Brocant/Weckpotten

Cupcake kadopakket

Heel leuk Cupcake Pakket, bestaande uit -Boekje van 28 pagina's met basisrecepten voor cupcakes en glazuur. Incl. tips voor het versieren en presenteren van je cupcakes. -200 grote en kleine gekleurde cupcakevormpjes -en 34 gekleurde vlaggetjes. LET OP BEVAT GEEN INGREDIENTEN VOOR CUPCAKES!OP DE FOTO STAAN 2 PAKKETTEN NAAST ELKAAR VOOR EN ACHTERKANT MAAR GAAT OM 1 PAKKET.

Artikel: #595 Prijs: € 6,50 Aantal:

Schattig Weckpotje gevuld met mini klosjes

Origineel Weckpotje (150ml) gevuld met 16 mini klosjes met lint (lint is alleen voor sier) klosjes zijn rond de 1,2 en 2 cm)er zitten 2 maten klosjes in. Afgemaakt met schattig klaartje Homemade just for you. Heel schattig om neer te zetten of om cadeau te doen doen! Omdat deze potjes speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Levertijd is max.5 werkdagen.

Artikel: #1049 Prijs: € 6,95 Aantal:

Weckpot gevuld met Chakra!

Originele Weckpot groot (500ml) gevuld met 3 Chakra's! Met daarom heen een lint met een zilveren hart. Leuk om neer te zetten maar ook heel leuk om cadeau te doen! Omdat deze potjes speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Levertijd is max.5 werkdagen.

Artikel: #1050 Prijs: € 9,95 Aantal: