Juf & Meester

Hangertje, A Teacher's Blessing

Heel leuk hangertje met daarop te tekst A teacher's Blessing, For patience in teaching each day, for sharing your knowledge in so many ways. Warmest wishes this holiday season.

Artikel: #74 Prijs: € 7,50 Aantal:

Rapport voor Juf!

Voor ouders/verzorgers Kinderen worden regelmatig beoordeeld en bekritiseerd. Nu is het de beurt aan je kind om te vertellen wat hij/zij ervan vind. Laat je kind zelf (of doe het samen) creatief bezig zijn met dit Rapport stickerboekje. Spelenderwijs denken ze na over hun juf, school, zwemles, sport etc. en over hun eigen mening… Een goed gesprek is nu zo begonnen. Spannend, bevestigend, ontroerend, grappig en misschien ook confronterend en leerzaam. •8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. •2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers Voor kinderen Jij krijgt op school een rapport van je juf, maar wat vind je eigenlijk van haar? Luistert zij ook naar jou? Ziet ze er leuk uit? Wat zegt ze altijd? Doe als de juf en vul dit rapport nu zelf in voor haar! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je juf weten wat je denkt, voelt en leuk vindt! En wat niet?

Artikel: #404 Prijs: € 9,95 Aantal:

Lucky Bag een Boeddha voor Juf/Meester!

Lucky Bag, een Boeddha voor Juf/Meester! voor goed geluk! Leuk zakje gevuld met Chinese geluksmuntjes 3 stuks, een gelukspoppetje en een Boeddha. Prijs is incl. verzendkosten! LET OP OP DE FOTO STAAN 4 ZAKJES, MAAR JE KRIJGT ER 1 GAAT OM 1 ZAKJE MET INHOUD ZOALS HIERBOVER BESCHREVEN.

Artikel: #532 Prijs: € 6,50 Aantal:

Rapport voor Meester!

Voor ouders/verzorgers Kinderen worden regelmatig beoordeeld en bekritiseerd. Nu is het de beurt aan je kind om te vertellen wat hij/zij ervan vind. Laat je kind zelf (of doe het samen) creatief bezig zijn met dit Rapport stickerboekje. Spelenderwijs denken ze na over hun meester op school, zwemles, sport etc. en over hun eigen mening… Een goed gesprek is nu zo begonnen. Spannend, bevestigend, ontroerend, grappig en misschien ook confronterend en leerzaam. • 8 pagina's met leuke vragen om aan te kruisen, door te strepen en in te vullen. • 2 pagina's met cijfer-, emotie- en cadeaustickers Voor kinderen Jij krijgt op school een rapport van je meester, maar wat vind je eigenlijk van hem? Luistert hij ook naar jou? Ziet hij er leuk uit? Wat zegt hij altijd? Doe als de meester en vul dit rapport nu zelf in voor hem! Met echte cijfers en beloningstickers. Kleuren, knippen, plakken, alles mag. Jij bent de baas, je mag het helemaal zelf weten. Laat je meester weten wat je denkt, voelt en leuk vindt! En wat niet? PRIJS IS INCL. VERZENDKOSTEN.

Artikel: #1112 Prijs: € 9,95 Aantal: