Chakra(kaarsen)

Glaasje voor de Chakra's Votive kaarsjes!

Door de Kerstperiode zijn sommige artikelen tijdelijk uitverkocht, na de Kerst wordt alles weer bijgevuld! Glaasje (zonder kaarsje!) voor de Chakra Voltive kaarsjes, de kaarsjes dienen beslist in een glaasje gebrand te worden, daar steraine gemakkelijk gaat lekken en de kaars zonder glaasje veel korter brand, tevens is het branden van een kaars in een glas veel veiliger! Let op het gaat hier alleen om het glaasje excl. kaarsje!!

Artikel: #49 Prijs: € 1,00 Aantal:

UITVERKOCHT! Chakra Votive Muladhara (1e chakra)

Chakra Votive Muladhara (kracht 1e chakra) kaarsje. 100% stearine (palmolie) met 3% essentiŽle olie, Kaneel, Nootmuskaat, Kruidnagel. 22 Branduren. Het 1e Chakra is verbonden met de aarde, met overleven, jezelf verdedigen, lichamelijke behoeften en het realiseren van doelen. Om succesvol te zijn dient dit chakra in balans te zijn.Waarschuwing de kaarsjes dienen in een glaasje gebrand te worden, zie onze andere adv!

Artikel: #62 Prijs: € 0,00 Aantal:

Chakra Votive Swadhistana (2e chakra)

Chakra Votive Swadhistana (Evenwicht 2e chakra) kaarsje. 100 % Stearine (Palmolie), 3% essentiŽle olie, Ceder, Zilverspar, Rozemarijn. 22 Branduren. Het 2e chakra is verbonden met emotioneel evenwicht, sekualiteit, genieten, levensvreugde en je innerlijke kind. Om succesvol te zijn dient dit chakra in balans te zijn. Waarschuwing kaarsjes dienen in glaasje gebrand te worden, zie onze andere adv.

Artikel: #75 Prijs: € 1,50 Aantal:

Chakra Votive Manipura (3e chakra)

Chakra Votive Manipura( Kracht 3e chakra) kaars. 100% stearine (Palmolie) 3% essentiŽle olie Bergamot, Citroen en Grapefruit. Dit is het zonnevlecht chakra ook wel 'CHI'levensenergie chakra genoemd. Het geeft je wilskracht en zelfbewustzijn om doelen te bereiken en brengt harmonie in je leven. Waarschuwing kaarsjes dienen in een glas gebrand te worden, zie de 1e adv.

Artikel: #76 Prijs: € 1,50 Aantal:

UITVERKOCHT!Chakra Votive Anahata (4e chakra)

Chakra Votive Anahata (Liefde 4e chakra)kaars. 100% stearine, 3% essentiŽle olie, Lavandin, Sinaasappel, Tangerin. 22 branduren. Het hart chakra is het centrum van mededogen en liefde. Als je pijnlijk geraakt bent in leven en liefde, is je eerst impuls je hart te sluiten. Probeer je pijn te verwijderen, je hart te openen en liefde te laten stromen.Waarschuwing kaarsjes moeten in een glaasje branden, zie onze 1e adv.

Artikel: #77 Prijs: € 0,00 Aantal:

Chakra Votive Vishudda (5e chakra)

Chakra Votive Vishudda (Creativiteit 5e chakra) kaars. 100% stearine (palmolie) 3% essentiŽle olie, Marokkaanse roos, Kamille. 22 branduren. Het 5e chakra is het centrum van communicatie, zelfexpressie en creativiteit. Als je stem in balans is luisteren mensen naar je en waarderen ze je mening eerder. Oefen het keel chakra door te zingen, de vibratie werkt heilzaam en helend. Waarschuwing de kaarsjes dienen in een glas gebrand te worden , zie onze 1e adv.

Artikel: #92 Prijs: € 1,50 Aantal:

Tijdelijk uitverkocht. Chakra Votive Ajna (6e chakra)

Tijdelijk uitverkocht, mail ons hierover! Chakra Votive Ajna (Wijsheid 6e chakra)kaars. 100% Stearine (Palmolie) 3% essentiŽle olie, Lavendel, Kamille, Zilverden. 22 Branduren.Het chakra van het derde oog, centrum van je psychische kracht. Je ware zelf in contact met eindeloze energiebronnen, kracht en compassie om je idealen te verwezelijken. Waarschuwing kaarsjes moeten in glaasje gebrand worden, zie onze 1e adv.

Artikel: #93 Prijs: € 0,00 Aantal:

Chakra Votive Sahasrara (7e chakra)

Chakra Votive Sahasrara (Spiritualiteit 7e chakra) kaars. 100% stearine (palmolie)3% essentiŽle olie, Patchoull, Labdanum, Frankincence. 22 branduren. Het 7e chakra is verbonden met kosmisch bewustzijn, het alwetende en voorbij geconditioneerd denken en handelen. Door meditatie en gebed geven wij ons over aan het verplichte 'zijn' en ervaren volkomen geluk. Waarschuwing de kaarsjes dienen in een glas gebrand te worden, zie onze 1e adv.

Artikel: #100 Prijs: € 1,50 Aantal:

Tijdelijk niet leverbaar! Complete set van de 7 chakra votive samen

Tijdelijk niet leverbaar nr 6 is tijdelijk uitverkocht! Complete set van alle 7 Chakra Votive kaarsjes samen!! Ook heel leuk om kado te doen en voordeliger dan apart te bestellen!! Waarschuwing kaarsjes dienen in een glaasje gebrand te worden!

Artikel: #123 Prijs: € 9,50 Aantal:

TIJDELIJK UITVERKOCHT! Chakra 7 kleuren Regenboogkaars

Chakra 7 kleuren Regenboogkaars. Deze kaars is speciaal gemaakt om een atmosfeer te creŽren voor jou en alle levende wezens op deze planeet.kaars is van Steraine (palmolie) 100% natuurlijk met essentiŽle olie. Brandduur 100 uur. Geven geen rook en hebben een zuivere katoenen lont.Geur kamperfoelie en Ceder.

Artikel: #127 Prijs: € 11,95 Aantal:

Tijdelijk niet leverbaar! Complete Chakra kaarsenset!!

Tijdelijk niet leverbaar nr 6 is tijdelijk niet leverbaar, kan wel met een ander nummer! Complete set bestaande uit 7 kleuren Chakra regenboogkaars, en 7 Chakra Votive Kaarsjes en 1 Glaasje om de Votive kaarsjes in te branden! Goedkoper dam los te kopen en ook leuk als Kadotip!!

Artikel: #128 Prijs: € 20,50 Aantal:

Lotus chakra kaarshouders

Van capiz/ schelpmateriaal. 7 Stuks. Diameter per kaarshouder: 8 cm.

Artikel: #975 Prijs: € 25,95 Aantal:

Vlinder regenboogspiraal

12 regenboog Swarovski kristalletjes in vlindervorm met onderaan een Swarovski bol met daarboven 7 kleine kristalkraaltjes. Dit alles aan een spiraal dat door middel van een koordje te bevestigen is. Afmeting: vlindertjes: 1,5 x 1 cm, bol doorsnede: 2 cm.

Artikel: #1074 Prijs: € 38,50 Aantal: