 en 22 mm lang. Hangers hangen aan een grijs/bruine suede veter. Lengte van de veter is ong. 50 cm en heeft een slotje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #229 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting Veel Geluk!

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Ketting veel geluk, met daaraan 2 zilverkleurige hangertjes. Klavertje 4 en een ring met daarop de tekst Believe. Hangertjes hangen aan een donkerbruine suede veter. Lengte van de veter is ong. 50 cm en heeft een slotje. Dit samen met een kaartje met daarop de tekst Veel geluk!! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #238 Prijs: € 4,95 Aantal:

LAATSTE 1 STUK! Prachtige Zomerse Ketting!

NU ACTIE VAN 7.95 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt LAATSTE! Super gave Zomerse Ketting bestaande uit 2 verschillende kleuren suede veterkettingen (wit & hard roze) met aan de uiteinde 4 stuks gekleurde blaadjes met daarboven vrolijk gekleurde kralen. De 2 veters zijn in 1 knoop bij elkaar geknoopt. Lente van de ketting is ong. 50 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #240 Prijs: € 4,95 Aantal:

LAATSTE 1 STUK! Prachtige Ketting Ster (blauw/roze)

NU ACTIE VAN 7.95 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt LAATSTE! Super gave Zomerse Ketting bestaande uit 2 verschillende kleuren suede veterkettingen (blauw en hard roze) met aan de uiteinde 4 stuks gekleurde sterretjes met daarboven gekleurde kralen. De 2 veters zijn in 1 knoop bij elkaar geknoopt. Lente van de ketting is ong. 50 cm, Hij is dus langer dan op de foto te zien is!!. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #409 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting Angel

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Een engeltje voor jou! Een schattig Kettinkje met daaraan een zilverkleurig engeltje met de tekst Angel hangend aan een zilverkleurige suede veter. Lengte Ketting ong. 50 cm. Ketting heeft slotje. Bij de ketting een klein kaartje met daarop 'n engeltje voor jou. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #488 Prijs: € 4,95 Aantal:

LAATSTE 1 stuk! Hele mooie ketting met leren koord.

NU ACTIE VAN 9.95 VOOR 6.50, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Hele mooie ketting met diverse bedels en hangers, aan rose leren koord.

Artikel: #493 Prijs: € 4,95 Aantal:

UITVERKOCHT! Prachtige Ketting met groot hart met tekst! Zwart

Hele mooie Ketting van Zwart suede achtige veterkoord met daaraan een zilverkleurig hart(56 x 44 x 2 mm) met daarop de tekst I'll be loving you Always Until the ocean covers every mountain high... (let op de hanger is niet echt zilver!)Lente Ketting incl. hanger 47 cm, maar is ook korter verstelbaar. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en van deze Ketting is er maar 1 , deze is dus niet bij te bestellen.Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. Deze ketting is ook in Roze verkrijgbaar zie nr. 573!

Artikel: #495 Prijs: € 6,50 Aantal:

Ketting Love Eiffeltoren

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Leuke Ketting met een Bedel van de Eiffeltoren, bedel hartje en een bedel made for an angel. Hangers hangen aan een zwarte suede veter. Ketting is zowel lang als kort te dragen. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #513 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting Engel Roze

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Een engeltje voor jou! Hele mooie Ketting van Wit suede achtige veterkoord met daaraan een Geluksengeltje van zacht roze parelkralen. Engelen bieden spirituele steun, inspiratie, kracht, bescherming. Lente Ketting incl. hanger ong. 27 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. LET OP JE KUNT OOK EEN ANDERE KLEUR KETTING KRIJGEN, KIJK BIJ DE ANDERE KETTINGEN NAAR DE KLEUREN DIE ER ZIJN EN MOCHT JE LIEVER EEN ANDERE KLEUR ZET DAT AAN HET EINDE VAN JE BESTELLING BIJ OPMERKINGEN WELKE KLEUR JE WILT, GELD OOK VOOR DE BEDELS, MOCHT JE BEPAALDE BEDELS WILLEN MIXEN JE EIGEN KETTING WILLEN SAMENSTELLEN MAIL ONS DAN!

Artikel: #519 Prijs: € 4,95 Aantal:

Schattige hartjes ketting paars steentje

Ketting, zilverkleurig v.v. hartvormige hanger met Paarse kristal steen. . Lengte verstelbaar van ca. 42 tot ca. 47 cm. In schattig kadodoosje. LET OP IS MAAR 1 STUK VAN OP = OP!

Artikel: #570 Prijs: € 15,00 Aantal:

Ketting Love, Dream, Hope, Trust

Mooie Ketting met daaraan grote gesloten ring met daarop de tekst Love, Dream, Hope, Trust (doorsnede ring ongv.3,5 cm) aan een lichtgrijze suéde veterkoord in lengte verstelbaar van kort naar lang. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #571 Prijs: € 4,50 Aantal:

UITVERKOCHT! Prachtige Ketting met groot hart met tekst!

Hele mooie Ketting van Rose suede achtige veterkoord met daaraan een zilverkleurig hart(56 x 44 x 2 mm) met daarop de tekst I'll be loving you Always Until the ocean covers every mountain high... (let op de hanger is niet echt zilver!)Lente Ketting incl. hanger 40 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en van deze Ketting is er maar 1, deze is dus niet bij te bestellen.. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. Deze ketting is ook in Zwart verkrijgbaar zie nr. 495!

Artikel: #573 Prijs: € 6,50 Aantal:

Schattige hartjes ketting

Ketting, zilverkleurig v.v. hartvormige hanger met Roze kristal steen. . Lengte verstelbaar van ca. 42 tot ca. 47 cm. In schattig kadodoosje. LET OP IS MAAR 1 STUK VAN OP = OP!

Artikel: #583 Prijs: € 15,00 Aantal:

Ketting Engel Paars

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Een engeltje voor jou! Hele mooie Ketting van Paars suede achtige veterkoord met daaraan een Geluksengeltje van Paarse parelkralen. Engelen bieden spirituele steun, inspiratie, kracht, bescherming. Lente Ketting incl. hanger max ong. 46 cm. maar korter in te korten. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #597 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting Hartje love

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Mooie Halsketting kunstsuede 2 kleuren rood ± 45-53cm, ± 3mm dik. Met verstelbare sluiting, met daaraan mooi hart met daarop de tekst Love. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #645 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting Engel Blauw/Aqua

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Een engeltje voor jou! Hele mooie Ketting van Blauw suede achtige veterkoord met daaraan een Geluksengeltje van blauwe parelkralen. Engelen bieden spirituele steun, inspiratie, kracht, bescherming. Lente Ketting incl. hanger ong. 27 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #666 Prijs: € 4,95 Aantal:

Bolletjes Ketting met Kristalhanger Vlinder

Mooie Metalen Bolletjes ketting (ong 60cm x 2,4mm) met daaraan een Kristalglashanger Vlinder (42x30mm). Als er licht op de vlinder komt krijgt ie allemaal kleurtjes. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #679 Prijs: € 6,95 Aantal:

Ketting Joy!

Leuke vrolijke Ketting met een Zilverkleurig engeltje Joy. (bedeltje is ong. 25x25mm) Engeltje hangt aan een Lila suède veter koord in lengte verstelbaar van kort naar lang. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #684 Prijs: € 4,50 Aantal:

Paarse ketting Fluweel met Uil hanger

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Hele schattige Fluwele Ketting met daaraan een Tibetaans zilveren ring en daaraan een Bali style holle bedel Uil! Een uil staat voor (oer)oude wijsheid, geheimhouding, de magie van de maan en vrijheid. Ketting heeft draaislotje. Let op het fluele bandje is aan 1 kant fluweel en aan de andere kant (binnenkant) lint. Ketting is 50 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #743 Prijs: € 4,95 Aantal:

Kralen Ketting Vlinder

Prachtige ketting bestaande uit mooie crackle glaskralen in de kleuren oranje en bruin met daartussen kleine goudkleurige schakeltjes en een hangertje met daaraan een prachtig zilverkleurig Vlinder (afm. 28x38mm). Vlinder bezit de kracht van een wervelwind, staat voor reïncarnatie, transformatie, mutatie en magie. Ketting heeft een doorsnede van ong. 25cm maar is langer te maken dmv verlengkettinkje aan het slotje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #753 Prijs: € 9,95 Aantal:

Ketting Best Friends

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Leuk voor de Feestdagen!! Deze leuke ketting Best Friends! Ketting bestaat uit 2 kleine (oud)goudkleurige bedeltjes 1 Best Friends (ong 16 mm) en 1 met hartje. Hangers hangen aan een goudbruine met glans suede veter die in lengte verstelbaar is. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK ALS SET VERKRIJGBAAR, KIJK HIERVOOR ONDER SIERADEN - SETJES!!

Artikel: #785 Prijs: € 4,95 Aantal:

Dubbele Ketting Joy, Love, Dream, Hope, Trust.

Leuke Dubbele Ketting (zijn 2 losse kettingen die samen gedragen kunnen worden) 1 Ketting met daaraan grote gesloten ring met daarop de tekst Love, Dream, Hope, Trust (doorsnede ring ongv.3,5 cm) aan een lichtgrijze suéde veterkoord en 1 ketting met Zilverkleurig engeltje Joy aan Lila suède veter koord. Kettingen in lengte verstelbaar van kort naar lang. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #792 Prijs: € 8,00 Aantal:

Bolletjes Ketting met Barok Style hart

Mooie Metalen Bolletjes ketting (ong 60cm x 2,4mm) met daaraan een Metalen Barok Style Hart (56x53mm). Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #867 Prijs: € 6,95 Aantal:

Ketting Libelle

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Prachtige ketting in 2 kleuren paars met daaraan aan prachtige Oud zilverkleurige Libelle (31x29mm) de Libelle staat voor transformatie. Met een mooie grote zilverkleurige ring en daaraan ook een Zilverkleurig kunstof hart met daarop de tekst Love. Lengte van de ketting is verstelbaar 45-53 cm.

Artikel: #898 Prijs: € 4,95 Aantal:

Stoere Ketting Indianen look

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Hele stoere ketting met Indianen look hanger gemaakt van bot, en een prachtige metalen Vleugel (50x16mm). Hangend aan een zwart wax koord 2 mm dik 100 cm lang, ketting is in lengte verstelbaar. Zeer geschikt voor mannen ook! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #905 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting dubbele hanger, hartje

LAATSTE 1 STUK! Ketting v.v. zilverkleurige hartvormige hanger. Belegd met strass steentjes, verpakt in leuk kado doosje. Lengte verstelbaar van ca. 42 tot ca. 47 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #953 Prijs: € 15,00 Aantal:

Bolletjes Ketting met Barok Style hart

Mooie Metalen Bolletjes ketting (ong 60cm x 2,4mm) met daaraan een Metalen Barok Style Hart (56x53mm). Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #959 Prijs: € 6,95 Aantal:

Ketting Mother & Daughter

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Leuke ketting The love between Mother and Daughter is forever.Bestaat uit 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 30 en 21 mm. Hangers hangen aan een mosgroene suede veter. Lengte van de veter is ong. 50 cm en heeft een slotje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK ALS SET VERKRIJGBAAR, KIJK HIERVOOR ONDER SIERADEN - SETJES!!

Artikel: #961 Prijs: € 4,95 Aantal:

Sleutelhanger Mother & Daughter

leuke Sleutelhanger The love between Mother and Daughter is forever. Bestaat uit 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 30 en 21 mm samen aan zilverkleurig sleutelhangertje! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK ALS SET OF KETTING VERKRIJGBAAR, KIJK HIERVOOR ONDER SIERADEN - SETJES -KETTINGEN!!

Artikel: #962 Prijs: € 3,95 Aantal:

Ketting Vleugel

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Mooie Ketting van Zwart Veterkoord met een prachtige metalen Vleugel (50x16mm) en 2 mooie kralen. Ketting is in lengte te verstellen. Vleugels symboliseren opstand, vrijheid en snelheid! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #997 Prijs: € 4,95 Aantal:

LAATSTE 1 STUK! Prachtige dubbele Ketting

NU ACTIE VAN 7.95 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt LAATSTE! Super gave Ketting bestaande uit 2 verschillende kleuren suede veterkettingen (Paars & Roze) met aan de uiteinde 4 stuks gekleurde Veertjes met daarboven gekleurde kralen. De 2 veters zijn in 1 knoop bij elkaar geknoopt. Lente van de ketting is ong. 50 cm, Hij is dus langer dan op de foto te zien is!!.Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Sieraden speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1015 Prijs: € 4,95 Aantal:

Metalen halsketting met Klokje

Hele mooie Metalen halsketting (± 77cm) klokje/horloge versierd met bloemen (± 41x29mm. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt/besteld kan ze niet worden geruild of teruggegeven. LET OP OP DE FOTO STAAN 2 KLOKJES 1 OPEN EN 1 DICHT, DIT IS ALS VOORBEELD, GAAT OM 1 HALSKETTING EN 1 KLOKJE!

Artikel: #1024 Prijs: € 14,95 Aantal:

Halsketting Rood met uilen

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Mooie Halsketting kunstsuede 2 kleuren rood ± 45-53cm, ± 3mm dik. Met verstelbare sluiting, met daaraan Imitatie edelsteen Howliet uilen(2 stuks) in oranje en rood. Een uil staat voor (oer)oude wijsheid, geheimhouding, de magie van de maan en vrijheid. De uiltjes hangen aan 1 oog en vallen deels over elkaar heen op speelse wijze. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1031 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting met Uiltje Paars

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Ketting van Paars suèdeachtig veter koord in lengte verstelbaar van kort naar lang. Met daaraan Imitatie edelsteen Howliet uiltje in Paars en 2 mooie kralen en schattig zilverkleurig ringetje. Een uil staat voor (oer)oude wijsheid, geheimhouding, de magie van de maan en vrijheid. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1033 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting Hart, just for you! Naturelkleur

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Leuke Ketting met een Hart bedel en een stervormige bedel met de tekst Just for you. Hangers hangen aan een naturelkleurige suede veter. Ketting is zowel lang als kort te dragen. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1062 Prijs: € 4,95 Aantal:

Ketting met Vleugel en Kruisje

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Mooie stoere spirituele Ketting van Zwart Veterkoord met een prachtige metalen Vleugel (50x16mm) en een metalen kruisje ± 18x10mm met 2 bewerkte metalen ringen van 26mm. Ketting is in lengte te verstellen. Vleugels symboliseren opstand, vrijheid en snelheid! Het kruis geloof en bescherming. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1126 Prijs: € 4,95 Aantal:

Halsketting zwart/bruin met Vlinder

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Mooie Halsketting kunstsuede Zwart/Bruin ± 45-53cm, ± 3mm dik. Met verstelbare sluiting. Met daaraan 2 zilverkleurige bloemetjes en daaraan hangt een Prachtig Tibetaans Zilveren Bedeltje van een vlinder met emaille vleugeltjes(ong 18x18mm). De vlinder bezit de kracht van een wervelwind, staat voor reïncarnatie, transformatie, mutatie en magie. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1128 Prijs: € 4,95 Aantal:

Vleugel Ketting

NU ACTIE VAN 6.50 VOOR 4.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Mooie Ketting van wit suede achtige veterkoord met daaraan mooie Tibetaans zilveren Engelen vleugels (29x17mm)Vleugels symboliseren opstand, vrijheid en snelheid, met 2 mooie kralen, (kleuren van de kralen kunnen verschillen van foto) Ketting is in Totaal +- 50 cm lang. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1151 Prijs: € 4,95 Aantal:

LET OP ALLEEN LEVERBAAR IN GOUDKLEUR! Ketting Love You

ZILVER UITVERKOCHT! WEL NOG LEVERBAAR IN GOUDKLEUR! Deze leuke ketting met tekst I love you to the moon and back. Bestaat uit 2 oudzilverkleurige hangertjes. De hangers zijn 29 en 22 mm lang. Hangers hangen aan een grijs/bruine suede veter. Lengte van de veter is ong. 50 cm en heeft een slotje. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1186 Prijs: € 4,95 Aantal: