Enkelbandjes

LAATSTE 2 Enkelbandje roze met bloembedels

Heel schattig Enkelbandje, (hij ook als armbandje kunnen als je een wat grotere pols hebt ) hij is 23 cm lang en je kunt hem langer zetten vanwege het verlengkettinkje aan het slotje! Hij is gemaakt van gevlochten roze suede achtige veter. En er hangen 4 schattige schelpachtige bloemetjes aan! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat dit bandje speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. NU VAN 3.95 EURO VOOR 2,95 EURO!! LET OP LAATSTE 2!

Artikel: #398 Prijs: € 2,95 Aantal:

Enkelbandje Blauw/wit

Vrolijk Elastisch Blauw/wit Enkelbandje, rekt mee dus past altijd! ong. 4mm dik en doorsnede is ong. 11 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat dit bandje speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. NU VAN 2,50 VOOR 1,50 EURO!

Artikel: #399 Prijs: € 1,50 Aantal:

Enkelbandje blauw

Vrolijk Elastisch Blauw Enkelbandje, rekt mee dus past altijd! ong. 3mm dik en doorsnede is ong. 11 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat dit bandje speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. NU VAN 2,50 VOOR 1,50 EURO!

Artikel: #496 Prijs: € 1,50 Aantal:

Elastisch Enkelbandje Fluor oranje met Kralen

Elastisch Enkelbandje Fluor Oranje met 2 doorzichtige kralen met witte spatjes erop en daartussen een zilverkleurig ringetje. Elastisch dus past altijd doorsnede ong.10cm. Enkelbandje is 3mm dik. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze enkelband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. LET OP OOK VERKRIJGBAAR IN fLUOR ROOD MET BLAUWE KRALEN, OF FLUOR GROEN MET RODE KRALEN! MAIL ONS BIJ OPMERKINGEN OM WELKE KLEUR HET GAAT, LAATSTE VAN ELKE KLEUR NOG 1 STUK! VAN 2,95 NU VOOR 1,95 EURO!

Artikel: #931 Prijs: € 1,95 Aantal:

Enkelbandje Roze

Vrolijk Elastisch Roze Enkelbandje, rekt mee dus past altijd! ong. 4mm dik en doorsnede is ong. 11 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat dit bandje speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. NU VAN 2,50 VOOR 1,50 EURO!

Artikel: #963 Prijs: € 1,50 Aantal:

Enkelbandje Roze plat

Vrolijk Elastisch Roze Enkelbandje plat heeft 2 kleuren binnenkant is licht roze buitenkant donker roze je kunt dus van kleur wisselen, rekt mee dus past altijd! doorsnede is ong. 11 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat dit bandje speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. NU VAN 2,50 VOOR 1,50 EURO!

Artikel: #964 Prijs: € 1,50 Aantal: