Beterschap/Sterkte

Geluksmuntje Get well

Geluksmuntje Get well , met op de achterzijde de opdruk To help you heal and to wish you love. May an angel bless you from above. Mooi muntje voor iemand die ziek is en een oppeppertje kan gebruiken. Alle Kadootjes hier (en onder Brievenbus Kado's) zijn incl. verzendkosten!!

Artikel: #29 Prijs: € 5,95 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Healing fairy

Elfje van loodvrij tin. Een elfje kan betoveren en toveren. Het kan wensen vervullen en dromen waar laten worden.. en misschien heel misschien is ze in staat wonderen te verrichten. Ze zorgt voor geluk, verhoogt je vreugde en blijdschap en brengt genezing. Afmeting: 3,5 x 2,5 x 1 cm. Handgemaakt.

Artikel: #118 Prijs: € 0,00 Aantal:

UITVERKOCHT! Sleutelhangertje Tears will wash away

Een metalen hartje met aan de ene kant twee vleugelachtige motiefjes met een sterretje en een traan ( die er als relief in zit gedrukt) en op de andere zijde de tekst: "Tears will wash away, but loving memories will always stay" ( Tranen zullen ooit verdwijnen, maar liefdevolle herinneringen blijven voor altijd bestaan). Van metaal. Afmeting hart: 3 x 3,5 cm.

Artikel: #140 Prijs: € 0,00 Aantal:

Geluksmuntje This too shall pass

GeluksMuntje met de tekst This too shall pass. Opbeurende woorden op een Geluksmuntje!

Artikel: #186 Prijs: € 5,95 Aantal:

Kaart Sterkte met Geluksengeltje

Kaart met daarop te tekst Sterkte met daaraan een Geluksengeltje! Kan ook om iemand kado te sturen, je kunt ook een berichtje mee laten sturen de tekst kun je aan het eind van je bestelling invullen (tekst niet te lang)Kijk voor meer kaartjes bij Bedankjes en Kaartjes! LET OP DEZE KAART IS POSTKAART FORMAAT 14 X 10 CM.

Artikel: #212 Prijs: € 2,50 Aantal:

UIT DE COLLECTIE! Troostvrouwtje

Tekst staat tijdelijk op visitekaartje!Handgemaakt. Afmeting: 3 x 2 cm. Je geeft dit troostvrouwtje aan degene die extra steun en kracht nodig heeft. Het vrouwtje biedt troost en staat iemand bij in een moeilijke tijd. Op het kaartje de tekst: Twee armen sluiten zich om je heen Kom maar bij me, met jouw tranen Huil je grondig en stevig uit Laat je maar even gaan Het verdriet is soms te zwaar Is bijna niet te dragen Ik zal je troosten telkens weer Je hoeft me enkel maar te vragen

Artikel: #235 Prijs: € 0,00 Aantal:

UITVERKOCHT! Postduifje met Regenboog

Een houten duifje met een regenboog op zijn rug, met een papiertje bij zich. Het duifje heeft allerlei kleuren en op het papiertje is er de mogelijkheid om een lieve boodschap op te schrijven. Het zal de post bezorgen aan degene waar het voor bestemd is. Afmeting: 3 x 2 x 1,5 cm. LET OP HET GAAT HIER OM DEGENE MET HET regenboogje OP ZIJN RUG! LET OP WIJ STUREN EEN EVENTUEEL BERICHTJE OP EEN APART KAARTJE MEE, DAT LUKT NIET OP HET BRIEFJE!

Artikel: #882 Prijs: € 3,50 Aantal:

Opkikker Kaartje met Gelukskikker

Kaartje met daarop de tekst, Hier kikker je vast van op, met daaraan een gelukskikkertje. Kan ook om iemand kado te sturen, je kunt ook een berichtje mee laten sturen de tekst kun je aan het eind van je bestelling invullen (tekst niet te lang)Kijk voor meer kaartjes bij Bedankjes en Kaartjes! afm. kaartje 9 x 6,5 cm

Artikel: #1159 Prijs: € 2,50 Aantal:

Sleutelhangertje Bloem

Voor beterschap of Sterkte ipv een bosje bloemen een bloemetjes sleutelhanger! Schattig Sleutelhangertje met een bloem bedel en bloemkraaltjes (kleuren van de kralen zijn willekeurig en kunnen afwijken van de foto! Lengte sleutelhanger is ong. 6 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. Voor al onze sleutelhangers kijk onderin onder Sieraden - Sleutelhangers.

Artikel: #1196 Prijs: € 3,50 Aantal:

Wenskaart Woezel en pip: in het ziekenhuis

Wenskaart Woezel en pip: in het ziekenhuis. LET OP ALLE KAARTEN ZIJN INCL. VERZENDKOSTEN!

Artikel: #1210 Prijs: € 3,95 Aantal: