Glas waxineblok Kerst

KERSTSTRIK om Kerstblok

LET OP GAAT HIER ALLEEN OM DE KERSTSTRIK WAT OM HET GLASBLOK GAAT! Wil je een Kerststrik om je Glasblok zoals op deze foto klik dan deze Kerststrik bij je bestelling! Hij kan om alle Glasblokken, strikken maken we in meerdere kleuren aan de hand van het glasblok!

Artikel: #227 Prijs: € 1,00 Aantal:

Glasblok met Kerstman en Slee

ACTIE NU VAN 19,95 EURO VOOR 15,00 EURO!Glasblok met daarop de afbeelding van een Kerstman met Slee en rendieren. Dit blok is doorzichtig wit met een waxinehanger erin, maar kan ook met warm witte of gekleurde ledlampjes! (ledverlichting is een snoer met batterijen). afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #403 Prijs: € 15,00 Aantal:

Glasblok lovely Winter gekleurde lampjes

ACTIE NU VAN 19,95 EURO VOOR 15,00 EURO! Winters Tekst glasblok met winterse afbeelding en de tekst Wish for you a lovely winter! let it snow! Dit blok is doorzichtig wit, met in het blok soort spikkels wat mist effect geeft, heel mooi met lichtsnoer met gekleurde led verlichting..maar kan ook met witte ledlampjes! (ledverlichting is een snoer met batterijen) De tekst is rood afbeeldingen zwart. Leuk voor binnen als lamp of als nachtlampje (kan ook met kinderafbeeldingen) afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #926 Prijs: € 15,00 Aantal:

UITVERKOCHT! Superleuk Kerst tafereel lijstje

Heel schattig lijstje met kerst tafereeltje, erachter zacht witte ledlichtjes die als kleine sterretjes schijnen. Afmeting lijstje is 23 x 18,5 cm. Deze lijstjes worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze lijstjes speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #929 Prijs: € 0,00 Aantal:

Kerst Glasblok Believe in the Magic of Christmas

ACTIE NU VAN 19,95 EURO VOOR 15,00 EURO! Kerst Glasblok Believe in the Magic of Christmas. Dit blok is doorzichtig met streepjes effect, geeft leuk speels effect met de witte lichtjes in het blok. (ledverlichting is een snoer met batterijen). Leuk voor binnen als lamp of als nachtlampje (kan ook met kinderafbeeldingen) afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #933 Prijs: € 15,00 Aantal:

Glasblok lovely Winter

ACTIE NU VAN 19,95 EURO VOOR 15,00 EURO! Winters Tekst glasblok met winterse afbeelding en de tekst Wish for you a lovely winter! let it snow! Dit blok is doorzichtig wit, met in het blok soort spikkels wat mist effect geeft, heel mooi met lichtsnoer met warm witte led verlichting..maar kan ook met gekleurde ledlampjes! (ledverlichting is een snoer met batterijen) De tekst is rood afbeeldingen zwart. Leuk voor binnen als lamp of als nachtlampje (kan ook met kinderafbeeldingen) afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #984 Prijs: € 15,00 Aantal:

Kerst Glasblok Baby's first Christmas met baby Kerstmutsje!

Kerst Tekst glasblok Baby's first Christmas en onder in de ring kan ook de naam nog van de Baby! Kan ook in het blauw!! vermeld kleur en naam aan het einde van je bestelling bij opmerkingen! Met schattig zacht baby kerstmutjes! is ook in roze en blauw! Dit blok is doorzichtig wit met witte led lichtjes. (ledverlichting is een snoer met batterijen) De tekst is in roze maar kan dus ook in blauw of andere kleur! afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #1173 Prijs: € 17,50 Aantal:

Kerst Glasblok Baby's first Christmas

ACTIE NU VAN 19,95 EURO VOOR 15,00 EURO! Kerst Tekst glasblok Baby's first Christmas en onder in de ring kan ook de naam nog van de Baby! Kan ook in het blauw!! vermeld kleur en naam aan het einde van je bestelling bij opmerkingen! Dit blok is doorzichtig wit met witte led lichtjes. (ledverlichting is een snoer met batterijen) De tekst is in roze maar kan dus ook in blauw of andere kleur! afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #1174 Prijs: € 15,00 Aantal:

Glasblok Merry Christmas

ACTIE NU VAN 19,95 EURO VOOR 15,00 EURO! Mooi Glasblok met daarop de tekst Merry Christmas en de afbeelding van een Kerstman. Dit blok is bruin met bubbel effect en een waxinehanger erin, maar ook mogelijk met witte led lichtjes. (ledverlichting is een snoer met batterijen). afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #1199 Prijs: € 15,00 Aantal: