Je kunt het!

Wensbuidel Geloof in jezelf

Twee muntjes en een engeltje in een buideltje met een kaartje (let op kaartje is iets veranderd kwa uitstraling) met de opschrift 'Geloof in jezelf' Een muntje met Opschrift: One Day at a Time. Een muntje met Believe in miracles. Een engeltje. Deze drie begeleiders zullen je naar je eigen weg en kracht leiden. Soms zullen er vragen zijn, soms komen tegenslagen op je pad, soms denk je dat geluk niet voor jou is weggelegd, maar met deze krachtbrengers komen de antwoorden, strijd je voor de overwinning en vind jij je eigen geluk. Probeer het maar eens en 'Geloof in jezelf'. Ontdek je op een gegeven moment dat iemand anders een begeleidertje nodig heeft, kun je het ook doorgeven. Zo groeit het vertrouwen ook in een ander.

Artikel: #460 Prijs: € 9,95 Aantal:

Geluksmuntje This too shall pass

GeluksMuntje met de tekst This too shall pass. Opbeurende woorden op een Geluksmuntje!

Artikel: #534 Prijs: € 5,95 Aantal:

You can do it schelpje

Een schelpje dat de woorden You can do it! Je kunt het, probeer het maar en ga er voor! LET OP DIT IS INCL. VERZENDKOSTEN ALLES AAN DE LINKERKANT VAN ONZE SITE (BRIEVENBUSKADO'S) IS INCL VERZENDKOSTEN.

Artikel: #639 Prijs: € 5,95 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! You can do it

Een klein bordje van polystone. Geleverd met een haakje, dat je eventueel in een bloembakje, vaas of bloemstuk kunt steken. Maar die je ook aan de muur kunt hangen of op een bijzonder plekje zodat je er steeds weer aan herinnerd wordt, dat je het kunt!! Afmeting: 7,8 x 5,5 x 1 cm.

Artikel: #789 Prijs: € 0,00 Aantal: