Kerst!!

LAATSTE! Love Parel sieraden set

Heel leuk voor onder de kerstboom, deze hele leuke Love Parel sieraden set!! Leuke set bestaande uit ketting, oorbellen en een ring Haal de oester uit het blikje, en vind daarin een parel, plaats de parel in het hangertje van de ketting en je hebt een hele complete exclusieve set! Laatste!

Artikel: #117 Prijs: € 7,50 Aantal:

leuk kerstboompje

LAATSTE 2!Schattig kerstboompje op standaard met kerstballen. Erg leuk om bijv op tafel te zetten.

Artikel: #629 Prijs: € 10,95 Aantal:

Kersttip! Mooie schaal in de vorm van een rendier

Prachtige Rendier schaal (let op maar 1 stuk van!) Afmeting ca. 22x22x7 Cm.

Artikel: #635 Prijs: € 15,00 Aantal:

Kersttip! Mooie schaal in de vorm van een rendier

Prachtige Rendier schaal (let op maar 1 stuk van!) Afmeting ca. 22x22x7 Cm.

Artikel: #751 Prijs: € 15,00 Aantal:

Schattig Kerstpotje (ongevuld)

Schattig Kerstpotje (ongevuld)met 2 Kerstklokjes en Kerstlint. Je kunt dit Kerstpotje vullen met Kerstsnoepjes of chocolaatjes, waxine. Of met kleine kerstballetjes,(zoals op de foto als voorbeeld)! Staat erg leuk. Potje is 250ml, is echt weckpotje! WIJ KUNNEN HEM OOK VULLEN MET EEN KADOOTJE WAT JE EVENTUEEL OP ONZE SITE MEEBESTELD, HOU WEL REKENING MET DE GROOTTE! MAIL ONS HIER OVER!

Artikel: #776 Prijs: € 5,95 Aantal:

Schattig Kerstpotje (ongevuld) small

Schattig Kerstpotje (ongevuld) Schattig Kerstpotje (ongevuld)met 2 Kerstklokjes en Kerstlint. Je kunt dit Kerstpotje vullen met Kerstsnoepjes of chocolaatjes, waxine . Of met kleine kerstballetjes (of zoals op de foto met zeepjes als voorbeeld)! Staat erg leuk. Potje is 150ml, is echt weckpotje! WIJ KUNNEN HEM OOK VULLEN MET EEN KADOOTJE WAT JE EVENTUEEL OP ONZE SITE MEEBESTELD, HOU WEL REKENING MET DE GROOTTE! MAIL ONS HIER OVER!

Artikel: #777 Prijs: € 4,95 Aantal:

Schattig Kerstpotje small gevuld met Zeepjes

Schattig Kerstpotje gevuld met 4 geurende Kerstzeepjes! Leuk om cadeau te doen! Potje is 150ml, is echt weckpotje!

Artikel: #780 Prijs: € 6,95 Aantal:

Theepot Rudolph

OP=OP, PRACHTIGE Theepot Rudolph van Jet ter Steege. Mooi als Kestgeschenk!

Artikel: #874 Prijs: € 7,50 Aantal:

Theepot Angel

Op=Op! Prachtige Theepot Angel van Jet ter Steege!

Artikel: #982 Prijs: € 7,50 Aantal:

Superleuke Kerstkado zak!!

Supergave Kerstkado zak, leuk voor bij de kerstboom gevuld met kerstkadootjes! (zak wordt leeg geleverd, zonder kadootjes) Zak is van kraftpapier (ze kunnen max 25 kilo hebben) en hebben een afmeting van 53 x 72 x 13 cm. De zak is voorzien van leuke Kerstopdruk! Namen kunnen er eventueel ook op. Let op op = op bestel op tijd!

Artikel: #1047 Prijs: € 14,95 Aantal:

Stoffen Hartje Kerstfeest

Heel schattig Stoffen Hartje Kerstfeest met daarop de tekst: Geklingel van een kleine bel. Geschitter van een ster. Het glanzen van een mooie bal. Kerst is niet meer zo ver. De zachte klanken van een lied. De geur van lekker eten. Het wordt vast zo'n mooie kerst. Die je nooit zal vergeten. Afm. 14 x 15 cm. LET OP VOOR DIT ARTIKEL OP=OP

Artikel: #1188 Prijs: € 5,95 Aantal:

Stoffen Hartje Sneeuwman

Stoffen Hartje Sneeuwman, met daarop de tekst: Daar sta je dan, je wortelneus oranje van de kou. Je wilde niet, maar had geen keus, ze houden veel van jou. Je hebt 2 takken in je zij, ik weet, dat prikt een beetje. Maar zonder armen kun je niet, 't is goed bedoeld dat weet je. Een grote rode warme sjaal doet je weer wat ontdooien. Een zelf gebreide wollen muts, om in de lucht te gooien. Je knopen-ogen kijken nu alweer een beetje blij. Je moet maar denken "deze winter gaat ook weer voorbij". Afm. 14 x 15 cm. LET OP VOOR DIT ARTIKEL OP=OP

Artikel: #1190 Prijs: € 5,95 Aantal: