Armbanden

Wikkelarmband Love

NU ACTIE VAN 3.95 VOOR 3.50, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Hele leuke vrolijk gekleurde Wikkelarmband met tussenzetbedel Love. Wikkelarmband is gemaakt van stoffenlint kleuren Roze/Groen/Geel 100 cm lang ong. 30mm breed. Je kunt hem wikkelen zoals je zelf wilt en vastmaken dmv een knoop. Past dus altijd. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Sieraden speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #160 Prijs: € 3,50 Aantal:

Tekstarmband Love Life & Enjoy ervery moment in zacht bruin.

Superleuk leren Tekstarmband -Love Life & Enjoy ervery moment in zacht bruin. Lengte armbanden ong. 21,5 cm incl. sluiting. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #169 Prijs: € 6,50 Aantal:

regenboogarmbandje Love

NU ACTIE VAN 3.50 VOOR 2.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Heel leuk Armbandje in regenboogkleur met daaraan een Hartjes hangertje met de tekst Love! Lengte Armbandje ong. 19,5 cm . Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #372 Prijs: € 2,95 Aantal:

Zilverkleurige armband met kleine steentjes

Armband, zilverkleurig v.v. kristal elementen. Lengte ca. 17 cm. Mooi verpakt in tule zakje. LET OP IS MAAR 1 STUK VAN OP = OP!

Artikel: #377 Prijs: € 15,00 Aantal:

Armbandje Love/hart licht turquoise

NU ACTIE VAN 4.95 VOOR 3.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Schattig (dubbel) Ambandje met Hartje en een tussenzetsel met de tekst Love, zilverkleurig. Met een licht turquoise zacht suede veter. Lente armbandje is ong. 19 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #383 Prijs: € 3,95 Aantal:

Elastisch Armbandje Fluor Oranje met Vredeshangertje

NU ACTIE VAN 2.95 VOOR 2.50, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Elastisch Armbandje Fluor Oranje met Vredeshangertje. Grote maat ong.22cm elastisch dus past altijd (maat voor volwassenen)Armbandje is 3mm dik. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #393 Prijs: € 2,50 Aantal:

Elastisch Armbandje Fluor Rood met Vredeshangertje

NU ACTIE VAN 2.95 VOOR 2.50, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Elastisch Armbandje Fluor Rood met Vredeshangertje. Elastisch dus past altijd (maat voor volwassenen)Armbandje is 3mm dik. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #394 Prijs: € 2,50 Aantal:

Elastisch Armbandje Fluor Groen met Vredeshangertje

NU ACTIE VAN 2.95 VOOR 2.50, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Elastisch Armbandje Fluor Groen met Vredeshangertje. Elastisch dus past altijd (maat voor volwassenen)Armbandje is 3mm dik. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #395 Prijs: € 2,50 Aantal:

Armbandje met bloem

Heel schattig elastisch armbandje met daaraan een schattig bloemetje in de kleuren oranje en geel. Elastisch dus past altijd (maat voor volwassenen, wil je hem in kindermaat vermeld dat dan onderin bij je bestelling bij opmerkingen.)Armbandje is 3mm dik. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #396 Prijs: € 3,95 Aantal:

Armbandje glaskralen Rood

Schattig armbandje met glaskralen rondom in de kleuren bruin en zwart/wit en 2 rode glaskralen met aan weerzijde oud bronskleurige kapjes en een goudkleurig kraaltje. Armbandje is elastisch rekt mee dus past altijd. Doorsnede van het armbandje is ong. 9cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en van deze armband is er maar 1 , deze is dus niet bij te bestellen . Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #397 Prijs: € 4,95 Aantal:

Armbandje kraal hout

NU ACTIE VAN 3.95 VOOR 2.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Schattig Armbandje van zwart wax koord met daaraan 2 houten kraaltjes en een goudkleurig ringetje. Armbandje sluit met een slotje. Lengte armbandje is ong. 21 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #400 Prijs: € 2,95 Aantal:

Lief Armbandje Butterfly Faith

Heel lief Armbandje bestaande uit een Vlinder en daar overheen een bedel met de tekst faith. Deze bedels zitten ieder aan een eigen armbandje (kleur mosgroen en zacht beige) die bij het slotje samengevoegd is, niet apart te dragen. Lengte armbandje ong. 19 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. KIJK ONDER SIERADEN VOOR MEER!

Artikel: #511 Prijs: € 4,95 Aantal:

Tekstarmband Happy Thoughts! In donker bruin.

Superleuke leren Tekstarmband! Met de tekst Happy Thoughts! In donker bruin. Lengte armbanden ong. 21,5 cm incl. sluiting. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #516 Prijs: € 6,50 Aantal:

Armband neon gele kralen

NU ACTIE VAN 4.95 VOOR 3.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Heel vrolijk leuk armbandje met Neon gele siliconen kralen! Met daartussen kleine zilverkleurige kraaltjes. Elastisch dus past altijd, doorsnede armband is ong. 10 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. LEUK TE COMBINEREN MET DE ROZE NR.908

Artikel: #568 Prijs: € 3,95 Aantal:

Infinity Armbandje

NU ACTIE VAN 3.95 VOOR 3.50, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Schattig zomers Infinity Armbandje! Infinity staat voor oneindigheid. Armbandje is in lengte te verstellen doorsnede is ong. 9 cm. op grootste stand, dus niet geschikt voor wat grotere pols. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Sieraden speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #588 Prijs: € 3,50 Aantal:

Armbandje Uil

NU ACTIE VAN 4.95 VOOR 3.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Elastisch Armbandje met (heel zacht) paarse/wit kralen met Groen Imitatie edelsteen Howliet uiltje. Een uil staat voor (oer)oude wijsheid, geheimhouding, de magie van de maan en vrijheid. Doorsnede ong. 9 cm. elastisch dus past altijd. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #598 Prijs: € 3,95 Aantal:

Armbandje 3 in 1 met kralen

NU ACTIE VAN 4.95 VOOR 3.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Schattig armbandje van 3 armbandjes in 1 met daarin verwerkt 3 houten kralen. Armbandje is elastisch dus rekt mee. Doorsnede armbandje is ong 9 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Sieraden speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #637 Prijs: € 3,95 Aantal:

Armbandje beschermbelletjes

NU ACTIE VAN 4.95 VOOR 3.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Heel schattig gekleurd armbandje van 3 touwtjes luchtig gevlochten (kleuren kunnen willekeurig variŽren van 2 kleuren roze/wit of wit/roze je kunt voorkeur aangeven, maar lukt niet altijd)met daaraan kraaltjes en geluksbelletjes (je hoort ze echt) Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken, draag daarom dit armbandje elke dag! Lengte van het armbandje is ong. 30 cm. Je kunt hem zelf omknopen. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #678 Prijs: € 3,95 Aantal:

Wikkelarmband Peace

NU ACTIE VAN 3.95 VOOR 3.50, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Hele leuke vrolijk gekleurde Wikkelarmband met tussenzetbedel Peace. Wikkelarmband is gemaakt van stoffenlint kleuren Roze/Groen/Geel 100 cm lang ong. 30mm breed. Je kunt hem wikkelen zoals je zelf wilt en vastmaken dmv een knoop. Past dus altijd. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Sieraden speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #681 Prijs: € 3,50 Aantal:

Armbandje Love

Schattig armbandje op bruin elastisch koord (1mm) met daaraan een Oud zilverkleurig hangertje Love (6x38mm)armbandje is elastisch dus past altijd doorsnede armbandje is 9 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #686 Prijs: € 2,95 Aantal:

Armbandje Uil Rood

NU ACTIE VAN 4.95 VOOR 3.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Elastisch Armbandje met (heel zacht) paarse/wit kralen met Rood Imitatie edelsteen Howliet uiltje. Een uil staat voor (oer)oude wijsheid, geheimhouding, de magie van de maan en vrijheid. Doorsnede ong. 9 cm. elastisch dus past altijd. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #689 Prijs: € 3,95 Aantal:

Armbandje gevlochten

NU ACTIE VAN 4.95 VOOR 3.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Heel schattig zeer zomers gekleurd armbandje van 3 touwtjes luchtig gevlochten (kleuren kunnen willekeurig variŽren van roze/wit/bruinrood of wit/roze je kunt voorkeur opgeven maar lukt niet altijd)met daaraan zilverkleurige kraaltjes. Lengte van het armbandje is ong. 30 cm. Je kunt hem zelf omknopen. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #699 Prijs: € 3,95 Aantal:

Bedelarmbandje Beschermengel belletjes

Schattig verzilverd Bedelarmbandje met 3 kleine belletjes (je hoort ze echt) Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken, draag daarom dit armbandje elke dag. In gemengde kleurtjes en een zilverkleurig bedeltje met daarop de tekst Made with love. Verpakt in een schattig roze zakje Lengte van het armbandje is ong. 19 cm.Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #710 Prijs: € 6,50 Aantal:

Armbandje Peace

Schattig armbandje op bruin elastisch koord (1mm) met daaraan een Oud zilverkleurig hangertje Peace (6x38mm)armbandje is elastisch dus past altijd doorsnede armbandje is 8 cm. Ook verkrijgbaar in 10 cm, geef onder aan de bestelling bij opmerkingen door om welke maat het gaat. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #772 Prijs: € 2,95 Aantal:

Armband Vlinder Geel

Heel schattig zomers Armbandje met gele crackle glaskralen met daartussen gele parelmoer vlindertjes. Vlindertjes bezitten de kracht van een wervelwind, staat voor reÔncarnatie, transformatie, mutatie en magie. Armbandje is elastisch en uitrekbaar en past dus altijd. Doorsnede van het armbandje is ong. 10 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en van deze armband is er maar 1 , deze is dus niet bij te bestellen. Omdat deze Sieraden speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven. Deze armband is ook in het Paars 1 stuk zie nr 187!

Artikel: #809 Prijs: € 4,95 Aantal:

Armbandje glaskralen Wit

Schattig armbandje met glaskralen rondom in de kleuren paars en geel en 2 Wit gemÍleerde glaskralen met aan weerzijde oud bronskleurige kapjes en een goudkleurig kraaltje. Armbandje is elastisch rekt mee dus past altijd. Doorsnede van het armbandje is ong. 9cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en van deze armband is er maar 1 , deze is dus niet bij te bestellen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #811 Prijs: € 4,95 Aantal:

Armband Roze kralen

NU ACTIE VAN 4.95 VOOR 3.95 , alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Heel vrolijk leuk armbandje met Roze siliconen kralen! Met daartussen kleine zilverkleurige kraaltjes. Elastisch dus past altijd, doorsnede armband is ong. 10 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven. LEUK TE COMBINEREN MET DE NEON GELE NR. 568

Artikel: #908 Prijs: € 3,95 Aantal:

Armbandje roze met bloembedels

Heel schattig Arm of Enkelbandje, door zijn lengte is hij zeer geschikt voor om de enkel, hij is 23 cm lang en je kunt hem langer zetten vanwege het verlengkettinkje aan het slotje! Hij is gemaakt van gevlochten roze suede achtige veter. En er hangen 4 schattige schelpachtige bloemetjes aan! Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze ketting speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #917 Prijs: € 3,95 Aantal:

Arbandje Flower met cocoskraaltjes

NU ACTIE VAN 4.95 VOOR 3.95 , alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Elastisch Armbandje Flower met cocoskraaltjes Doorsnede ong. 7 cm. Elastisch dus past altijd. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #923 Prijs: € 3,95 Aantal:

Armbandje blauw met schelpjes

Elastisch Armbandje met blauwe kralen in diverse tinten met schelpjes. Elastisch dus past altijd. Doorsnede armbandje is ong 9cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #925 Prijs: € 4,95 Aantal:

Armband Oranje Veer

NU ACTIE VAN 4.95 VOOR 3.95, alleen zoals op foto (dus geen speciale bestellingen) en zolang de voorraad strekt! Vrolijke Neon Oranje Armband met Neon oranje siliconen kralen en daartussen donkeroranje kralen, en een leuke vrolijke oranje Veer! Elastisch dus past altijd, doorsnede armband is ong. 10 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #939 Prijs: € 3,95 Aantal:

regenboogarmbandje Love

Heel leuk Armbandje in regenboogkleur met daaraan een Hartjes hangertje met de tekst Love! Lengte Armbandje ong. 19,5 cm . Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #966 Prijs: € 3,50 Aantal:

Armbandje Love/hart licht turquoise

Schattig (dubbel) Ambandje met Hartje en een tussenzetsel met de tekst Love, zilverkleurig. Met een licht turquoise zacht suede veter. Lente armbandje is ong. 19 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #967 Prijs: € 4,95 Aantal:

Kadosetje Armbandje beschermbelletjes

Schattig Kadosetje (of voor jezelf natuurlijk!) bestaande uit een klein kaartje met daarop de tekst 'n Engeltje voor jou en een tule zakje met een heel schattig gekleurd armbandje van 3 touwtjes luchtig gevlochten (kleuren kunnen willekeurig variŽren van 2 kleuren roze/wit of wit/roze je kunt voorkeur aangeven, maar lukt niet altijd)met daaraan kraaltjes en geluksbelletjes (je hoort ze echt) Elke keer als er een belletje rinkelt wordt jouw beschermengel eraan herinnert over je schouder mee te kijken, draag daarom dit armbandje elke dag! Lengte van het armbandje is ong. 30 cm. Je kunt hem zelf omknopen. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze armband speciaal wordt gemaakt kan ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #977 Prijs: € 5,95 Aantal:

Libelle Armband

Libelle armbandje (oudzilverkleurig) met blauw veterkoord en slotje dat in lengte verstelbaar is. Libelle staat voor transformatie. Lengte armband is 16 - 23 cm. Deze Sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en er zijn maar enkele stuks van ze verschillen dus allemaal, mocht je meerdere exact dezelfde willen dan worden die speciaal gemaakt en dan is de levertijd iets langer ong. 5 werkdagen. Omdat deze Sieraden speciaal worden gemaakt kunnen ze niet worden geruild of teruggegeven.

Artikel: #1014 Prijs: € 3,95 Aantal: