Bescherming

TIJDELIJK UITVERKOCHT! GeluksMuntje Irish Blessing

GeluksMuntje Irish Blessing. met op de achterzijde de tekst May your troubles be less, your blessings be more, and nothing but happiness come through your door! Voor iemand die wel een beetje geluk kan gebruiken!

Artikel: #7 Prijs: € 0,00 Aantal:

UITVERKOCHT Guardian Angel Bracelet

Verzilverd armbandje met elastiek. Het zal dus altijd passen. Kraaltjes afgewisseld met Love en Forever en aan de sluiting 2 engelenvleugeltjes. Afmeting: 19 cm lang. May the present of the Angels surround your live today. Bringing gifts of gentle healing and hope along the way!

Artikel: #1078 Prijs: € 0,00 Aantal:

Setje Angel

Leuk Setje Angel voor Bescherming! Setje bestaat uit - Een schattig Kettinkje met daaraan een zilverkleurig engeltje met de tekst Angel hangend aan een zilverkleurige suede veter. Lengte Ketting ong. 50 cm. Ketting heeft slotje & - Sleutelhanger met daaraan 3 hangertjes, 1 bedel van een Engel met daarop de tekst Angel en 1 bedel met daarop de tekst Imgine!(en een zilverkleurige kraal) en 1 met een geluksbelletje (Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken) let op kleur van het belletje kan variŽren. Lengte sleutelhanger ong. 5,5 cm. Met daarbij een klein kaartje met de tekst 'n engeltje voor jou....Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze hanger speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. OOK VERKRIJGBAAR ALS LOSSE KETTING OF SLEUTELHANGER , KIJK HIERVOOR BIJ KETTINGEN & SLEUTELHANGERS!

Artikel: #1166 Prijs: € 8,50 Aantal: