Engelen Geluk

Angeldust

Een flesje gevuld met Angel Dust (Engelenpoeder), vergezeld met een engelen hangertje. Afmeting: Flesje: 4cm. Hangertje: 2 x 1,5 cm. Opschrift op het doosje: Guarded by a special friend an Angel just for you Sprinkle your Angel Dust to make your dreams come true. Let op kleur van Angeldust kan afwijken!

Artikel: #549 Prijs: € 8,95 Aantal:

Setje Angel

Leuk Setje Angel! Setje bestaat uit - Een schattig Kettinkje met daaraan een zilverkleurig engeltje met de tekst Angel hangend aan een zilverkleurige suede veter. Lengte Ketting ong. 50 cm. Ketting heeft slotje & - Sleutelhanger met daaraan 3 hangertjes, 1 bedel van een Engel met daarop de tekst Angel en 1 bedel met daarop de tekst Imgine!(en een zilverkleurige kraal) en 1 met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variėren. Lengte sleutelhanger ong. 5,5 cm. Met daarbij een klein kaartje met de tekst 'n engeltje voor jou....Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK VERKRIJGBAAR ALS LOSSE KETTING OF SLEUTELHANGER , KIJK HIERVOOR LINKSONDERIN BIJ SIERADEN - KETTINGEN & SLEUTELHANGERS!

Artikel: #590 Prijs: € 8,50 Aantal:

windorgeltje Elfje Love

Heel schattig windorgeltje met een Elfje met de tekst Love. Van Metaal en enkele kralen met ophanghaakje. afm 40 cm Klik op de foto om het elfje groter te zien.

Artikel: #808 Prijs: € 9,95 Aantal:

Set Sleutelhanger Angels, Imagine

Leuke Cadeau set bestaande uit een klein kaartje met daarop de tekst 'n Engeltje voor jou met een tule zakje waarin een Schattige Sleutelhanger zit met daaraan 3 hangertjes, 1 bedel van een Engel met daarop de tekst Angel en 1 bedel met daarop de tekst Imgine!(en een zilverkleurige kraal) en 1 met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variėren. Leuk om cadeau te doen! Lengte sleutelhanger ong. 5,5 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. VOOR MEER LEUKE SLEUTELHANGERS KIJK ONDERIN ONDER SIERADEN: SLEUTELHANGER/KEYCORD.

Artikel: #936 Prijs: € 4,50 Aantal:

Goudkleurige broche/pin vleugel

Mooie Goudkleurige Metalen Broche/Pin van een vleugel (op de foto staan er 2 maar dan is om de voor en achterzijde te laten zien, gaat om 1 vleugel!) ± 17x51mm met oogje. Vleugels symboliseren opstand, vrijheid en snelheid! Omdat deze broche speciaal wordt gemaakt/besteld kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1029 Prijs: € 3,95 Aantal:

Engelen setje Engeltje voor jou!

Stuur iemand een klein beetje Engelen geluk met dit setje! Setje bestaat uit een Geluksengeltje in een tulezakje met daarbij een witte veer en 1 kaart met daarop de tekst een Engeltje voor jou!

Artikel: #1075 Prijs: € 7,50 Aantal:

Engelen setje Guardian Angel

Schenk iemand engelen geluk met dit engelen setje. Setje bestaat uit Geluksmuntje Guardian angel, Beschermengeltje beiden verpakt is leuk tulezakje met daarbij 1 witte veer en een houten label met daarop de tekst Van mij, voor jou. (kleur en vorm van het houten label kan afwijken).

Artikel: #1076 Prijs: € 11,95 Aantal:

Vleugel Ketting

Mooie Ketting van wit suede achtige veterkoord met daaraan mooie Tibetaans zilveren Engelen vleugels (29x17mm)Vleugels symboliseren opstand, vrijheid en snelheid, met 2 mooie kralen, (kleuren van de kralen kunnen verschillen van foto) Ketting is in Totaal +- 50 cm lang.Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER SIERADEN VOOR MEER!

Artikel: #1169 Prijs: € 6,50 Aantal: