Glas met Tekst

Glasset Mr and Mrs Santa

Leuke Glasset bestaande uit Bier en Wijnglas met afbeelding van Kerstmuts en de Tekst Mr & Mrs. Leuk als Kerstkado! Deze Sets worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #530 Prijs: € 9,95 Aantal:

Champagneglas Santa

Champagneglas met daarop een kerstmuts en daaronder de tekst Santa, leuk als Kerstkadootje! Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #746 Prijs: € 5,95 Aantal:

Superleuke Feeën waxine beker!

Superleuk deze beker met hangwaxine en daarin de afbeelding met een fee! Met frost effect! Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #937 Prijs: € 7,50 Aantal:

Leuke Waxine Kerst Beker!! met led!

Hele leuke Waxine beker met in de deksel een hangende waxine met daarin een ledlichtje erin wat steeds van kleur veranderd! (zie voor de kleuren de foto). Met leuke kerstopdruk, voorkant een Eland en op de achterzijde de tekst Merry Christmas. Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #952 Prijs: € 8,95 Aantal:

Leuke Waxine Kerst Beker!!

Hele leuke Waxine beker met in de deksel een hangende waxine. Met leuke kerstopdruk, voorkant een Eland en op de achterzijde de tekst Merry Christmas. Dit glas wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS. NIET VAATWASSER BESTENDIG!

Artikel: #956 Prijs: € 7,50 Aantal:

Waxinehuisje Summer

Schattig Waxinehoudertje in de vorm van een huisje met de tekst Summer. Deze Waxinehouders worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze waxine speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even!

Artikel: #1052 Prijs: € 6,95 Aantal: