Geluk

Geluksmuntje Born to ride

Geluksmuntje Born to ride, met op de achterzijde de tekst, Never drive faster than your guardian angel can fly. Leuk geluks Kadootje voor iemand die veel onderweg is!

Artikel: #9 Prijs: € 5,95 Aantal:

Kaartje veel geluk met gelukslieveheerstbeestje

Heel leuk kaartje met daarop te tekst Veel Geluk met daaraan een Geluksheerbeestje! leuk om iemand kado te sturen, je kunt ook een berichtje mee laten sturen de tekst kun je aan het eind van je bestelling invullen (tekst niet te lang) Voor losse kaartjes kijk bij Bedankjes/Kaartjes. afm.kaartje 9 x 6,5 cm

Artikel: #32 Prijs: € 2,50 Aantal:

Geluksflesje

Een klein glazen flesje met de hand gevuld, met kleine gelukssymbooltjes. Steentjes, worteltjes voor groei, uiltjes voor wijsheid, samenzijn,liefde en geluk. Afmeting: 5 x 2 cm.

Artikel: #34 Prijs: € 9,95 Aantal:

Groot Chinees Gelukspoppetje!

Heel leuk deze grote chineese gelukspoppetjes +- 5 cm groot, verkrijgbaar in Jongen of Meisje, vermeld aan het eind van je bestelling bij opmerking of het om de jongen of het meisje gaat. prijs is incl. verzendkosten.

Artikel: #48 Prijs: € 3,50 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Klein geluksengeltje

Klein schattig metalen engeltje wat je bij je kunt dragen of neer kunt zetten (blijft staan) ter bescherming, voor geluk, hoop, kracht, moed.... afm 22 x 16 mm

Artikel: #54 Prijs: € 0,00 Aantal:

TIJDELIJK UITVERKOCHT! GeluksMuntje Irish Blessing

GeluksMuntje Irish Blessing. met op de achterzijde de tekst May your troubles be less, your blessings be more, and nothing but happiness come through your door! Voor iemand die wel een beetje geluk kan gebruiken!

Artikel: #83 Prijs: € 4,50 Aantal:

GeluksMuntje Guardian Angel

Schattig GeluksMuntje Guardian Angel Met op de achterzijde de mooie tekst Protect us all, Giving Strength When we might fall. Watching, guiding Lighting the way, Thru the night, and every dag. Voor iemand die wel een Geluksengel kan gebruiken, stuur dit muntje!!

Artikel: #84 Prijs: € 5,95 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Inspiration stone Wishing Wand

Een kunststof steen met daarin een toverstafje. Het wordt geleverd in een plastic verpakking. De afmeting van de steen: 4 x 3 x 1 cm. Op de achterzijde staat vermeld: Wishes accompanied by Unwavering faith and integrity Are given first priority ( Vertaling: Wensen begeleid met vastberaden vertrouwen en integer, worden het eerst vervuld.)

Artikel: #94 Prijs: € 0,00 Aantal:

Gelukspoppetjes, 2 stuks

De enige echte Gelukspoppetjes, setje van 2 stuks. Altijd leuk om te hebben, je kunt ze overal aan hangen, je tas, je sleutels in de auto enz.Kijk voor de grotere aantallen onder gelukspoppetjes! Voor geluk. Kleur kan afwijken!

Artikel: #99 Prijs: € 1,50 Aantal:

Fairy Wishing coin

Een muntje van loodvrij tin met een elfje erin gegraveerd met de woorden 'wishing coin'. Op de achterzijde een boom. Tekst kaartje Hold a wish clear & true Ask Fairy Folk to bring it to you. Doorsnede: 2,5 cm. Handgemaakt.

Artikel: #137 Prijs: € 7,95 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Angel on my Shoulder Geluksengeltje goudkleurig

LET OP KAARTJES ZIJN VERANDERD ZE HEBBEN ANDERE KLEUR! Angel on my Shoulder Geluksengeltje! Angel on my Shoulder A Quardian Angel to Watch Over Me. Pin met klein engeltje in gouduitvoering op leuk kaartje afm 1x1 cm

Artikel: #185 Prijs: € 0,00 Aantal:

Sleutelhanger Best Friends

Hele leuke Sleutelhanger met 3 hangertjes 1 met daarop de tekst Best Friends, 1 met een hartje en 1 met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variren. Lengte sleutelhanger ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER SLEUTELHANGER/KEYKOORD VOOR MEER!

Artikel: #187 Prijs: € 3,50 Aantal:

Goddess Wishes

Tekst Muntje: May you always see the light of the Goddess on the path ahead Van metaal. Afmeting: 3 x 2 cm. Draag dit muntje met de maangodin bij je en laat de wens die het draagt tot je doordringen. Het zijn wijsheden en krachtige woorden die tot je mogen komen. Let op deze prijzen zijn incl. verzendkosten! Alles aan de linkerkant van onze site (Brievenbuskado's) is incl. verzendkosten.Tekst op het plaatje is anders dat erop staat!!!

Artikel: #371 Prijs: € 7,95 Aantal:

Goddess Inspiration

Een godin met een krachtgevende tekst op de achterzijde. Neem de woorden tot je om jouw diep liggende bron aan te boren. Van metaal. Afmeting: 3,5 x 2,2 cm. Met de tekst: Learn from yesterday Live for today Hope for tomorrow

Artikel: #432 Prijs: € 7,95 Aantal:

Hangertje Watch over me

Kleine hangertjes met een engeltje. Een charm dat door middel van een koordje te bevestigen is aan je mobieltje, tas, portemonnee of rits. Gemaakt van metaal. Gemiddeld zijn alle charms � 2 cm groot. Uitvoering Watch over me: Waak je over mij, wanneer ik op reis ga en zorg je dat ik weer veilig thuis kom?

Artikel: #451 Prijs: € 7,50 Aantal:

Dreamstar Fairy

Een kunststof ster met daarin een elfje. Het wordt geleverd in een plastic verpakking. De afmeting van de steen: 3,5 x 3,5 x 1 cm. Op de achterzijde staat vermeld: When dreams from the heart say Reach for that star And awakens a spark from within Let go of your fears, believe in yourself You've taken the steps, now begin (Vertaling: Wanneer dromen van jouw hart je zeggen "Reik naar die ster" waardoor een twinkel van binnen ontwaakt. Laat dan jouw angsten gaan en geloof in jezelf. Je hebt de benodigde stap gemaakt, begin.)

Artikel: #508 Prijs: € 8,95 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Healing fairy

Elfje van loodvrij tin. Een elfje kan betoveren en toveren. Het kan wensen vervullen en dromen waar laten worden.. en misschien heel misschien is ze in staat wonderen te verrichten. Ze zorgt voor geluk, verhoogt je vreugde en blijdschap en brengt genezing. Afmeting: 3,5 x 2,5 x 1 cm. Handgemaakt.

Artikel: #529 Prijs: € 10,95 Aantal:

Mini hangertje Engeltje

Mini hangertje Engeltje, van glanzend metaal, met enkele minikraaltjes. Afmeting: totaal: 4,5 cm, engel: 2 x 2 cm.

Artikel: #542 Prijs: € 7,50 Aantal:

Boeddhaplankje met wierook

Zwart polystone wierookbrandertje met 10 kleine stokjes wierook, met aan het eind de Boeddha van geluk. Afmeting: 9 x 2 x 3,5 cm.

Artikel: #558 Prijs: € 7,95 Aantal:

Lucky Bag een Boeddha voor jou!

Lucky Bag, een Boeddha voor jou! voor goed geluk! Leuk zakje gevuld met Chinese geluksmuntjes 3 stuks, een gelukspoppetje en een Boeddha. Prijs is incl. verzendkosten! LET OP OP DE FOTO STAAN 4 ZAKJES, MAAR JE KRIJGT ER 1 GAAT OM 1 ZAKJE MET INHOUD ZOALS HIERBOVER BESCHREVEN.

Artikel: #600 Prijs: € 6,50 Aantal:

Setje Geluk!

Schattig Setje voor Geluk!! bestaande uit: -Ketting met daaraan 2 zilverkleurige hangertjes. Klavertje 4 en een ring met daarop de tekst Believe. Hangertjes hangen aan een donkerbruine suede veter. Lengte van de veter is ong. 50 cm en heeft een slotje, & - Sleutelhanger met daaraan 2 bedeltjes, 1 Klavertje 4 en 1 rond bedeltje met daarop someone special met een vrolijke bruine kraal. Lengte sleutelhanger is ong. 6 cm. Dit samen met een kaartje met daarop de tekst Veel geluk!! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat dit setje speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK VERKRIJGBAAR ALS LOSSE KETTING OF SLEUTELHANGER , KIJK HIERVOOR LINKSONDERIN BIJ SIERADEN - KETTINGEN & SLEUTELHANGERS!

Artikel: #603 Prijs: € 8,50 Aantal:

Klein flesje voor Geluk

Klein flesje voor Geluk! Heel schattig klein glazen flesje met kurkendop in het flesje zitten kleine "geluks"steentje en op de voorkant staat een klavertje 4. afm flesje is ong. 2,1 x 1 cm. Pas op breekbaar!

Artikel: #606 Prijs: € 7,95 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Bits of luck met tekst luck

Schattig klavertje 4! Een stukje geluk speciaal voor jou! Van metaal in de vorm van een klavertje vier met op de achterzijde Luck. Afmeting: 1,5 x 2 cm

Artikel: #822 Prijs: € 0,00 Aantal: