Glas Waxlinefles Kerst

Kerstfles Rudolph

Is maar 1 stuk van verkrijgbaar. Superleuke Kerstfles Fles met ledlichtje wat van kleur veranderd (Color Changing) ! Hoe leuk is dat!! Tekst op de fles: Dasher, dancer, prancer, vixen, comet, cupid, donner, blitzen, rudolph the red nose reindier. Deze fles/Waxinehouder kan ook buiten hangen! Flessen zijn in 3 kleuren leverbaar, groen, bruin en wit, tekstkleur kan desgewenst ook in andere kleur. Vermeld aan het einde van je bestelling bij opmerkingen welke kleur fles je wilt. Deze flessen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer) . Omdat deze flessen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK EIGEN TEKST MOGELIJK MAIL ONS HIEROVER.

Artikel: #144 Prijs: € 6,50 Aantal:

Kerstfles Rendier

Leuke Kerstfles met daarop een prachtig zilverkleurig Rendier. In de fles kun je een waxine plaatsen! Deze fles/Waxinehouder kan ook buiten hangen! Deze flessen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer) . Omdat deze flessen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK EIGEN TEKST MOGELIJK MAIL ONS HIEROVER.

Artikel: #644 Prijs: € 6,50 Aantal:

Waxinehouder Fles Love our Garden

Super leuke Fles met waxinelichtje met daarop een stempel en daarin de tekst Love our Garden. Deze fles/Waxinehouder kan ook buiten hangen! Flessen zijn in 3 kleuren leverbaar, groen, bruin en wit, tekstkleur kan desgewenst ook in andere kleur. Vermeld aan het einde van je bestelling bij opmerkingen welke kleur fles je wilt. Deze flessen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer) . Omdat deze flessen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK EIGEN TEKST MOGELIJK MAIL ONS HIEROVER.

Artikel: #665 Prijs: € 6,50 Aantal:

Waxinehouder Fles Bedankt juf of meester!

Super leuke Waxinehouder Fles Bedankt juf,(of meester)Tekst lijkt klein maar dat komt door de foto! kleur glas is licht bruin, afm. 9 x 36 cm. Deze fles/Waxinehouder kan ook buiten hangen! Flessen zijn in 3 kleuren leverbaar, groen, bruin en wit, tekstkleur kan desgewenst ook in andere kleur. Vermeld aan het einde van je bestelling bij opmerkingen welke kleur fles je wilt. Deze flessen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn). Omdat deze flessen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK EIGEN TEKST MOGELIJK MAIL ONS HIEROVER NAAM VAN KIND KAN ER OOK BIJ!

Artikel: #673 Prijs: € 6,50 Aantal:

LET OP IVM VERBOUWING NIET LEVERBAAR Aanbieding Glas Waxineblok met Fles samen

GAAT OM EEN SET VAN BLOK EN FLES SAMEN! Nu Glaswaxineblok en Waxinefles naar keuze samen voor 25,00 ipv 27,45 euro! Vermeld aan het einde van je bestelling bij opmerkingen om welk blok en fles het gaat met welke tekst. Leuk voor binnen maar ook leuk in de zomer op de tuintafel! (niet vorstbestendig!). afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze set wordt speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer). Omdat deze sets speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even!

Artikel: #942 Prijs: € 25,00 Aantal:

Fles Libelle dromen & wijsheid & liefde

Super leuke Fles met waxinelichtje met daarop een libelle en de tekst Een libelle brengt ons dromen & wijsheid & liefde. Deze fles/Waxinehouder kan ook buiten hangen! Flessen zijn in 3 kleuren leverbaar, groen, bruin en wit, tekstkleur kan desgewenst ook in andere kleur. Vermeld aan het einde van je bestelling bij opmerkingen welke kleur fles je wilt. Deze flessen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer) . Omdat deze flessen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK EIGEN TEKST MOGELIJK MAIL ONS HIEROVER.

Artikel: #943 Prijs: € 6,50 Aantal:

Waxinehouder Fles Gefeliciteerd!

Super leuke Fles met waxinelichtje met daarop een stempel en daarin gepersonaliseerde verjaardagstekst, oa de naam van de jarige met van harte dan in midden datum en onderin de boog de leeftijd van de jarige. Deze fles/Waxinehouder kan ook buiten hangen! Flessen zijn in 3 kleuren leverbaar, groen, bruin en wit, tekstkleur kan desgewenst ook in andere kleur. Vermeld aan het einde van je bestelling bij opmerkingen welke kleur fles je wilt. Deze flessen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer) . Omdat deze flessen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK EIGEN TEKST MOGELIJK MAIL ONS HIEROVER.

Artikel: #950 Prijs: € 6,50 Aantal:

Kerstfles Rood let it snow.

Mooie rode kerstfles met beugeldop met daarop de tekst Let is snow en leuke afbeelding met Sneeuwpop. Met lichtsnoer met warm witte led verlichting (ledverlichting is een snoer met batterijen) De tekst en afbeelding zijn in donkerkerstgroen. Deze flessen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer) . Omdat deze flessen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK EIGEN TEKST MOGELIJK MAIL ONS HIEROVER.

Artikel: #1200 Prijs: € 9,95 Aantal:

Kerstfles rood Merry Christmas

Mooie rode kerstfles met beugeldop met daarop de tekst Merry Christmas en leuke kerstafbeelding! Met lichtsnoer met warm witte led verlichting (ledverlichting is een snoer met batterijen) De tekst en afbeelding zijn in wit. Deze flessen worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer) . Omdat deze flessen speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK EIGEN TEKST MOGELIJK MAIL ONS HIEROVER.

Artikel: #1201 Prijs: € 9,95 Aantal: