Glas Waxineblok Tekst!

Tekstblok Just Married!

Speciaal voor Huwelijken!! Prachtig Tekstblok Just Married! te personaliseren met Namen Bruidspaar en trouwdatum! (eigen ontwerp stuur een geschenkje) afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even!

Artikel: #39 Prijs: € 24,95 Aantal:

Glasblok Fairy dust

Glasblok met daarop de tekst A sprinkling of fairy dust can make dreams come true. Glasblok is bruin met leuke bellen erin! afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #579 Prijs: € 19,95 Aantal:

glasblok met foto

Glasblok met eigen foto. Dit blok is doorzichtig wit. heel mooi met lichtsnoer met led verlichting..(ledverlichting is een snoer met batterijen) Leuk voor binnen maar ook leuk in de zomer op de tuintafel! (niet vorstbestendig!). afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #643 Prijs: € 24,95 Aantal:

Tekst Glasblok Sisters met lichtsnoer!

Tekst Glasblok met de Tekst Sisters (kan ook in Broer, Vriendin enz, uitvoering!) Dit blok is doorzichtig wit, met in het blok soort spikkels wat mist effect geeft, heel mooi met lichtsnoer met led verlichting..(ledverlichting is een snoer met batterijen) De tekst is donker paars. Leuk voor binnen als lamp of als nachtlampje (kan ook met kinderafbeeldingen) afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #653 Prijs: € 19,95 Aantal:

Kerst Glasblok Merry Christmas

Kerst Tekst glasblok met winterse afbeelding en de tekst Merry Christmas. Dit blok is doorzichtig wit, met in het blok soort spikkels wat mist effect geeft, heel mooi met lichtsnoer met warm witte led verlichting..maar kan ook met gekleurde ledlampjes! (ledverlichting is een snoer met batterijen) De tekst is rood afbeeldingen zwart. Leuk voor binnen als lamp of als nachtlampje (kan ook met kinderafbeeldingen) afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #695 Prijs: € 19,95 Aantal:

Glasblok op de Camping

DIT IS DE LAATSTE IS ER NOG MAAR 1 VAN!! BINNENKORT NIEUWE GLASBLOKKEN!! Super leuk voor de Camping gangers! Deze is op bruinglasblok met witte tekst. Tekst: Op de camping drinken we samen koffie zitten we lekker buiten eten we een broodje onder de parasol in het zonnetje Gaan we zwemmen! BBQen we met een wijntje hebben we plezier en is iedereen welkom!! met lichtsnoer met led verlichting..(ledverlichting is een snoer met batterijen) Leuk voor binnen maar ook leuk in de zomer op de tuintafel! (niet vorstbestendig!). afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! OOK VERKRIJGBAAR ALS IN ONZE TUIN, OF EIGENTEKST/AFBEELDING MAIL ONS

Artikel: #708 Prijs: € 19,95 Aantal:

Glasblok Geluk is als een vlinder

LET OP LAATSTE IS ER NOG MAAR 1 VAN!! BINNENKORT NIEUWE GLASBLOKKEN! Glas tekstblok met daarop de tekst (in speciaal effecten glans motief!) Geluk is als een vlinder, je kunt er achteraan jagen maar je zult hem nooit vangen maar als je rustig afwacht komt ie in je hand zitten, heel mooi met led verlichting. ..(ledverlichting is een snoer met batterijen) Dit blok kan niet in de regen buiten staan ivm de glanstekst! Dit glasblok is bruin, tekst is dus in speciaal effecten met glans motief! afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer). Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even!

Artikel: #938 Prijs: € 19,95 Aantal:

Tekst Glasblok Home met ledverlichting

Glasblok met de Tekst Home. Dit blok is doorzichtig wit, met in het blok soort spikkels wat mist effect geeft, heel mooi met lichtsnoer met led verlichting. .(ledverlichting is een snoer met batterijen)De tekst is Rood (maar kan ook in andere kleur). Leuk voor binnen als lamp of als nachtlampje (kan ook met kinderafbeeldingen) afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #974 Prijs: € 19,95 Aantal:

Glasblok Boy & Girl

Prachtig Glasblok met een afbeelding van een Jongen en een meisje. Dit blok is doorzichtig wit met witte led lichtjes. (ledverlichting is een snoer met batterijen) De opdruk is zwart maar kan ook in andere kleur! afmeting blok 19 x 19 x8 cm. Deze blokken worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze blokken speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor grotere aantallen mail ons eerst even! Ook met EIGENTEKST/AFBEELDING mogelijk MAIL ONS.

Artikel: #1198 Prijs: € 19,95 Aantal: