Geboorte/Zwanger

Houten Label It's a Girl!

Hele schattige houten label met daarop de tekst It's a girl! afm 10 cm x 2,5 cm

Artikel: #6 Prijs: € 3,95 Aantal:

Persoonlijk Geboorte schilderijtje Baby Boy

Schattig Geboorte kadootje dit schilderijtje (afm 15x20 cm met blauwe rand) met daarop Baby Boy gepersonaliseerd met naam, geboortedatum en gewicht van de baby. (eigen ontwerp stuur een geschenkje). Dit schilderijtje wordt speciaal voor jou gemaakt. Mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer). Omdat dit schilderijtje speciaal wordt gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Deze wordt per brievenbuspost verzonden prijs is incl. verzendkosten, en verzenden is eigen risico wij bieden ook de mogelijkheid om ze per pakketpost te bestellen, zie rechterkant Tekstkaarsen- Tekst bruiloft geboorte. Geboortegegevens kun je opgeven aan het einde van je bestelling onder opmerkingen.

Artikel: #20 Prijs: € 10,95 Aantal:

Persoonlijk Geboorte schilderijtje Baby Girl

Schattig Geboorte kadootje dit schilderijtje (afm. 15x20 cm met roze rand) met daarop Baby Girl gepersonaliseerd met naam, geboortedatum en gewicht van de baby. (eigen ontwerp stuur een geschenkje). Dit schilderijtje wordt speciaal voor jou gemaakt. Mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd (ongeveer 5 dgn, bij spoed mail ons!) iets langer (ong. 2 werkdgn langer). Omdat dit schilderijtje speciaal wordt gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Deze wordt per brievenbuspost verzonden prijs is incl. verzendkosten, en verzenden is eigen risico wij bieden ook de mogelijkheid om ze per pakketpost te bestellen, zie rechterkant Tekstkaarsen- Tekst bruiloft geboorte. Geboortegegevens kun je opgeven aan het einde van je bestelling onder opmerkingen

Artikel: #21 Prijs: € 10,95 Aantal:

Zakje Babygeluk Rose

Zakje Babygeluk, bestaande uit een rose organzazakje(met daarop babyslabber) met daarin 2 rose geluksbaby's! Prijzen van Brievenbuskadootjes zijn incl. verzendkosten!!

Artikel: #33 Prijs: € 2,50 Aantal:

Zakje Babygeluk Blauw

Zakje Babygeluk, leuk blauw organza zakje (met daarop kinderwagentjes) met daarin 2 blauwe geluksbaby's!

Artikel: #35 Prijs: € 2,50 Aantal:

GeluksBaby Jongen!

Schattige gelukspoppetjes Jongetje. Leuk om Kado te doen ook als bedankkadootje na een geboortefeest! Kijk voor grotere aantallen onder Gelukspoppetjes.

Artikel: #72 Prijs: € 1,50 Aantal:

Kraamsetje kaarsje meisje

Heel schattig kraamsetje bestaande uit 2 zacht roze waxinelichtjes met geurtje en een schattig roze beertje en een roze tule zakje!

Artikel: #97 Prijs: € 7,50 Aantal:

Kraamsetje kaarsje jongen

Heel schattig kraamsetje bestaande uit 2 zacht blauwe waxinelichtjes met geurtje en een schattig blauw beertje en een blauw tule zakje!

Artikel: #101 Prijs: € 7,50 Aantal:

GeluksBaby Meisje!!

NIEUW!!Hele leuke Gelukspoppetjes van een meisjes baby!! Leuk om Kado te doen, maar ook als bedankjes/herinnering bij een geboorte(feest)! Setje bestaat uit 2 poppetjes. Kijk voor prijzen voor grotere aantallen onder Gelukspoppetjes!

Artikel: #179 Prijs: € 1,50 Aantal:

UITVERKOCHT! Bedel, Essentie van de liefde Engel met Baby

Kleine hangertjes met een engeltje. Een charm dat door middel van een koordje te bevestigen is aan je mobieltje, tas, portemonnee of rits. Gemaakt van metaal. Gemiddeld zijn alle charms � 2 cm groot. Uitvoering Essence of Love: De essentie van de liefde, gevangen in de blik gericht op het kindje. Liefde voor een pasgeborene, is de liefde die nooit zal verdwijnen.

Artikel: #182 Prijs: € 0,00 Aantal:

Houten Label Hoera een Jongen!

Hele schattige houten label met daarop de tekst Hoera een Jongen! afm 10 cm x 2,5 cm

Artikel: #199 Prijs: € 3,95 Aantal:

Geluksbaby's Jongen/Meisje

Heel schattig deze geluksbaby's Jongen en Meisje!! Setje bestaat uit 2 stuks! Kijk ook bij geboorte daar zijn ze ook met alleen jongen en meisje!Kijk voor grotere aantallen onder Gelukspoppetjes!

Artikel: #202 Prijs: € 1,50 Aantal:

laatste! Hello Baby servetten Girl

LET OP LAATSTE! Hello Baby Girl severvetten. Mooie kwaliteit 30x30 servetten 3 laags 20 stuks servetten let op deze prijs is incl. verzendkosten, alle artikelen aan de linkerkant zijn incl. verzendkosten!

Artikel: #340 Prijs: € 5,50 Aantal:

Babyhanger met kaart

Heel schattig deze babyhanger in het blauw. Op een kaartje met daarop de tekst: Hang this medal above the crib of your precious child. An angel protect, and send dreams so sweet and mild.

Artikel: #341 Prijs: € 9,50 Aantal:

Ooievaar Jongen (setje 2 stuks)

Heel schattig dit setje van 2 "blauwe"ooievaars. Zit met een klein stickertje achterop zodat je hem ook ergens kunt opplakken! Let op prijs is voor 1 setje van 2 stuks!

Artikel: #499 Prijs: € 1,00 Aantal:

Ooievaar Meisje (setje 2 stuks)

Setje van 2 ooievaars in de kleur rose, aan de achterzijde zit een plakkertje zodat je hem ook ergens kunt opplakken. Let op prijs is voor 2 stuks!

Artikel: #500 Prijs: € 1,00 Aantal:

Roze beertje met roze houten label

Schattig Roze beertje met roze houten label met daarop de tekst It's a girl! afm beertje 7 x +- 3,5 cm afm label 10 cm x 2,5 cm. Ook verkrijgbaar in blauw met tekst Hoera een jongen!

Artikel: #518 Prijs: € 7,95 Aantal:

Beertje Rose

Schattig Rose Beertje

Artikel: #538 Prijs: € 4,50 Aantal:

Beertje Blauw

Heel schattig zacht blauw beertje

Artikel: #539 Prijs: € 4,50 Aantal:

Wenskaart Woezel en Pip: een dochter

Wenskaart Woezel en Pip: een dochter

Artikel: #711 Prijs: € 3,95 Aantal:

Wenskaart Woezel en Pip: een zoontje

Wenskaart Woezel en Pip: een zoontje

Artikel: #757 Prijs: € 3,95 Aantal:

Sleutelhanger It's a Girl

Schattige Sleutelhanger met 3 zilverkleurige vlindertjes met daaronder een Zilverkleurig rompertje met tekst Baby. 1 Roze lintje met daarop de tekst It's a girl en aan de andere kant 2 lintjes roze/wit. Lengte sleutelhanger +- 13 cm. LET OP OOK VERKRIJGBAAR IN BLAUW MET TEKST IT'S A BOY! Mocht je hem in blauw willen vul dan aan het eind van je bestelling bij opmerkingen in Kleur blauw it's a boy.Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER GELUKSSLEUTELHANGERS VOOR MEER!

Artikel: #859 Prijs: € 3,95 Aantal:

Vlaggenlijn It's a Girl

Vlaggenlijn it's a girl 4 meter.

Artikel: #920 Prijs: € 3,50 Aantal:

Vlaggenlijn it's a boy

Vlaggenlijn it's a boy 4 meter.

Artikel: #921 Prijs: € 3,50 Aantal:

Klein Kaartje It's a boy met geluksbaby!

heel leuk kaartje met daarop it's a boy! met daaraan een geluksbaby. Heel leuk om kado te sturen, je kunt ook een berichtje meesturen (alleen kleine aantallen!) je kunt het berichtje onder aan je bestelling invoeren (berichtje niet te lang) afm.kaartje 9 x 6,5 cm

Artikel: #994 Prijs: € 2,50 Aantal:

Klein Kaartje it's a girl met Geluksbaby!

heel leuk kaartje met daarop it's a girl! met daaraan een geluksbaby. Heel leuk om kado te sturen, je kunt ook een berichtje meesturen (alleen kleine aantallen) je kunt het berichtje onder aan je bestelling invoeren (berichtje niet te lang)afm.kaartje 9 x 6,5 cm

Artikel: #995 Prijs: € 2,50 Aantal:

UITVERKOCHT! Geboorte hanger

2 mensen aan elkaar verbonden door een baby! Van zilver, handgemaakt. Als hanger te dragen maar ook als lieflijk klein beeldje te plaatsen. Afmeting: 2 x 1,6 x 1,6 cm. LET OP, op dit artikel zit een levertijd van +- 3 dagen.

Artikel: #1127 Prijs: € 40,75 Aantal:

UITVERKOCHT! Nursing Mother

Moeder en kind hanger van zilver, handgemaakt. Afmeting: 1,8 x 1,5 cm. Deze hanger vertegenwoordigt de altijddurende band tussen moeder en kind. LET OP, op dit artikel zit een levertijd van +- 3 dagen.

Artikel: #1129 Prijs: € 0,00 Aantal: