Kerst div.

Glasset Mr and Mrs Santa

AANBIEDING NU VAN 9,95 TIJDELIJK VOOR 7,50 EURO! Leuke Glasset bestaande uit Bier en Wijnglas met afbeelding van Kerstmuts en de Tekst Mr & Mrs. Leuk als Kerstkado! Deze Sets worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #675 Prijs: € 7,50 Aantal:

Superleuke Kerstman op slee waxinebeker

Superleuk deze beker met hangwaxine en daarin de afbeelding van een kerstman op slee met rendieren. Met frost effect! Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #807 Prijs: € 7,50 Aantal:

Waxinepot met Kerstmannen.

Hele leuke pot voor Waxine, met daarin de afbeelding van 3 Kerstmannen. Met frost effect! Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #823 Prijs: € 4,95 Aantal:

Superleuke Feeën waxine beker!

Superleuk deze beker met hangwaxine en daarin de afbeelding met een fee! Met frost effect! Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #831 Prijs: € 7,50 Aantal:

Champagneglas Santa

Champagneglas met daarop een kerstmuts en daaronder de tekst Santa, leuk als Kerstkadootje! Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #903 Prijs: € 5,95 Aantal:

Superleuke Kerstkado zak!!

Supergave Kerstkado zak, leuk voor bij de kerstboom gevuld met kerstkadootjes! (zak wordt leeg geleverd, zonder kadootjes) Zak is van kraftpapier (ze kunnen max 25 kilo hebben) en hebben een afmeting van 53 x 72 x 13 cm. De zak is voorzien van leuke Kerstopdruk! Namen kunnen er eventueel ook op. Let op op = op bestel op tijd!

Artikel: #919 Prijs: € 14,95 Aantal:

Waxine x-mas met led lichtje!

Schattige Waxinehouder met daarin een ledlichtje erin wat steeds van kleur veranderd! (zie voor de kleuren de foto) met kerstman en tekst x-mas, in 2 kleuren, rood of groen (geef kleur aan het eind van je bestelling bij opmerking door!) Deze Waxinehouders worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze waxine speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! LET OP GAAT OM 1 STUK!

Artikel: #1057 Prijs: € 6,50 Aantal:

Leuke Waxine Kerst Beker!! met led!

Hele leuke Waxine beker met in de deksel een hangende waxine met daarin een ledlichtje erin wat steeds van kleur veranderd! (zie voor de kleuren de foto). Met leuke kerstopdruk, voorkant een Eland en op de achterzijde de tekst Merry Christmas. Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #1110 Prijs: € 8,95 Aantal:

Superleuke Kerstkado zak!! Kerstman!

Supergave Kerstkado zak met afbeelding van een Kerstman, leuk voor bij de kerstboom gevuld met kerstkadootjes! (zak wordt leeg geleverd, zonder kadootjes) Zak is van kraftpapier (ze kunnen max 25 kilo hebben) en hebben een afmeting van 53 x 72 x 13 cm. De zak is voorzien van leuke Kerstopdruk! Namen kunnen er eventueel ook op. Let op op = op bestel op tijd!

Artikel: #1178 Prijs: € 14,95 Aantal: