Horloges

Horloge Donkerblauw

Leuk donkerblauw gekleurd horloge, met silicone band, voelt comfortabel aan de pols. Let op is maar 1 stuk! Prijs is incl. verzendkosten!

Artikel: #13 Prijs: € 8,95 Aantal:

Horloge Licht Blauw

Leuk licht blauw gekleurd horloge, met silicone band, voelt comfortabel aan de pols. Let op is maar 1 stuk! Prijs is incl. verzendkosten!

Artikel: #526 Prijs: € 8,95 Aantal:

Horloge zwart

Leuk zwart gekleurd horloge, met silicone band, voelt comfortabel aan de pols. Let op is maar 1 stuk! Prijs is incl. verzendkosten!

Artikel: #564 Prijs: € 8,95 Aantal:

Horloge Rood

Leuk Rood gekleurd horloge, met silicone band, voelt comfortabel aan de pols. Let op is maar 1 stuk! Prijs is incl. verzendkosten!

Artikel: #612 Prijs: € 8,95 Aantal:

Horloge Paars

Leuk Paars gekleurd horloge, met silicone band, voelt comfortabel aan de pols. Let op is maar 1 stuk! Prijs is incl. verzendkosten!

Artikel: #619 Prijs: € 8,95 Aantal:

Horloge Groen

Leuk groen gekleurd horloge, met silicone band, voelt comfortabel aan de pols. Let op is maar 1 stuk! Prijs is incl. verzendkosten!

Artikel: #632 Prijs: € 8,95 Aantal:

Horloge Wit

Leuk wit gekleurd horloge, met silicone band, voelt comfortabel aan de pols. Let op is maar 1 stuk! Prijs is incl. verzendkosten!

Artikel: #729 Prijs: € 8,95 Aantal:

Metalen halsketting met Klokje

Hele mooie Metalen halsketting ( 77cm) klokje/horloge versierd met bloemen ( 41x29mm. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt/besteld kan ze niet worden geruild of teruggegeven. LET OP OP DE FOTO STAAN 2 KLOKJES 1 OPEN EN 1 DICHT, DIT IS ALS VOORBEELD, GAAT OM 1 HALSKETTING EN 1 KLOKJE!

Artikel: #825 Prijs: € 14,95 Aantal: