Juf Meester

Cupcake pakket juf bedankt

Leuk cupcake pakket bestaande uit 200 cupcake vormpjes, 35 vlaggetjes en 1 receptenboekje. Op het pakket de tekst Juf bedankt voor het gezellige schooljaar. Andere tekst kan ook!

Artikel: #388 Prijs: € 5,95 Aantal:

Waxinehuisje Lieve Juf

Schattig Waxinehoudertje in de vorm van een huisje met de tekst Lieve Juf Bedankt. Deze Waxinehouders worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze waxine speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even!

Artikel: #701 Prijs: € 6,50 Aantal:

Waxine x-mas met led lichtje!

Schattige Waxinehouder met daarin een ledlichtje erin wat steeds van kleur veranderd! (zie voor de kleuren de foto) met kerstman en tekst x-mas, in 2 kleuren, rood of groen (geef kleur aan het eind van je bestelling bij opmerking door!) Deze Waxinehouders worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze waxine speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! LET OP GAAT OM 1 STUK!

Artikel: #730 Prijs: € 6,50 Aantal:

Kerstbal Hart Juf (of Meester) fijne Kerstdagen met snoepjes!

Schattig Hartjes Kerstbal met daarop de Tekst Juf (of Meester) Fijne Kerstdagen en de naam van het kindje wat het geeft! Hartje is gevuld met 2 Kerstsnoepjes (kerstsnoepjes kunnen verschillen)! De opdruk is met Groen maar kan ook in andere kleur. (geef aan het einde van je bestelling bij opmerkingen door als je Meester wilt ipv Juf en als je een andere kleur letters wilt) Deze Kerstballen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze kerstballen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS

Artikel: #826 Prijs: € 5,95 Aantal:

Waxinehouder Fles Bedankt juf

Super leuke Waxinehouder Fles Bedankt juf, kleur glas is licht bruin, afm. 9 x 36 cm. Deze fles/Waxinehouder kan ook buiten hangen! Deze flessen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze flessen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK EIGEN TEKST MOGELIJK MAIL ONS HIEROVER NAAM VAN KIND KAN ER OOK BIJ!

Artikel: #960 Prijs: € 9,95 Aantal:

Waxine x-mas

Schattige Waxinehouder met kerstman en tekst x-mas, in 2 kleuren, rood of groen (geef kleur aan het eind van je bestelling bij opmerking door!) Deze Waxinehouders worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze waxine speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! LET OP GAAT OM 1 STUK!

Artikel: #1030 Prijs: € 4,95 Aantal: